Events

Weleda slaví již 90 let!

neděle, října 23, 2016

PA132248u
Krásné narozeniny!
Weleda již 90. let v souladu s člověkem a přírodou....
PA132160u
Dnes mám pro Vás speciální článek ve formě reportáže z moc milé akce. Je mi ctí, že jsem byla pozvána na tak krásnou událost. Ptáte se jakou? Weleda slaví již 90 let v České republice a na Slovensku a já měla tu čest, slavit s ní.
Weleda 90let orez
PA132168u
Když mi do e-mailu dorazila pozvánka, byla jsem nadšená, ale i v rozpacích. Je to vůbec moje první akce, na kterou jsem osobně dorazila. Často čtu, co se na blogové scéně děje, jak se holky někde sejdou a pak se pomlouvají atd. Možná to samy znáte? Nicméně jsem se odhodlala a na akci vyrazila. Hřálo mě u srdce, vidět skvělý tým lidí, kteří se své práci věnují s vysokým nasazením a úsměvem na tváři. Zároveň bylo příjemné, osobně poznat paní Pavlu se kterou spolupracuji. Navíc jsem měla to štěstí se osobně setkat s Domčou :)
PA132174u   PA132176u
Oslava probíhala v Praze v prostorách Café Louvre na Národní třídě. Nebyla jsem zde poprvé, občas jsem zajdu s kamarádkou na dobrou kávu (o patro výš). Bylo vidět, že si s celkovou přípravou dali hodně práce. Vše bylo dokonale sladěné! Nejvíc jsem obdivovala zakomponování granátového jablíčka. Úžasné! Nejen, že atmosféra byla laděna do červena s teplým osvětlením, ale vzduchem byla cítit nádherná vůně granátového jablka.
PA132178U
Oslava narozenin... ano, slavilo se s úsměvem na tváři! Celým večerem nás provázela milá obsluha, která roznášela nejen drinky, ale i skvělé jídlo. I pan fotograf nám občas věnoval chviličku a pořídil nějakou fotečku s námi :)
PA132183U
Středem pozornosti bylo gránátové jablíčko, které upoutá naší pozornost v nadcházející sezóně. Krásně sladěné dekorace, svíčky rozmístěné na stolech, vyzdobený bar výrobky z granátového jablka, flakonky s vůní, dokonce i limonáda z granátového jablka, která se stala jednoznačně mým favoritem! Atmosféra byla opravdu okouzlující. Hostesky dokonce rozprašovaly trochu vůně do prostoru.
PA132192u   PA132191u
PA132195u
Součástí akce byl i workshop o olejích od paní Olgy Geraschenko-Zambon, která je mezinárodní školitelkou Weledy. Workshop byl pro ženy. Dozvěděly jsme se spoustu zajímavých informací o olejích, které jsme si mohly i vyzkoušet. Workshop měl tedy i trochu praktickou část. Přednáška byla velmi zajímavá. Společnost opravdu klade velký důraz na výběr kvalitních surovin, způsobu sběru a má velmi přísná kritéria. Březové listí dokonce odebírá od české firmy. 
PA132197u  PA132225U
Co se v těch lahvičkách asi skrývá? Ano, úkol byl záludný... měly jsme poznat, co se v těchto pěti neoznačených lahvičkách skrývá za olej. Poznala jsem jen dva (olivový a sezamový). Ostatní byly nevýrazné a jeden byl dokonce ropný. Konzistence byla také odlišná. Největší luxus byl, když jsme dostaly ohřáté ručníky, které jsme si daly za krk. Bylo to naprosto uvolňující. Ten pocit, kdy můžete na 5 minut vypnout. Také jsme si vyzkoušely krátkou masáž rukou, ke které jsme použily olej s granátovým jablíčkemMasáž ruky probíhala směrem od loktu, až k zápěstí, k promasírování jednotlivých prstů krouživými pohyby a zpět k loktu. S Domčou jsme usoudily, že tato masáž je skoro lepší než sex :) Možná by bylo dobré, ji zavést do předehry...
PA132202u  PA132210u
PA132220u
PA132256u
Po přednášce následoval bohatý program, volná zábava a občerstvení. Dj se usmíval celý večer! 
PA132260u
Do bohatého programu byla zahrnuta i přednáška známého ekonoma Tomáše Sedláčka. Jeho proslov a smysl pro humor dodával energii celému obecenstvu. Následoval proslov Paula Mackaye hlavního akcionáře Weledy
Pozvání přijala i rodina Tarabových. Weleda se rozhodla podpořit lokální projekt na získávání březového listí v jižních Čechách. Právě rodina Tarabových, již 25 let zajišťuje dodávku březového listí pro celosvětovou produkci Weledy, která ho využívá ve své březové péči určené nejen k detoxikaci, ale i k boji proti celulitidě. No není to nádhera? 
Záměr společnosti nebyl pouze věnovat peníze, ale i své úsilí. Obrovský potlesk tedy sklidila sportovní kampaň Můj důvod, který měl za cíl podpořit lidi k lásce ke sportu a ke svému tělu - video zde. Neuvěřitelné je, že zaměstnanci, včetně těch z ostatních světových poboček, a partneři Weledy poctivě danou částku naběhali. Weleda věnovala 1.000 Kč za každý uběhnutý kilometr každého zúčastněného. Rodina Tarabových tak od Weledy obrdžela 500.000 Kč. Já jsem z tohoto projektu byla nadšená, protože sama vím, co znamená, jít si za svým snem, co se týče postavy. 
  PA132291U    PA132298u

PA132333u PA132327u
Na oslavu dorazila i Olga Šípková, která se stala tváří granátového jablka. Jedinečná krása každé ženy v jakémkoliv věku bude podpořena právě Olgou. Je přirozeně krásná a její projev byl velmi přátelský a pozitivní. 
PA132278u
Na závěr následovala volná zábava a bohaté občerstvení v podobě rautu, hudbu zajišťoval usměvavý Dj. Smáli jsme se, bavili a pili. Hostesky roznášely na tácech Cosmopolitan a sekt s gránátovým jablíčkem byl dokonalou tečkou večera.
PA132337u
PA132342u  PA132340u
PA132343u
Tímto bych milé Pavle poděkovala za pozvání. Jsem moc ráda, že jsem Vás osobně poznala! Této spolupráce si opravdu vážím a po setkání s Vámi a Vaším teamem se moje nadšení ztrojnásobilo!
PA132357u
Historie zachycená v obrazech...
PA132283u    PA132361U

Ráda bych tímto značce Weleda popřála mnoho úspěchů do dalších let a spoustu spokojených zákazníků. Rovněž přeji celému týmu, ať jim jejich práce přináší radost jako doposud ♥

A aby jste z toho něco měli i Vy... tak si pro Vás Weleda připravila parádní soutěž o 90 rodinných setů tradičních výrobků Weleda. Nezapomeňte se tedy zapojit do soutěže ZDE.

Hodně štěstí! ♥

You Might Also Like

9 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!