Beauty

Top 5 fall lipsticks

úterý, ledna 26, 2016

PC314175u
Raději než zimu, mám podzim, nicméně díky ní, mám možnost prosadit své rty, pomocí výraznější rtěnky. Není nic lepšího, než na sebe upoutat pozornost, svými výraznými rty. Výrazné rty přeci k zimním dnům patří... a že to není snadné, vybrat si ten správný odstín rtěnky, že?

Já si myslím, že nemusíte utratit spoustu peněz, abyste si pořídily dobrou rtěnku. Já bych se dnes s Vámi podělila o pár mých oblíbených rtěnek, které ráda používám. Nečekejte žádnou přehlídku MAC rtěnek. Teprve nedávno jsem se naučila nosit výraznější rty, takže jsem ještě neinvestovala do něčeho pořádného. Aktuálně pokukuji po dvou odstínech od MACU, tak uvidíme, co se z toho vyvrbí. Jeden z těch odstínů je Ruby Woo. Kdo by nemiloval červené rtěnky? Co ji začala nosit Marilyn Monroe, tak červené rtěnky mizely z pultů.
PC314182u
AVON – Revenge
Značka Avon má krásné rtěnky. Jelikož moje teta Avon dělá, tak mám často možnost nahlédnout do katalogu. Naposledy jsem si vybrala tuto výraznější rtěnku s názvem Revenge.
Tato rtěnka mě velmi překvapila. Má elegantní, stříbrný obal s kovovým proužkem, na kterém je vyryté logo. Rtěnka je dobře pigmentovaná, nevysušuje rty a dobře se nanáší. Její textura je hodně krémová a trošku se rozpijí, ale není to nic hrozného. Rtěnka je výraznější, takže pohledům kolemjdoucích neuniknete a pozornost bude zaručena.  

AVON Deluxe – High Style Coral
Luxusní kolekce rtěnek Luxe, která je zahalena do krásného, zlatého obalu. Chtěla jsem zkusit další červený odstín, ale ne tolik výrazný, proto jsem vsadila na tuto korálovou barvu. Nejen, že je rtěnka v krásném obale, ale i krásně voní. Je krémová s jemným třpytem. Právě tyto miniaturní třpytky vykouzlí krásné rtíky. Rtěnka dobře hydratuje rty a drží celkem obstojně. Myslím, že tenhle odstín můžu využít v kterémkoliv ročním období.

Essence – 01 let´s the berry – tales begin
Limitka, kterou jsem sháněla docela dlouho, než se mi ji podařilo ulovit. Všude byla vyprodaná! Dobře se nanáší, ale dlouho na rtech nevydrží. To mi ale nevadí, protože má příjemný odstín, podle aktuálních trendů. Když porovnám cenu a kvalitu, je velice dobrým kompromisem!

Miss Sporty – 055 Dream
Tento odstín mám nejraději na běžné, denní nošení. Je ideální do práce, protože to není žádná, extravagantní barva. Je výrazná, ale decentně. Rtěnka se nanáší dobře, barva je sytá, dobře kryje. Používám ji snad nejraději. Stála okolo 60 Kč. Co se týče výdrže, tak pití vzládá dobře a po jídle ji je třeba znovu přetří, aby se barva obnovila.

Rimmel – 262 Burning Desire
Miluji rtěnky od Rimmelu a z této rtěnky jsem nejvíc nadšená. Rtěnka je zahalena do tmavého, elegantního obalu s jemným třpitem. Zdobí ho stříbrný proužek s vyrytým logem. Barva rtěnky je taková červeno-měděno-hnědo-zlatá? Svědčí o tom název, nebo prostě neumím vystihnout přesně tu barvu ,-) Rtěnka se dobře nanáší, konzistence je hustčí, je krásně pigmentovaná a po dvou vrstvách, docílete skvělého efektu. Obsahuje jemný třpyt a dodává tak rtům krásný lesk. Vydrží zhruba 3 hodinky a pak ji je třeba přetřít.   

Toto jsou mé oblíbené rtěnky, které ráda používám během zimy. Jaké používáte Vy?
PC314169u
PC314172u
**EN**
Hello ladies!
I rather prefer fall than winter time, however thanks to this, I can highlight my lips. There is nothing better than to attract attention with your expressive lips. They are part of a winter look and it´s not easy to choose a right shade of lipstick, isn´t it?
I think that you can not spend a lot of money to buy a good lipstick. I would like to share with yoyu a few of my favourite lipsticks that I use in winter time. Don´t expect a list of MAC lipsticks. I learned to wear expressive lips recently, so I haven´t invest yet to something proper. I am in love with two shades from MAC, so I will see what´s happen. One of these shades is Ruby Woo. Who would not be in love with a red lipstick? When Marilyn Monroe started to wear it, red lipstick disappeard from the shelves immediately.

You can see some of my favourite lipsticks on the pictures. What is your favourite fall lipstick?
PC314173u
PC314184u
PC314186u
PC314188u

You Might Also Like

20 komentářů

  1. Moc se mi libi ten odstin od Essence :)

    xxx

    Cury in the City
    Instagram
    FB Page

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelé rúže:)
    Pozývam ťa na moju giveaway o super ceny:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  3. ta essence je moc krasnaa!podobny odstin mam,ale je to rimmel,120
    All About Everything

    OdpovědětVymazat
  4. No páni, to jsou fotky, to je radost pohledět! :) Na tu od Avonu jsem slyšela spoustu chvály, tak bych ji ráda také zkusila, tak jsem zvědavá, jestli budu také tak spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten Avon je krásny!

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  6. Ta od avonu je vážně krásná. Hodně zajímavá barva :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ta rtěnka od Essence je naprosto úžasná. Pořád nějakou takovou sháním a nemůžu najít:-( Skvělý článek!
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Love this deep red shade from the essence lipstick.It's plain gorgeous for fall :)

    xx
    Sammie
    http://fashionbarbecue.com/

    OdpovědětVymazat
  9. krásne odtiene, hlavne tie najtmavšie :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vidím, že máme podobný vkus co se týče barev rtěnky. Tu od Rimmel dokonce mám doma. Miluju jejich rtěnky, mají jedinečnou vůni. Tento týden jsem znovu vytáhla od Clinique raspberry glacé a je to můj velký oblíbenec

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  11. Tyjo, tak teď mě strašně moc mrzí, že jsem si tvůj článek přečetla až dnes.. na rtěnky od Avonu jsem se dívala do katalogu a nakonec si je rozhodla neobjednat.. holt se příště polepším a na seznam připíšu i některou z rtěnek :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem dneska otevrela katalog a vybrala jsem si dalsi :) Maji nove, matne rtenky ;) Uz mam favoritku!

      Vymazat
  12. Wau, skvelý príspevok a krásne fotky do detailov zladené ! ♥

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Holky diky! Jsem rada, ze se Vam toto mensi review levnejsich rtenek libi ;)

    OdpovědětVymazat
  14. ja stále hovorím,že avon má krásne rúže :)..sama mám doma niekoľko odtieňov a vždy keď pozerám avon katalóg pokukujem hlavne po rúžoch..ale doma ich mám už teraz fakt dosť tak si dávam na chvíľu prestávku :D :)..

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
  15. I'm crazy by lipsticks and now i'm crazy with your post !!!
    I loved your blog and i follow :)
    Xoxo**
    http://marciadamas.blogspot.pt/

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!