Inspiration & Tips

Kulturní koktejl
#1 Leden

pátek, ledna 06, 2017

kulturni koktejl Leden
Kino, divadlo, knihy, akce a zajímavosti... aneb na co se můžete v lednu těšit.

Filmoví fanoušci si přijdou na své. Komedie s názvem Všechno nebo nic vstoupí do kin 12. ledna. Podle traileru určitě bude stát za to! Pokud máte rádi trochu sci-fi, určitě zajděte do kina na film s názvem Pasažéři. Umíte si představit, že Vás hibernují a Vy se probudíte o 90 let dřív, než bylo plánováno? Skvělé obsazení i scénář. V kinech běží od 29. prosince.

Divadlo Hybernia chystá nový rodinný muzikál s názvem Alenka v kraji zázraků, který má být inspirovaný Alenkou z říše divů. První vstupenky si můžete koupit už na 15-tého ledna.


Proč si ve volné chvíli nedopřát trochu počteníčka? Zmíním zde tři knihy, které jsem v poslední době přečetla. Pojďme se na ně podívat. První z nich je kniha od M.L. Kellyové s názvem Kulka. Umíte si představit, že Vám při vyšetření na magnetické rezonanci naleznou kulku v krčním obratli? Kdo jiný by toho měl o Vás vědět víc, než Vy sami? Příběh hlavní hrdinky je velmi originální, nicméně se nad tím musí člověk zamyslet, jestli by se něco takového mohlo doopravdy stát?
Další knížka od Rosamund Luptonové s názvem Dokonalé ticho. Ideální četba do těchto mrazivých dnů. Příběh se odehrává na Aljašce a pokud se opravdu začtete, tak i Vám půjde chvílemi mráz po zádech. Poslední tip je od Patrika Hartla a jeho dílo s názvem Okamžiky štěstí. Zábavná a vtipná kniha. Určitě Vás, tak jako mě, zaujme nápad s vyprávěním příběhů bratra a sestry z dvojího pohledu. Je zajímavé sledovat pohled na různé situace z obou stran.

Plánujete svatbu a chcete se inspirovat? Tak se zajeďte podívat na Svatební veletrh, který se pořádá v Clarion Congress Hotel Prague. Svatební dny se konají 13&14 ledna. Po oba dva dny Vás bude bavit v přestávkách mezi módními přehlídkami skupina ABBACZ.

Slušírna & Vinted.cz: Trh módy v Pragovce. Slušírna je halový trh módy, kde prodáte i nakoupíte nové i starší oblečení. Seženete tu i nevhodné vánoční dárky, dětskou módy i XXL. V nabídce je vše, co se týká módy. Trh proběhne 21. ledna 2017 od 10 do 18 hodin v areálu Pragovka Art District.
Vstupné - nakupující zaplatí 50 Kč, prodejci 300 Kč
Podpoříte i dobrou věc, protože část vstupného bude věnována kočičímu domovu Tlapky Mochov. Registrovat se můžete zde.

Nový rok, nová předsevzetí? Jedno ale zůstává. BODYPUMP. Po celém světě vč. ČR proběhne maratón tréninků tohoto intenzivního cvičebního programu. Klienti Factory PRO se mohou těšit pod vedením špičkových instruktorů na 10 lekcí v sobotu a 10 lekcí v neděli. Program a podrobné informace naleznete zde.

Muzeum čokolády a marcipánu Tábor pořádá 20. ledna degustaci čokolády. Zajímavé povídaní o čokoládě, jejím zpracování, historii, druhy čokolád atd... Vše spojené s ochutnávkou pralinek a čokolád. Jako bonus je prohlídka muzea zdarma. Vstupenky lze sehnat zde.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Super nápad na článok! :) Inak, na Evitin film sa teším, mám prečítané aj knihy :)


    Zvláštne dievča

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý článek. Mně teď nejívce láká vyrazit do kina, ale filmy mě moc nenadchly zatím. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!