Outfit

Blue bird blouse

středa, července 22, 2015

P7110759u P7110778u

DETAILS
Skirt - F&F
Top - Second Hand
Shoes - MEL 
Bag - Mango
Necklace - Gate
Watch - Style & co.

Krásný středeční večer přátelé!
Doufám, že jste měli krásný den, protože já dnes jen zářím. Jak jistě víte, tak jsem slavila své narozeniny. Dneska jsem byla vážně překvapená, protože jsem dostala od svých nejlepších kolegů krásný dárek. Je to pyžámko s plameňáky. Na první pohled jsem si ho zamilovala. Další šťastná chvilka, kterou zde musím zmínit je, že jsem včera ve slevách ulovila spoustu krásných věcí, za skvělou cenu. Dnes se tedy kochám svými novými maxi šaty s ptáčky. Jak jinak :) Můžete se těšit na další outfit.   
Nyní pojďme na můj outfit... Posledních pár dní je opravdu horké počasí a já mám také prázdninovou náladu. Podpadky jsem odložila stranou, protože se chci cítit více pohodlně. Jak většina z Vás ví, ráda nosím motiv s ptáčky. No ráda...spíše jsem s ním posedlá.
Tento den jsem si vzala můj oblíbený, modrý top s ptáčky, protože jsem chtěla něco lehkého a také vzdušného, v těchto letních dnech. Objevila jsem ho jednoho dne, když jsem šla z práce domů. Viděla jsem ho ve výloze mého oblíbeného second-handu, který jsem už zmínila v předchozím příspěvku. Druhý den jsem s ním rovnou zamířila do kabinky, vyzkoušela a koupila ho. Zkombinovala jsem ho s bílou sukní a korálovými Melkami.
Doufám, že se Vám outfit líbí.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Happy Wednesday evening my friends!
Hope you had good day today because I am happy. For the first you know that I celebrated birthday. Today I was really surprised about perfect present that I got from my best colleagues. It is Top pyjamas with flamingos. At the first sight I can say, that I love it! Next happy time for me is about my shopping because I bought nice pieces and it was such a good deal. Today I am taking pleasure with my new maxi dress with birds motive. How else :) You can look forward for one of my next outfit post. So now let´s talk about the outfit... The past couple of days have been really hot weather and in the last time I'm really in good vacation mood. I left heels and want to feel more comfortable. As most of you know I am famous for wearing birds motive. Also totally obsessed with this. I think this look is cute and eye-catching, at least for me. This hot day I wanted to wear my favourite cute top with birds and also wear a light and breezy outfit to mark the last days of summer.  One day when I went home from work I saw the top in shop window in my favourite second-hand that I have already mentioned in my previous posts. Next day I directly headed to the exchange room to try it and I bought it right away.  I combined it with white skirt and comfy coral Mel shoes. 
P7110749u P7110751u P7110753u P7110756u P7110762u P7110769u P7110774u P7110777u P7110788u P7110789u P7110792u P7110806u P7110808u P7110812u

You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!