Outfit

Business Casual #1: Pink Mood

pondělí, srpna 03, 2015

P8011428u P8011374u
DETAILS
Skirt - H&M
Top - Calvin Klein
Shoes - Shoes Národní třída
Bag - Tommy Hilfiger
Necklace - H&M


Léto není jen o plavečkách a prázdninách. Většina z nás pracujích, musí respektovat dress code politiku i během léta. Nemám přesnou definici, co přesně business casual reprezentuje. Co to tedy vlastně znamená? Z mého pohledu bych ji nazvala jako neformální verzi profesionálního oblečení. Jakýsi více uvolněnější styl oblečení, který stále respektuje profesionální vzhled. Jak nosit stylový look, který je pohodlný, není nudný a zároveň elegantní a moderní? Pokud rádi nosíte šaty a sukně, můžete se inspirovat některým z mých casual outfitů. Dnes začínám s číslem #1.
Líbí se mi kombinovat barevné a kreativní outifty, které zaručeně podpoří vaše profesní cíle, ale i vylepší Vaši pracovní náladu. V závislosti na pracovním prostředí, by jste měli být schopni se rozhodnout, jaká úroveň business casual je pro Vás vhodná a podle toho se obléknout.
Musím se přiznat, že barevná, pouzdrová sukně (nejen vhodná do práce) přistála v mém šatníku nedávno a já jsem nemohla být šťastnější, protože jsem ji koupila téměř za hubičku. Nebojím se barev a ráda je spolu kombinuji. Sukni jsem zkombinovala s růžovým topem od Calvina Kleina, který jsem si přivezla 
z NY. Náhrdelník se stává jedním z mých favoritů. Když jsem ho poprvé viděla, myslela jsem si, že bude velmi univerzální. Také se mi líbí barevná kombinace celého outfitu s kabelkou.

Zde najdete mých5 tipů, pro dosažení dokonalé business casual:
1) Veškeré oblečení musí být čisté a vyžehlené.
2) Klobouky, čepice a sluneční brýle nejsou vhodné do kanceláře. Nechte je doma.
3) Nenoste žabky během léta, pěkné sandálky jsou ok, ale nejlepší způsob je, vzít si boty s uzavřenou špičkou, nejlépe lodičky nebo baleríny.
4) Vyhněte se všemu, co je lesklé a v neon barvě. To je dobré leda na disco, ale ne do práce.
5) Vyhněte se džinovině. Denim je ideální pro volný pátek
  
Doufám, že jste měli skvělý start do nového týdne!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 


Summertime isn’t all bikinis and vacations. Most of us need to respect dress coding policy also during summer days. There isn´t an exact definition as to what exactly represent business casual. But what does "business casual" actually mean? From my point of view, I would like to say, that it is the informal version of professional dress. It is more relaxed version of business professional dress but respect professional look. How to wear stylish looks that are comfortable, not boring but still polished and fashionable? If you love wearing dresses and skirts to work, you can inspire by some of my business causal outfits. Today I am starting with number #1.
I love to combine creative and colorful casual looks that guaranteed to support your professional goals but also improve your working mood. Depending on your work environment, you should be able to decide what level of business casual you ought to be wearing. I must confess that the colorful sleeve skirt for work (and beyond) has just landed in my closet and I couldn´t be happier also about a price. 
I am not afraid of colours and love to mix things up and wearing. The skirt I combined with cute pink top Calvin Klein I brought from NY. This necklace is becoming one of my favourite. When I first got it, I thought it would be very versatile. I also love coloured combination of whole outfit with bag.
                                                                                              
Here are my 5 basic tips for achieving perfect business casual look:
1) All clothing should be clean and pressed.
2) Hats, caps and sunglasses are not fine for the office.
3) No flip-flops during warmer days, nice sandals are fine but the best way is to wear closed-toe shoes like court shoes or ballerinas.
4) Avoid anything neon and shiny. This is good for disco but not for work.
5) Steer clear of denim. Denim is ideally for free Friday.

Hope you have a great start to the week!


P8011361u P8011366u P8011369u P8011379u P8011388u P8011395u P8011407u P8011408u P8011410u P8011416u P8011418u P8011419u P8011424u P8011425u P8011430u P8011438u P8011449u

You Might Also Like

2 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!