Beauty

Review: Make-up Revolution

pátek, února 26, 2016

P1034681u
Ahoj krásky!
Vzpomínáte na adventní kalendář od Make-up Revolution, který jsem dostala od miláčka? Dnes jsem se rozhodla, že se s Vámi konečně podělím o svůj názor na jednotlivé kousky. Většinu z nich si můžete zakoupit samostatně, tak proč ne, že ,-) Musím opomenout, že tato limitka v podobě adventního kalendáře, mě opravdu potěšila. Kalendář stál okolo 1350 Kč. Některé kousky, bych si sama nepořídila, např. vybrané odstíny rtěnek či laků, ale s většinou jsem hodně spokojená.

Jak můžete vidět na fotce, kalendář obsahoval tyto produkty:
6 rtěnek,
3 mono stíny,
3 rozjasňovače,
3 tvářenky,
5 laků na nehty,
2 lesky na rty,
2 lesky na rty v tubě,
1 paletku očních stínů
P1034695u
Paletka očních stínů mě velmi překvapila. Barvičky jsou hezky rozložené a dá se s nimi vykouzlit krásné líčení. Už jsem zkoušela experimentovat. Brzy se s Vámi podělím o výsledek. 
Já už od MR mám paletku Iconic 3 a není pro mě žádnou novinkou, že i tato paletka je skvěle pigmentovaná. Světlejší odstíny jsou na tom trošku hůř, ale od růžové barvičky je pigmentace opravdu dobrá. Na paletku jsem se hrozně těšila. Byla v kalendáři jako poslední :D 
Obal paletky je jednoduchý a obsahuje jeden klasický aplikátor. Nejsem žádná hvězda v líčení, ale s touto paletkou jsem opět spokojená a dokázala jsem s ní vykouzlit, i hezké jarní líčení. 
P1034697u
V kalendáři byly také tři rozjasňovače:
Hidden Lights
Já rozjasňovač nejčastěji používám na rozjasnění tváří, pod obočí, do vnitřních koutků očí a někdy ho nanáším na nos. 
Všechny tyto odstíny si můžete samostatně zakoupit v kulatém, vybouleném balení. Já mám rozjasňovače umístěné do plastového obalu. Měla jsem možnost ošmatat i "originální" verzi a tam je obal značně kvalitnější, prostě žádný kšuntík. 
Všechny odstíny vypadají na pleti krásně. Jsou opravdu hodně pigmentované, takže Vám stačí pouze jednou přejet štětcem. Na ruce jsou barvičky nanesené prstem, proto je pigmentace tak výrazná. 
Já jsem z nich opravdu nadšená. Pokud srovnám cenu vs. kvalitu, tak bych rozhodně neváhala s jeho koupí. Navíc nepráší, což je další plus.
P1034703u
Delicious
Mountains of Gold
Base
Všechny tyto odstíny jsou skvěle pigmentované. Odstín Delicious představuje neutrální, hnědá barvička, matného složení. Je trošku prášivější.
Odstín Mountains of Gold má takové máslovitější složení a dobře se sní pracuje. Naopak, pigmentace je opravdu výrazná a na víčku vypadá opravdu krásně. Můj oblíbenec a myslím, že bude slušet všem hnědo očkám.
Odstín Base je krásný, lesklý, třpytivý odstín.
Výdrž těchto odstínů je opravdu skvělá. Vyrovná se i mnohem dražším značkám.
P1034705U
Tvářenky představují tyto odstíny:
Wow
Treat
Now
Tvářenky hodnotím velice pozitivně. Už jsem stihla jednu vypotřebovat (Treat). Byla jsem celkem překvapená, ale pigmentace všech těchto odstínů, je až neuvěřitelná. S jemným štětcem, nanesete optimální množství. Já nanáším zhruba 2-3 vrstvy, vzhledem k mé tmavší pleti. Výdrž je celkem nadprůměrná. Nanáším ji ráno v půl 7 a v sedm večer, ji mám stále na tváři, a stále v dobrém stavu. Já jsem s ní spokojená. Nejvíc mi sedí barva Treat a Now. Za ty peníze je to velmi ucházející, použitelný a dobře pigmentovaný kousek! 
P1034709U
Odstíny rtěnek jsou velmi pestré a zároveň se liší i jejich vlastnosti. Zleva Nude, intenzivní růžová Crime, perlově růžová Dusky, oranžová Vice, výrazná červená Lady, fialová Rebel with Cause.
P1034686u

První odstín je nejvýraznější. Představuje ji fialová barva z kolekce VAMP: Rebel with Cause. Když na rty nenanesete dvě vrstvy, můžete si rtěnku nechat i na běžné denní nošení. Výrazné barvy jsou vhodné na zimu, proto tento odstín hodnotím velmi pozitivně. 
Pigmentace této barvičky není vůbec špatná. Na ruce je jedno přetření rtěnkou. Pokud chcete mít rty výraznější, musíte ji nanést ve více vrstvách (2-3 bohatě stačí). S rtěnkou se hezky manipuluje a dobře se nanáší. Výdrž rtěnky je průměrná. Za cenu 49 Kč ji hodnotím velmi pozitivně.

Druhý odstín představuje výrazně červená barvička Lady. Rtěnka opět není špatně pigmentovaná. Stačí tři vrstvičky a máte krásně červené rtíky. Doporučuji vyzkoušet. Velmi dobrý kup, za pár korun.

Třetí odstín představuje oranžová barva z kolekce SCANDALOUS. Nejsem zastánce této barvy. Využiji ji nejspíš na nějakou "bláznivou" oslavu nebo na nějaké experimentování. Pigmentace rtěnky je hodně slabá, ale roztírá se hezky. Na ruce je asi 6 vrstev. Za mě tato barva ne. 

Čtvrtý odstín rtěnky tvoří jemná růžová barva s lehkým shimmerem. Rtěnku lze využít na běžné denní nošení. Rty stačí třikrát přetřít a vykouzlíte hezký růžový odstín. Konzistence je skoro až gelová.

Pátý odstín představuje zajímavá růžovo-fialová barvička z kolekce SCANDALOUS. Tato barvička bude hezká na jaro/léto. Pigmentace je podobná jako u předchozích barev. Je hezky krémová a dobře se nanáší.

Poslední odstín na ruce představuje odstín Nude. Pigmentace této rtěnky je opravdu hodně slabá. Rtíky musíte přetřít alespoň 6x, aby na nich barva byla vůbec vidět. 

Na závěr bych dodala, že obal není žádný křehký plast, ale je pevný a celkem bytelný. 
P1034702u
Kalendář zahrnoval i pět laků na nehty v barvách: stříbrná, růžová s jemným třpytem, červená, sytě růžová a máta. Laky jsou umístěné do mini lahviček s klasickým štětcem. Pracuje se s ním dobře. Lak celkem rychle schne a stačí dvě vrstvy k plnému krytí. Výdrž je průměrná. Nejvíc se mi líbí odstín červené barvičky.
P1034689u
P1034710U
P1034714U
P1034678u
Doufám, že se Vám článeček líbil a ulehčí Vám názor při koupi.
Používáte také výrobky od Make-up Revolution? Jací jsou Vaši oblíbenci a případné zkušenosti?

You Might Also Like

28 komentářů

  1. Ja mám makeup revolution rada, hlavne ich tekuté rúže :). Aj klasické rúže sú super, len to balenie sa ti po dlhšom používaní pokazí, proste prestane držal. Stalo sa mi to na každom rúži a mám ich asi 6 :D.

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super! Fakt? To nevím, já jsem zatím nejvíc používala tu do fialova a tu červenou. Netahám je zatím v kabelce, tak mám ty obaly jak nové :D ale uvidíme :)

      Vymazat
  2. Wow, tomu říkám slušná kolekce :) Zaujaly mě hlavně rtěnky, mají krásné odstíny.

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Jsem ráda, že se ti líbí. Já bych si třeba vybrala i jiné odstíny :) Moje nejoblíbenější je ta červená a fialová. Na jaro určitě zařadím tu růžovku :)

      Vymazat
  3. Ja od teto znacky mam zatim jeden mono stin a tvarenku a jsem zatim spokojena.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám značku ráda. Za málo peněz hodně muziky. :-) Stíny jsou krásné, pigmentované. Rtěnky mají krásné barvy, jen škoda že na mě moc nedrží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super! Já mám z této sbírky nejradši tu fialovou a červenou. Červená drží jak přibytá, ta má výdrž opravdu dobrou :)

      Vymazat
  5. Moc pěkná sbírka, já vlastním dvě paletky očních stínů a jsem spokojená. :)


    lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle je ráj na zemi :) krásně si to sepsala a nafotila :) mně vyhovovaly tekuté linky a taky mám paletku 32 stínů a je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé, ty produkty vypadají skvěle! Nejvíc se mi líbí rtěnky:)
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám tuhle značku strašně ráda :) nejradši mám paletky.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super! Já jsem svoji první paletku dostala před 2 roky k Vánocům :)

      Vymazat
  9. Úplně jsi pamatuju, jak jsi nám tento kalendář ukazovala v prosinci a já ti ho strašně záviděla, teď ti ho závidím ještě víc, všechny produkty vypadají skvěle :) Jen bych asi brala jinou paletku, tyhle barvy bych moc nevyužila ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky příznivce Nude barev, nicméně jsem s touto paletkou vytvořila super jarní líčení. Brzo ho hodím na blog, jen pro inspiraci. Nejsem žádná hvězda :)

      Vymazat
  10. Já mám dvě paletky, s jednou jsem spokojená moc, s druhou méně, ale jde to :) pak mám dvě rtěnky, vlastně už jen jednu. Jednu jsem musela vyhodit, protože vyla hrozně tuhá a ještě se mi u ní rozbilo víčko a druhou moc nepoužívám. Trochu sympatčtější mi je asi Freedom :) Ale moc se mi lbí barvy laků, které jsi v kalendáři našla :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Boží recenze :)! Jinak ta paletka vypadá skvěle ikdyž ty barvy ja bych osobně nevyuzila, tak vypada moc dobre!:)

    OdpovědětVymazat
  12. Great items Really interesting post...thx for sharing! I am new follower GFC and hope you can follow me too) xx

    OdpovědětVymazat
  13. super post! musím říct, že kalendář se opravdu vyvedl, alespoň po designové stránce produktů:) všechny barvičky rtěnek, stínů,....paráda!:)
    - krásně nafoceno!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. perfektné veci boli v kalendári, páčia sa mi rúže a paletka je tiež dokonalá. Určite sa poobzerám po týchto vecičkách, najviac top je určite paleta, má krásne farby a dobré pigmenty. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! S paletkou souhlasím, je super a už se mi s ní podařilo vytvořit hezký, jarní look ,)

      Vymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!