Outfit

STRIPES AND NAVY CHIC

čtvrtek, července 09, 2015

DSC06917u DSC06921u
DETAILS
Skirt - H&M
Top - H&M
Shoes - MEL 
Sunglasses - I am
Necklace - Penneys
Watch - Style & co.


Krásný večer milé dámy!
Pro ty z Vás, které milují proužky, je tento outfit post jako dělaný. Tento komplet je jedním z mých oblíbených, letních looků, který můžu nosit i do práce. Konečně, když léto je v plném proudu. Celý outfit je z H&M. Vypravila jsem se do něj, jeden den po práci, jen tak na kukačku. Proč taky ne, když ho mám 200 m od práce, že? No, někdy je to spíše za trest, co Vám mám povídat. Jako správný shopaholic jsem nejdříve objevila sukni, kterou jsem musela ihned s něčím sladit. Tak jsem hledala dál a po pár minutách, byl outfit na světě!
Sukně je příjemná a cítim se v ní velmi žensky. Top má velice zájímavé vyšívání a lze ho zkombinovat téměř k čemukoliv a to díky jeho jednobarevnosti. Kombinace námořnicky modré s bílou byla pro mě vždy TOP! Vypadá nejen elegantně, ale i univerzálně. Outfit je skvělý nejen do práce, ale také na různé příležitosti. Vybavuji si náš nedávný teambuilding na lodi.
Co se týče doplňků, tak jsem outfit sladila s Melkami, bílou kabelkou z Lindexu a s nejoblíbenějším náhrdelníkem, který jsem si přivezla z Dublinu. Kabelka je rozměrově skvělá, protože do ní vejdete všechny své nezbytnosti, včetně laptopu. Také jsem ráda, že se s Vámi mohu podělit o své nové brýle 
s detailem ptáčků, které objevila moje kamarádka.
Mějte krásný večer a děkuji Vám za návštěvu!

Nosíte také rády proužky, jako já?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lovely evening ladies!
For those who love stripes and navy blue, this outfit post is for you. This ensemble is one of my favourite summer look that I can wear it also to work. Finally, summer has been ready.
The whole outfit is from H&M. I went there one day after work, just only for window shopping. Why not, because it is only 200 metres from my work, right? Well, sometimes it's more a punishment, I can say. As a true shopaholic, I founded a skirt and I must immediately combine it with something. So I looked on and after a few minutes, the outfit was in the world!
The skirt is comfortable and I feel very feminine. Top has very interesting embroidery and it can be wear almost with anything thanks to a simple color.
Combination navy blue and white is always top for me! It is super chic and versatile. Outfit is great not only to work but you can wear it for several occasions. I remember our recent teambuilding boat party.
Regarding to the accessories I combined outfit with MEL shoes, white handbag from Lindex and my current favourite necklace. The bag is great because it can hold all necessary essentials including laptop. I am also happy to show you my new sunglasses with birds detail that was found by my friend.
Hope you´re having a great evening and thanks for stopping by

Do you like to wear stripes as me?

DSC06922u DSC06947b DSC06953 DSC06907

You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!