shopping guides

NEW IN FALL

neděle, září 27, 2015

Nákupy miluje asi každá z nás, ale já jsem jimi trochu posedlá :D No trošku víc tedy, stydím se... Toto je můj menší list věcí, které jsem si pořídila na přelomu srpna a během září. Dnešní New In, bude také hodně o botách. Pořídila jsem si jich na podzim hned několik. Za nejlepší kup měsíce, považuji tyhle růžové Melky, které jsem ulovila na Zootu s 50% slevou. Jak bych to jen řekla... byl to opravdu odlovek dne :) Jako každé ráno, při cestě do práce pročítám e-maily. Jako první otevírám Zoot a vždycky se těším nejen na odlovky dne, ale také i na nové dodávky zboží. Tentokrát mě čekalo vážně milé překvapení. Melky za super cenu <3 
P9261597u
Další botičky, které jsem během září ulovila, jsou z F&F. Díky stabilnímu podpadku jsou opravdu pohodlné a budou se hodit nejen k sukni. V botníku moc černých bot nemám, protože mám raději hnědou. Tyto měly libovou cenu, tak jsem je tam prostě nechat nemohla. No znáte to, ne?
P9030848u
No a tady máme další várku botiček.  Podpadkové z  F&F. Zamilovala jsem si je na první pohled. Nejen, že mi perfektně sedí, ale i skvěle se v nich chodí. Přezkové jsou také z F&F. Mají semišový povrch, jsou pohodlné, ale v dešti je nechám raději schované v botníku. Poslední jsou z Humanicu . Ty mě zaujaly svým zpracováním.  Mají povrch a la kůže a pohodlně se obouvají.
P9030869u
Pamatujete na článek mých Top 5 pro letošní podzim? Tak já jsem si pořídila tyto super šály. První je ze Stradivariusu. Je to opravdu krásný, obrovský šál, do kterého se můžete perfektně zachumlat. Skoro jak se říká, od hlavy, až k patě :) Druhá šála je z F&F. Má průstřihy na ruce, tak ji lze nosit jako pončo. Jsem nadšená z obou. 
P9241348u
V Bershce jsem nemohla nechat tuhle skvělou, chlupatou vestičku. Hned jsem věděla, že ji budu nosit přes šaty, nebo přes sukni. Líbil se mi její střih i délka. Já už jednu takovou vestičku mám, ale je celkem krátká. Takhle perfektně přikryje celá záda.
Další věcí, kterou jsem si pořídila do svého zimního šatníku, je černá kabelka. Je prostorná a vejdu do ní i laptop. Taková menší hrabárna :) Pořídila jsem ji v obchůdku s obuví na Národní třídě.
K outfitu je třeba pořídit i nějaký ten doplněk. Já jsem ulovila tyhle roztomilé náhrdelníky, koncem srpna v Camaieu
Během dní Marianne, jsem si pořídila dvě sukně. Obě jsou z H&Mka. Ještě teď si pamatuju, jak jsme stály s kamarádkou asi 6 metrovou frontu na kasu. Docela katastrofický scénář :D 
Dále jsem svůj šatník obohatila asi o sedm svetrů. Na obrázku zleva běžový H&M, žlutý Camaieu, bílý cardigan F&F, béžový kardigan s flitry F&F, vzorovaný kardigan C&A. Roztomilý svetřík s límečkovou krajkou, jsem ulovila v sekáči. 
Pod svetr nesmí chybět i nějaká ta haleka nebo top. Na obrázku zleva ptáčci Dunnes, košile s pejsky Reserved, top s kočičkama H&M.
Další kousek za super cenu, byly pyžamové kalhoty z Mark&Spencer. Byly za skvělou, výprodejovou cenu 99 Kč.

P9030830u
Jak to máte s nákupy Vy? Také nákupní centra stále upoutávají Vaší pozornost? Co jste si v posledních dnech koupili Vy?

You Might Also Like

4 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!