Outfit

HELLO YELLOW!

pondělí, července 13, 2015

P7110710u P7110703u

DETAILS
Skirt - F&F
Shirt - Camaieu
Shoes - F&F
Watch - Style&Co.


Ahoj všichni,
další víkend je za námi a můj pracovní týden je plný nových úkolů a já budu netrpělivě čekat zase na pátek. Jaký byl Váš víkend? Užili jste si ho? Léto je v plném proudu a je třeba si ho pořádně užívat! 
Co jsem dělala já, během těchto pár dní? Navštívila jsme rodiče, poklidila a přemýšlela o další dovolené.
Dnešní outfit post je o žluté. Můj šatník během léta není vážně nudný a směřuje spíše k barevnosti. V outfitu můžete vidět mojí novou, žlutou sukni. Není neobvyklé, když řeknu, že to byla láska na první pohled. Když jsem ji spatřila, okamžitě mě zaujala. Svítí na dálku. Koupila jsem ji v F&F a tričko v Camaieu, když jsem byla minulý týden nakupovat. Je pohodlná a perfektní do práce. Nutí mě přemýšlet nejen o letních, slunečných dnech, ale jsem si jistá, že zlepší i nudný a zamračený den. 
Jsou i lepší způsoby, jak bojovat proti zamračenému počasí a to třeba tak, že si přidáte trochu sluníčka do Vašeho outfitu.
Doufám, že se Vám líbí!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey guys,
another week has passed and my work week is full new tasks and I will waiting impatiently entire time to be Friday. How was your weekend? Did you enjoy it? The summer is ready and we need to really enjoy it! What I did during these few days? I went to visit my parents, cleaned the appartment and was thinking about next holiday.
Today´s outfit post is about yellow. My wardrobe is not boring during the summer, it has been skewing towards colors. In this outfit post I have been wearing my new yellow skirt. It is not unusual when I say it was love at first sight when I saw this yellow skirt that immediately caught my eye. It shines a mile away. I got a skirt at F&F and T-shirt at Camaieu while I was shopping last week. It is comfy and perfect for work. It made me think of sunny days and I am sure that improve an other wise dull and drizzly day. Sometimes is a better way to combat overcast weather forecast by adding a little sunshine into your outfit.
Hope you all like it!

P7110685u P7110661u P7110671u P7110672u P7110673u P7110677u P7110679u P7110681u P7110682u P7110696u P7110702u P7110723u P7110725u

You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!