Outfit

Blue Floral Asymmetrical Dress

středa, července 15, 2015

P6190532u P6190524u

DETAILS
Dress - H&M 
Shoes - F&F
Belt - F&F

Krásný podvečer Vám všem,
dnes mám pro Vás outfit z dnešního dne. Můj pracovní rozvrh byl dnes trochu odlišný od jiných, běžných dnů. Čekala na mě prezentace a proto jsem k této příležitosti, zvolila hezké šaty. Oblékat se každý den do práce může být menší "klišé", ale můj šatník se stal dokonalým spojením léžérního stylu. Je vždy vzrušující najít nové trendy nebo způsoby, jak můžete vypadat v práci dobře a bude Vás to bavit. Dnes jsem otestovala své nedávno koupené modro-květinové šaty. Ulovila jsem je v H&Mku ve slevách a těší mě, že se s Vámi mohu o ně podělit. Nejedná se o běžný klasický styl, ale o kombinaci barev, která Vás nadchne. Nemůžu se nabažit asymetrickým vzorem květin a texturou této látky. Látka je velice příjemná a lehká. Šatičky jsem zkombinovala s modrými, páskovými sandálky s podpatky, které mě nejen prodlužují, ale jsou i velmi pohodlné . Modrá kabelka doplnila celý můj outfit.
Co říkáte na tento pracovní look, líbí se Vám?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hey guys,
I have next outfit post for you today. My work schedule was a little different for today´s day. I had to present some results to my colleagues, so my nice dress has to reflect that opportunity meeting. Dressing up for work can be a cliché but my wardrobe has become a perfect blend of casual style. It is always exciting to find a new trends and new ways to look good also for a work and you will enjoy it. Today, I was testing my blue floral dress. I found at H&M in sales and I’m excited to be able to share with you guys. Yeah, it is not the typical classic style but it is in the perfect combination of colours that inspire, nothing boring. I also clearly can´t get enough of the asymmetrical of flowers and textured fabrics. The fabric is also very comfy and light. I have paired it with blue ribbon sandals with heels that give me the height and also are very comfy. Blue bag complete the whole outfit.
What do you thing about this look? Do you like it?

P6190531u P6190536u P6190537u P6190525u P6190545u P6190546u P6190549u P6190551u P6190557u P6190561u

You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!