Outfit

HORSE PRINT DRESS

úterý, srpna 25, 2015

P7180923u P7180893u
DETAILS
Dress - Mohito
Shoes - MEL 
Purse - Mango
Flower Crown - H&M

Krásné úterý přátelé,
jak se dnes máte? Já jsem dnes vstávala s očekáváním lepšího počasí a zatím to vypadá docela dobře. Dnes jsem potřebovala větší kafe, abych lépe nastartovala svůj den. Nejsem ranní ptáče a Zoot přišel s perfektní kolekcí pro lidi, jako jsem já :D Viděli jste ji už? Já už o nějakém kousku přemýšlím.
Včera jsem šla spát asi v 11 hodin. Probírali jsme se spolubydlící různé věci a pak se mě také zeptala na mojí oblíbenou otázku, zda nosím kalhoty a rozhodla se mi darovat kraťásky. Tak jsem celou noc přemýšlela, jak je budu nosit. Co myslíte?
Dnes je premiéra pro mé šaty s koníky. Je to můj první kousek v šatníku s tímto potiskem. Koníci se stávají stále více populárními a já jsem tyto šaty ulovila během výprodeje v Mohitu. To bych se také měla ještě přiznat, že jsem byla pouze vybírat šaty s kamarádkou na svatbu ,-) No a opět jsem si odnesla něco já. Vybrali jsme i perfektní šaty pro ní, ze kterých byla opravdu nadšená. 
U těchto šatů jsem byla nerozhodná, zda si je mám koupit nebo ne, a když jsem si je vyzkoušela, věděla jsem, že je koupit prostě musím. Měla jsem je na sobě asi před dvěma týdny, když byla ta velká vedra 
a doufám, že si je budu moct obléknout tento víkend. Mělo by být opět horko.
Když tak přemýšlím o tomto motivu s koníky, tak jsem minulý týden proběhla několik obchodů
a viděla spoustu oblečení s kočičím a jiným zvířátkovým motivem, právě v nových kolekcích. Připravím pro Vás nějakou menší inspiraci. Já už jsem si vyhlídla jeden kočičí top na podzim.


Máte nějaké oblečení s potiskem zvířátek? 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Happy Tuesday guys!
How are you? I woke up expecting better weather and it seems to be a quite good today. I needed a big cup of coffee to start my day better. I am not an early morning person and Zoot has perfect collection for people like me :D Have you already seen it? I´m thinking about one piece.
I went to sleep at 11 p.m. yesterday. We discussed with my flatmate our interests. She also asked me for one of my favourite question if I am wearing trousers and than she decided to devote me a shorts :D 
I love her :D I was thinking all night how to wear them. What do you think?
Today is a premiere for this pony dress. It was one of the first pieces in my horse print collection. Horse prints are becoming more popular and I found them during clearance in Mohito collection.
I should even tell you that I was looking for a dress with my friend for a wedding. Well, again it was deal for me. We also chose a perfect wedding dress for her and she was really excited with them. I was undecided if I should buy it or not before I even put it on I knew I was going to buy it. I wore them two weeks ago during hot summer days and I hope that I will take them again during this weekend. It should be hot weather.
When I am thinking about horse print motive I found during last few days a lot of clothes especially with cats and another animal prints just in a new collections! I will prepare some inspiration post for you.


Do you have any clothes with animal print motive?
P7180957u P7180946u P7180941u P7180936u P7180934u P7180892u

You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!