Beauty

Weleda
Roll-on deodoranty

pondělí, dubna 10, 2017

P4022203u
Nedávno společnost Weleda uvedla na trh tři nové roll-on deodoranty, které poskytují přírodní svěžest a ochranu před nepříjemnými pachy. Nové roll-on deo seženete ve třech vůních. První vůni představuje Granátové jablko, které Vás okouzlí smyslnou exotickou vůní, druhou vůni představuje osvěžující Citrus, který představuje unisex variantu a poslední Men, který je ideální pro aktivní muže. Díky svému složení jsou vhodné i pro vegany. Neobsahují hliníkové soli a dovolují tak pokožce dýchat. Poskytují přírodní svěžest a spolehlivou ochranu před tělesným zápachem. 

Cena deodorantů je stanovena na 199 Kč a seženete je na e-shopu Weledy.
P4022204u
Jaro pomalu ťuká na dveře (snad už definitivně zavře dveře zimě) a my pomalu začneme přemýšlet nad ochranou, která nás ochrání před nepříjemnými pachy v teplejších dnech. Vybrat si deodorant není jednoduché. Mě správná volba, ať už deodorantu nebo antiperspirantu, stojí trochu času. Většinou používám svého oblíbence od Garnieru a nerada testuji nové. Většinou nesedí mé pokožce a často končí v koši. Společnost Weleda mi nabídla k otestování jejich novou řadu roll-on deodorantů. Sama jsem byla na balíček hrozně zvědavá. Nejedná se o antiperspiranty, které mají za úkol zejména zabraňovat pocení, ale o deodoranty, které mají především potlačit nepříjemný pach těla.
Oba deodoranty příjemně voní. Svěží, jarní vůně. Kdybych si měla vybrat mezi granátovým jablkem a citrusem, tak bych určitě sáhla po granátovém jablku. Jelikož jsem člověk, který se víc potí, tak bych doporučila spíše to granátové jablko, které má intenzivnější vůni. Toto je za mě top vůně a musím říct, že mi sedla i k pokožce a cítím se chráněna, až do večera. S citrusovou vůní takový pocit nemám. Nehodnotím ho však negativně. Mě prostě citrusové vůně obecně neoslovují, ale třeba můj manžel je má v oblibě. Jestli se potíte méně, tak Vám bude vyhovovat i tato citrusová vůně. Ne nadarmo se říká, že vůně citrónů umí příjemně povzbudit. Tyto vůně budou příjemné i na cesty, protože skvěle osvěžují a navíc jsou bez chemie. Pokožku nedráždí, takže se nemusíte bát svědění nebo nějaké alergické reakce. Jestli čekáte, že deodoranty Vám zabrání pocení, tak to Vás trošku zklamu. To není jejich účel.
Po nanesení deodorantu ucítíte slabší vůní alkoholu. Trošku trvá, než se vůně vsákne do pokožky, ale už po chvilce si můžete začít užívat vůní Vašeho zvoleného favorita. Vůně granátového jablíčka mi připomíná jeho čerstvě vymačkanou šťávu do sklenice. Citrus Vám připomene čerstvě nakrájené citróny nebo čerstvou citrónovou limonádu. 
P4022210uP4022201u
P4022199u
Deodoranty jsou balené v plastové lahvičce. Do kabelky mají naprosto ideální velikost a určitě projdou i na letišti. Těším se, až si ho přibalím letos na cesty. Budu mít jistotu, že mi ho nikde nevyhodí, protože to není sprej, že? Balení obsahuje 50 ml vůně. 
P4022196u
O tyto deodoranty si můžete zasoutěžit zde. Úkol je jednoduchý. Stačí napsat důvod, proč žiješ aktivně a sportuješ. Odpověď, která porotce zaujme nejvíc, vyhraje balíček se 3 zbrusu novými roll-on deodoranty. 
P4022194u
Co Vy? Používáte deodorant nebo antiperspirant? Jaká je Vaše oblíbená značka nebo vůně?

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Ja pouzivam taku silnu rexonu (antiperspirant)), prave sa obzeram po niecom jemnejsom, len ja sa strasne potim (naozaj velmi velmi), tak sa trochu bojim pouzivat nieco jemnejsie. Myslis, ze by mi to granatove jablko mohlo stacit?
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako já se taky potím celkem dost a proto se bojím zkoušet nové antiperspiranty nebo deodoranty. Nicméně to granátové jablko má intenzivnější vůni a za mě je opravdu super. Takže bych se ho určitě nebála. K celodenní ochraně to chce alespoň jednou přetřít. Myslím, že bys mohla být sama překvapená. Od toho agresivního antiperspirantu je to určitě změna. Já používám Garnier a pro mě to změna určitě je :)

      Vymazat
  2. Hm, no ja by som sa nevedela rozhodnúť, že ktorú vôňu viac. Asi by som brala obe a problém by bol hneď vyriešený! :-) Pekný článok, palec hore. ;-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  3. Sounds like an amazing products! Thanks for sharing!
    Much love, Len
    http://www.lenparent.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám také obě vůbě a miluji je. Používám denně a jsem spokojená :-)

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!