Inspiration & Tips

PURO GELATO

čtvrtek, července 02, 2015

P6301761u P6301763u

Při cestě domů jsem narazila na podnik, který mě zaujal hned na první pohled svým vzhledem. 
Řekla jsem ano, jsem musím vyrazit! 
„Nejsem zmrzlina, jsem gelato,“ takovým heslem přilákává PURO Gelato své zákazníky. Včera jsem podnik poprvé navštívila s kamarády a musím říct, že jsme byli nadšeni. Gelato můžete najít na pražské Náplavce. Lepší věc se už nemohla stát. Koupíte si zmrzku a vyrazíte mlsat k vodě, za sluníčkem. Zmrzlinu miluji a prostě patří k létu. Nejsem žádný odborník na zmrzlinu, ale musím říct, že z této zmrzliny jsem byla opravdu nadšená. Nejen ze zmrzliny, skvělé obsluhy, velice příjemného prostředí, ale také z krásného interiéru. Na první pohled jsem si připadala jako v retro cukrárně. Toto místo se prostě nedá přehlédnout. Výběr zmrzliny není jednotvárný. Gelato nabízí domácí zmrzliny s netradičními příchutěmi. Maková, mrkvová nebo s příchutí bazalky? Nebo si radši dáte klasiku? Zde si můžete vybrat od tradiční vanilkové až po originální makovou. Mým favoritem je mrkvová zmrzlina. 

Držím palce, ať jim nadšení, ale i chuť vyrábět tak skvělou zmrzlinu, vydrží co nejdéle. Pokud jste ještě v PURO Gelato nebyli, tak určitě vyražte. Pochutnáte si nejen na zmrzlině, ale třeba i na dobré kávě.




When I went home I found a place, which really impressed me at the first sight by its appearance. I said:  Yes, I must go here!
"I'm not ice cream, I am gelato,"
the slogan of PURO attract their customers. I visited it yesterday for the first time with my friends and I must say, we were impressed.
It is located in Prague -  Náplavka. It could not happen better thing. You can buy your ice cream and you can go to water, under the sun and have a sweet tooth. I love ice cream and it simply belongs to summer. I'm no expert on ice cream, but I must say that I was really excited of this ice cream. Not only from ice cream, great service, very friendly environment, but also of the beautiful interior. At first sight, I felt like the retro candy store. This place you cannot miss. Selection of ice cream is not dull. Gelato offers homemade ice creams with unusual flavors. Poppy, carrot or flavored with basil? Or do you prefer the classics? Here you can choose from traditional vanilla to the original poppy. My favorite is carrot ice cream.

Good luck, let their enthusiasm, but also their talent to produce such a great flavor ice cream lasts as long as possible. If you haven´t been yet in  PURO Gelato, you should go. You will enjoy not only ice cream, but also good coffee.

P6301769u P6301771u P6301780u P6301783u

You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!