Chicago

Postcard from Chicago

pondělí, června 05, 2017

P5193257u P5182986u
DETAILS
dress - Sammydress, bag - Stradivariuswatch - Daniel Wellington, shoes - Zara, earring - Eppi.cz, pin - DIY

Pokud se někdy rozhodnete navštívit Chicago, určitě musíte navštívit zeď plameňáka (Flamingo Room Club, W Ohio Street). Doufám, že tam pořád bude a nikdo ji nepřemaluje! Takhle jsem se totiž jednou táhla za jednou krásnou malbou v NYC a ona byla počmáraná, grrr... 
Je to skvělé místo pro fotky. A vůbec… Chicago mě street artem přímo pohltilo. Každá zeď je poutavá a má svoje kouzlo. I v malých, bočních uličkách, kde byste to nečekali, narazíte na krásné malby. Nejde o počmárané stěny, ale opravdu o krásně propracované malby! Takže určitě mějte foťák při ruce a ujistěte se, že jste prozkoumali všechna zákoutí. 
Když jsem si balila kufr do USA, zabalila jsem si převážně letní kousky. Jeden den jsme v Chicagu měli snad třicet stupňů, tak tyto krásky dostaly svoji šanci. Už jsem ani nedoufala, že si je tu vezmu na sebe. Co se týče počasí, teplo moc nepřevažovalo. Navíc Chicagu se opravdu ne nadarmo říká Windy City. Pořád tam fučelo a já jsem si pořád připadala jako chodící ovečka. Nechápu, jak tu někomu může vydržet účes! Šatičky mi přišli z e-shopu SammyDress. Původně byly dlouhé až na zem, ale já jsem si je nechala zkrátit, protože mi ta délka u tohoto typu neslušela. Materiál je super do horkého počasí, takže na léto značka ideál.
No a já můžu opět začít balit kufr. Příští týden odlétám do Barcelony a zamíříme i do Portugalska. Léto je úžasné období. Je plné výletů, dovolených, letních pařeb s přáteli. Brala bych to celý rok, ale bohužel můj kalendář má pouze 25 dní dovolené. 
Byli jste už letos někde? Kam se chystáte na prázdniny? 
P5182976u P5182974u P5182991uP5182981uP5182972u P5183137u P5183141uP5183160u
**EN**
If you ever choose to visit Chicago, you have to visit the flamingo wall located in Flamingo Room Club, W Ohio Street. Hope the mural will stay there without damage. It´s a great place for your photos. Chicago has just swallowed me with the street art. Even in the small side streets, when you would not expect it, you will find a beautiful murals. It´s not about defaced walls but really beautiful murals! Be sure to have your camera in your hand and make sure you have explored all the nooks.
When I packed the suitcase to the US I mostly packed a summer pieces. One day we had around thirty degrees in Chicago so there was a chance for this pretty dress. I did not even hope to have a chance to wear them. In addition, Chicago is not really called Windy City. The windy weather was everyday and I felt like a walking lamb. I don´t understand how it´s possible to fix your haircut in this weather. The dress I received from the SammyDress. Originally they were long but I decided to shorten them as the lenght was not ideal for me. The materiál is great ideal for the summer.
Well… I can start packaging again as we are going to Barcelona and head to Portugal as well next week. Summer is wonderful time ful of trips, holidays and parties with your friends. I would take it all the year but unfortunately my calendar has about 25 days of vacation.
What about you? Have you been somewhere? Where are you going for your holiday?P5183148u P5183154u P5183156u
Sammydress dresses Summer 2017 Promotion Up to 60% OFF 
Coupon: SammydressChen
P5183166u P5183169u P5183179u P5193248u P5193265u P5193267u P5193284u

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Teda ty šaty jsou úúúúúúúžasný!!! A to si nepotrpím nějak zlášť na volánky a mašličky, atd., ale tyhle jsou fakt top 😍😍😍

    OdpovědětVymazat
  2. Welcome to my city! I'm from Chicago!! I love your outfits, and the photos are beautiful. They look like they were taken professionally. Did you hire a photographer or have a friend take them? Either way, they are flawless! :)

    xo, Sarah
    Hustla, baby.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you dear for your lovely words. These photos were taken by my husband :) Take care!

      Vymazat
  3. How wonderful you had the opportunity to wear this very beautiful dress! The bag is definitely the perfect match. We'll be in vacation soon ... I'll post about on my blog :)
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!