Beauty

Manufaktura: Voňavá hruška

sobota, ledna 16, 2016

P1134760u
Sezóna hrušek je už dávno za námi, ale my jsme jich měli do nedávna ještě pár ve sklepě. Hrušky mám moc ráda a asi před týdnem, když jsem pobíhala v OC Nový Smíchov jsem v Manufaktuře narazila na tělové mléko s vůní hrušky. Když jsem k němu přičichla, musela jsem si ho koupit. Proč si doma nenavodit trochu té nostalgie, že? Cena mi rovněž udělala radost. Z původních 169 Kč bylo zlevněné na 135 Kč.
V posledních dnech je venku pěkná zima a moje citlivá pokožka potřebuje zůstat pěkně v suchu. Myslím, že jsem koupí udělala dobře. Sladká vůně hrušek zanechává pokožku příjemně provoněnou. Mléko obsahuje hruškový výtažek a mandlový olej. Rovněž se mi líbí balení, které doplňuje roztomilá mašlička. 
Jedná se o limitovanou edici, ale pokud ho budou ještě mít, tak po něm zkuste mrknout :) V této edici jsem zahlédla i sprchový gel, krém na ruce a čaj! 


Jaké mléko teď používáte Vy?
P1134757uManufaktura - Zvláčňující tělové mléko
P1134763u
**EN**
Pear season is a long time behind us, but we had a few ones in the cellar. I love pears. It´s a few days ago when I went to shopping centre and visited Manufactura store. I found this body lotion with a pear extract. When I smelled it, I had to buy it. Why not to bring the magic nostalgy to your home, isn´t it? The price also made me happy.
In the last days, it´s pretty cold outside and my sensitive skin needs to stay pretty dry. It was a good purchase. The sweet flavour of pear leaves my skin pleasantly smelled. Milk contains pear extract and almond oil. I like the packaging, complemented by a cute bow.
This is a limited edition, but if  you want, try to visit Manufactura store and enjoy atmosphere with an emphasis on tradition :) I also saw shower gel, hand cream and tea in this limited edition!
P1134753u
Máte rádi svíčky z Manufaktury? Já jsem svoji první dostala od kolegyňky. Jedná se o přírodní vonnou svíčku z palmového vosku s vůní růže. Včera jsem si ji zapálila při koupeli. Vůně není nijak těžká, spíše lehce aromatická. Já nejsem zastánce vůně růže, ale kdo ji má rád, tomu by se mohla líbit. Udávaná doba hoření je 22 hodin. 
P1134766u

**EN**
Do you love candles? Do you know the shop Manufactura? I got my first one from my colleague. It´s a natural candle made from palm wax with a flavour of rose. I used it during bath yesterday. The smell is not a heavy, it´s lightly aromatic. I am not a fan of rose flavour, but who loves it, it could be nice present! Indicated burn time is 22 hours. 
P1134772u


You Might Also Like

8 komentářů

  1. Ani jsem nevěděla, že mají i svíčky. Kolem Manufaktury pořád chodím, ale zatím jsem si z ní nic neodnesla a někdy mě to fakt štve, protože to tělové mléko vypadá skvěle. Jinak já momentálně používám kokosovou péči Saloos :)

    Rimmel London Lipstick

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popravdě, tohle je můj první výrobek z Manufaktury. Řekla jsem si, že když jsou ty slevy, tak musím něco vyzkoušet :) Kamarádka dostala švestku a ta taky voní krásně. Jinak kokos taky miluju, takže mi to radši ani neříkej :D

      Vymazat
  2. To telové mlieko musí úžasne voňať! A od Manufaktury som nič neskúšala,ale určite to pôjdem napraviť:)
    Pozývam ťa na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju Manufakturu a její vůně! <3 Mám doma teď jejich tělové máslo (teda spíš mamka, já si ho půjčuji.. :D) a to je tak voňavá záležitost... budu si muset pořídit vlastní a přihodit k tomu i toto hruškové :) Jinak slevy v Manufaktuře jsou velmi super, právě tam jsem ukořistila balzámek na rty :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  4. Great photos! XOXO

    Sunita | http://www.alittlebitof.at

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je nadherne nafocene. :)
    Zrovna vcera jsem koukala v Manufakture na nejake produkty, ale odesla nakonec s prazdnou.

    xxx

    Cury in the City
    Instagram
    FB Page

    OdpovědětVymazat
  6. Nedávno jsme v manufaktuře s přítelem byli, ale vůbec jsem nevěděla po čem dřív sáhnout a nakonec jsme nepořídili nic :) Ale všechno tam vypadá děsně lákavě :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Hruške som naposledy keď som bola v Manufakture odolala, ale ostala na mojom pomyslenom wishliste, lebo tá vôňa je ozaj skvelá a ich telové mlieka mám veľmi rada :)
    Ja aktuálne skúšam viacero Dermacol Aroma Rituals telových mliek - jahodu a rebarboru som mala minulý týždeň, teraz skúšam pistáciu a čaká ma ešte melón :)

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!