Inspiration & Tips

Plná peněženka...
tip, jak ušetřit při online nákupech

pondělí, července 31, 2017

Krásný den!
Dnes mám pro Vás menší tip, jak můžete ušetřit nějakou tu kačku při nakupování. Určitě se Vám to bude hodit, ať už patříte mezi nákupní závisláky jako já, či nikoliv.
Slyšeli jste už o webu Plná Peněženka? Pokud ne, tak určitě budete zvědaví, jak tato služba funguje. Zjednodušeně se jedná o cashback portál, který Vám za nákupy v zapojených e-shopech vrací část peněz zpět. Momentálně najdete v nabídce více jak 400 e-shopů. Najdete tu oblíbené e-shopy jako Zoot, Booking, Aliexpress, Mall, Kasa.cz, Krasa.cz aj. Více obchodů naleznete zde.

Stačí pouhá registrace!

* Registraci učiníte na webové stránce Plná Peněženka, vpravo nahoře – vytvořit účet. Jen díky registraci bude Plná Peněženka schopna přiřazovat odměny k nákupům daného uživatele.
* Používání a registrace je zdarma
* Po registraci a prvním přihlášení dostanete jako bonus +50 Kč
* Pak se přes Váš účet pouze pro kliknete do Vašeho oblíbeného obchodu a nakupujete tak, jak jste zvyklí. Peníze se přičítají na Váš účet na Plné Peněžence a Vy si je můžete kdykoli převést na svůj běžný účet a vlastně tak vyděláváte nakupováním.
* Po dokončeném nákupu Vám bude připsána odměna do 2 pracovních dnů.
* Výplatní minimum je stanovené na pouhou 1 Kč. Své peníze si tedy můžete vybrat kdykoliv.
* Plná Peněženka nabízí i věrnostní program. Pro nejvěrnější uživatele jsou připraveny věrnostní VIP statusy s dalším zvýhodněním. Více informací najdete zde. 

Vzhledem k tomu, že jsem nejen módní nadšenec, ale ráda se podívám i po světě, tak se mi tato služba hodí nejen třeba na  Asosu nebo Zootu, ale i na Booking.com. Každý si tu najde své. Plná Peněženka rovněž nabízí zajímavé akční nabídky a slevové kupóny.

Chystáte se na dovolenou a sháníte ubytování? Pokud používáte Booking.com, tak už si jen stačí projít tisíce nabídek a vybrat si ubytování, která Vás okouzlilo. Plná Peněženka Vám vyplatí až 3% cashback. Snížit náklady na cestování se určitě hodí. Nezapomeňte na včasnou rezervaci letenky, ale i svého pokoje ,)

Náš naposledy zarezervovaný hotel přes Booking.com byl do Lisabonu. Toto místo Vám mohu jedině doporučit. Skvělá lokalita, úžasný personál! 100% spokojenost!

The Sky Lofts Lisbon - Guesthouse
P6171353u
plnapenezenka
P6171364u
P6182066u
Stačí se pouze přihlásit přes Váš účet a přejít do obchodu a získat Cashback. Někdo si může říct, že to moc není, ale během roku Vám to nějakou tu korunku za Vaše nákupy hodí. A víte, co se říká: Každá koruna dobrá! Jak už jsem zmínila výše. Částku si můžete nechat poslat na účet kdykoliv, protože limit není stanoven. Nicméně záleží na Vás, jestli si budete chtít převést už 100 Kč nebo např. 500 Kč.

Pokud chcete nějaký ten cashback zpět, tak určitě nezapomeňte nakupovat přes plnou peněženku a vybírání moc neprodlužujte a nakupte hned. Pokud by tam byla dlouhá časová prodleva, mohlo by se Vám přerušit spojení a to určitě nechcete. Nevrátili by se Vám pak žádné penízky.
Co se týče té módy, tak já ráda nakupuji oblečení na Zootu a Asosu. Zoot nabízí pouze 1% z nákupu, ale Asos má velice zajímavý cashback v podobě 6%. Milovníci tvoření tu najdou i Stoklasu, která má stanovený cashback ve výši 5%. To se bude hned tvořit lépe :)

plnapenezenka

Kdo šetří, má za tři! Stačí nakupovat chytře přes Plnou Pěněženku. Nabídka je široká, tak určitě mrkněte. Slevy jsou u vybraných partnerů nastavené různě, někdo nabízí 1% z nákupu někdo třeba 10%. Určitě si přečtěte i recenze, které jsou k dispozici. Hodnocení je více než kladné! :)

Využívá někdo z Vás tuto službu? 
Já myslím, že je to parádní způsob, jak ušetřit nějakou tu kačku z nákupu :)

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Poouzivam to. Puvdnne jsem tomu nneverila a vlasstne jssem jeste zadny penize nevybirala ale necoo tam jakoze nasetreny mam tak uvidim :D pouzivam to hlavne na aliexpressu.

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!