shopping guides

Rainy Day Essentials | Základní nezbytnosti do deště

úterý, srpna 18, 2015

Hezké (deštivé) úterý,

v posledních pár dnech nám převládá deštivé počasí. Jsem si jistá, že budete se mnou souhlasit, když řeknu, že déšť nesnáším. Vážně! Dnes jsem se rozhodla, že si pro Vás připravím, některé z těchto základních kousků do deštivých dnů, které Vám pomohou zůstat v suchu, ale i v lepší náladě.
rainy essentials
Only | 2 Zoot | 3 Zoot | 4 Bonami | 5 Bonami | 6 Elle | 7 Zoot | 8 Hunter |
  9 Bonami | 10 Bonami  


DEŠTNÍK
Zůstaňme v suchu se stylovým deštníkem. Nosit deštník může být otrava, ale měl by být součástí našeho každodenního života. Nikdy nevíme, kdy začne pršet. Nyní je čas, abychom ho vytáhli z kabelek. Já osobně mám svůj oblíbený, průhledný deštník s pařížským motivem. Vždycky si vybírám kvalitní deštník. Některé z těch levnějších jsou velice náchylné na rozbití a deformaci ve větrnostních podmínkách. Při výběru bychom take měli myslet na velikost, pokud chceme, aby se nám vešel do kabelky.

KABÁT/PLÁŠTĚNKA
Deštník nemusí být někdy tou nejvhodnější variantou, aby nás ochránil před deštěm a udržel v suchu. Dobrá plášťěnka nebo nepromokavý kabát nás ochrání nejen před vlhkostí, ale také před nepříjemným foukáním.

GUMÁKY
Udržujme své nožky v suchu! Kdo by si přál, aby jejich ponožky byly mokré od deště? Nikdo. Do deště bychom měli zvolit správnou ochranu pro naše nožky, kterou nám zajistí právě pohodlná a nepromokavá obuv.

VLHČENÉ UBROUSKY
Čistota nadevše. Ubrousky můžou přijít vhod. Zejména je můžeme použít pro osvěžení obličeje, ale také s nimi můžeme otřít naše zablácené botky. Dobrou variantou jsou kosmetické ubrousky z Lidlu.

FIXAČNÍ SPREJE
Déšť... Nejhorší nepřítel nás všech! Použijme fixační sprej, aby náš make-up zůstal neporušený. Pokud nechceme rovněž přijít o pěkný účes, měli bychom mít v kabelce i fixační sprej na vlasy.

HRNEK NA KÁVU NEBO ČAJ
Sedět vedle okna s vtipným šálkem kávy a sledovat kapky deště skrz okno. Můžeme si představovat poslední, horké letní dny a doufat, že ještě nějaké budou. 

RELAX
V deštivých dnech je úplně nejlepší zůstat v posteli a prostě jen lenošit. Vzít si k ruce oblíbený časopis nebo zápisník a přemýšlet třeba o budoucích plánech :)

Doufám, že tento seznam může být užitečný i právě pro vás! Jaké nezbytnosti do deště máte na seznamu vy?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Happy (rainy) Tuesday!

Rain has become prevalent during the past few days. I am sure you can agree with me when I say that 
I hate the rain. Really! To help you stay protected in the these rainy days and stay dry, I decided to found some of these few  rainy day essential pieces.

UMBRELLA
Stay dry with chic umbrella. Bringing an umbrella you should always be a part of your daily routine but it can be boring. We never know when it starts to rain. Now it is the time to use it to protect you from the rain. I am using my favourite umbrella with transparent paris motive. I always prefer to buy an umbrella of good quality. Some cheaper ones are pain to breakage and deformation. You should also think of size if you want it to fit in your bag.

RAIN COAT
Sometimes umbrellas may not be anough to keep you and your valuables dry. A raincoat can protect you not only from getting wet from the rains but also from blowing winds.

BOOTS
Keep your feet dry! Who really wants to get their socks wet from the rain? No one. You should use proper protection for your feet by wearing comfortable boots.

WET WIPES
Keep yourself fresh. They come in handy. You can use these wipes for freshening up your body to wiping your wet and muddy shoes. A good variant are cosmetics wipes from Lidl.

SETTING SPRAY & HAIR TIES
Rain...Worst enemy for us! Use a setting spray to keep your makeup intact. If you don´t want an unmanageable hair, you should keep hair ties and fixing spray in your handbag. You can quickly save your mane from soaking.

COFFEE/TEA MUG
Sitting beside the window wit a cup of coffee and watching the rain drops hit the glasses. You can imagine last hot summer days and hope there will be some in next coming days.

RELAX
The best way is stay at home and relax in bed. Take your favourite magazine or diary and think about your possible future plans. 


I hope this list can be useful for you! What rainy day essentials are on your list?

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Holínky Hunter by se mi taky líbily, jen ta cena mě trochu odrazuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim! Proto je jeste sama nemam, ale obdivuji je sve kamaradce na noze, ktera ma model v modrem ;)

      Vymazat
  2. Super článek! Já mám strašně ráda deštníky z Ikei, ale vadí mi, že jsou tak velké :/ :D

    Ostrava Random

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc! Destnik z Ikei mame take jeden a vozime ho pro pripad nouze v aute ;) Jinak velke destniky fakt miluju, ale kdyz uz, tak musi prset, abych se s nim pak zbytecne netahala.

      Vymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!