Beauty

My daily make-up routine

středa, ledna 13, 2016

PB172715u
Asi každá z nás, stráví alespoň pár minut v koupelně, aby zkrášlila svůj obličej, než se vydá mezi lidi. Vlastní alespoň jeden oblíbený produkt a má svůj oblíbený styl líčení. Já svému obličeji věnuji ráno zhruba 30 minut. Moje pleť je spíše smíšená. V zimě mám pleť sušší a v létě mou pleť ráda navštěvuje mastnota. Můj make-up je celkem jednoduchý a přirozený. Snažím se být do hodinky hotová, abych stihla být v práci na půl osmou.
PB172689u
Jako každé ráno začínám micerální vodou. V posledních dvou měsících jsem si oblíbila micelární vodu Hyaluron od Dermacolu. Je jemňoučká k mé pleti a já tak perfektně vyčistím svůj obličej. Poté sáhnu po hydratačním krému. Hydratace pleti je velmi důležitá. Já jsem si oblíbila tónovací, hydratační krém Avon Solutions Truly Radiant a používám ho místo podkladové krému. Používám ho asi už dva roky a jsem s ním opravdu spokojená. Dodává pleti lehký tón a zároveň má jemné složení. Poté se vrhnu na samotné nášení make-upu. Make-up nanáším buď štětcem nebo ho jednoduše rozetřu prsty po celé tváři. Jeden z mých Top make-upů je Avon Calming Effects, odstín Ivory. K zamaskování, ať už kruhů pod očima nebo případných nedostatků, používám korektor Astor SkinMatch, který jsem ulovila nedávno ve slevě v Rossmanu a tak ho testuji. Poté vše zafixuji kompaktním pudrem Avon Ideal Flawless, odstín Fair. Neopomenu přidat tvářenku od NYC a highlighter od Essence.
PB172691u
Obočí nejraději vykresluji tužkou. Výběr tužky nebývá pro mě jednoduché. Nerada je ořezávám, a proto se mojí nejoblíbenější tužka stala Avon Dark Brow, která je automatická. Oblíbila jsem si i fix od Catrice (030 Chocolate Brow´nie).   

Nejraději se líčím v Nude odstínech a pomáhá mi k tomu paletka od Make-up Revolution, paletka Iconic 3. Je ideální na vytvoření Nude vzhledu. Miluji ty barvy a samotná pigmentace je opravdu skvělá, za tu cenu! S paletkou se dá vytvořit jak denní look, tak i večerní. Do práce využijete světlejší odstíny a ty tmavší využijete třeba na večer.  Pro zvýraznění očí používám tekuté linky Avon Super Extend, které mi užmonují nakreslit přesnou linku a vykouzlit svůdný, kočičí pohled. V závěru aplikuji dvě vstvy řasenky. Ráda testuji různé značky, ale právě teď používám značku Astor – LookOut. Řasenka umí vytvořit celkem dlouhé řasy. Rty zdobí některá z mých oblíbených rtěnek.   
PB172695u
PB172700u
PB172702u
Produkty, které používám:
micelární voda Hyaluron Dermacol
Tónovací a hydratační denní krém Very Important Perfector SPF 20 Avon
Zlidňující make-up s matnou složkou Avon Calming Effects
korektor Astor SkinMatch, Twies Concealer Pen, odstín 002 Sand
Avon Ideal Flawless
tvářenka NYC Cheek Glow, 650 NoLiTa Pink
Highlighter Essence Soo Glow
tužka na obočí Avon Dark Brown
tekuté oční linky Avon Super Extend
paletka Make-up Revolution Iconic 3
řasenka Astor LookOut
rtěnka Rimmel London, odstín 262 Burning DesirePB172710u

PA311933

Dle mého názoru, dokáží i "levnější" produkty udělat hodně muziky.

Jaké produkty používáte Vy? Kolik času Vám zabere příprava a máte nějaké své beauty triky?


**EN**
Hello beauties!
Let´s say that most of us spend at least a few minutes in the bathroom every day. You are owner of your favourite product and you have your favourite style of your make-up. My daily make-up routine takes about 30 minutes. My skin is rather mixed. I have dry skin in winter and greasier in summer. My make-up is quite simple and natural. I have to be ready in hour as I managed to be at work at seven-thirty.
I start my morning with micellar water. My favourite is Dermacol Hyaluron. It´s soft to my skin and I can perfectly brush my face. Then I reach for a moisturizing cream. Hydration is very important for your skin. My favourite cream is Avon Solution Truly Radiant I use it instead of primer base. I have used it for 2 years and I am really happy with it. It gives a light tone of skin and also has a gentle formula. Then I apply my make-up with my favourite brush or I use my fingers to rub it across whole face. My favourite one is Avon Calming Effects. If I want to cover eye circles or any skin imperfections I use a concealer pen Astor Skin Match. Then I fix everything with compact powder Avon Ideal Flawless. I also put bronzer, brush and highlighter. 
For my eyebrow I prefer a pencil. It´s not to easy to select it because I don´t like cropping them and my favourite is Avon Dark Brown Pencil, which is automatic. My favourite is also fix from Catrice.
I prefer nude shades and Make-up Revolution, palette Iconic 3, helps me to create ideal nude look. It has lovely colors and great pigmentation. You can create a daily look as well as evening look with the palette. You will use lighter shades to your work and you can take an advantage for the evening with darker ones. To highlight my eyes I use a liquid lines Avon Super Extend. It takes me an advantage to create a cat look. I apply two layers of mascara in conclusion. I love to test a different brands but now I use Astor LookOut mascara. For my lips I use one of my favourite lipsticks.
My opinion is that a cheaper products can create a lot of music as well as an expensive ones.

What product are you using in your daily make-up routine? How much time you spend in bathroom? Do you have some beauty tricks?



You Might Also Like

12 komentářů

  1. Veľmi pekné líčenie :) a animácia je skvelý nápad, naozaj veľmi milé :)
    31shadesofaubergine

    OdpovědětVymazat
  2. Jé makronka! :)
    Pěkné líčení! mně líčení zabere od 10 minut po hodinu, záleží v jakém stavu zrovna je moje pleť a jak moc mám chuť se tunit. Poslední dobou se snažím používat jen korektor, tvářenku/konturovací pudr, tužku na obočí, řasenku a buď rtěnku nebo balzám na rty, snažím se vyřadit z rutiny pudr a make-up, ale často to prostě nejde :)

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tunit, to je dobré slovo :D Každopádně, když se chci vytunit, tak mi to také zabere víc času. Nicméně, do práce nemůžu tak experimentovat :)

      Vymazat
  3. Ta animácia je super :-) Miška
    www.imperfect-woman.com

    OdpovědětVymazat
  4. skvele, super stetce!:)

    PS: Zvu te na moji giveaway na mem blogu, budu rada kdyz se pripojis:)
    Bridge of Memories

    OdpovědětVymazat
  5. You look gorgeous!! I love your hair!

    Adi xx
    www.fancycorrectitude.com

    OdpovědětVymazat
  6. Super rutina ! :) Používaš veľmi dobré značky a výrobky :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. I love macaroons!

    www.tusksandtails.com

    OdpovědětVymazat
  8. S tím, že i s levnější kosmetikou se dají vykouzlit super věci, naprosto souhlasím!
    Taky mám celkem v oblibě Avon kosmetiku.

    Good vibes by ADEL

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!