Beauty

Jaro s Cerruti 1881 pour Femme

pondělí, března 14, 2022

 Notino

Tisíce parfémů, tisíce různých vůní. Jak si vybrat ten správný, abyste nešlápli vedle? Ať už vybíráte dámský nebo pánský, tak parfémů není nikdy dost a dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na svěží vůni od značky , která bude ideální nejen na přicházející jarní dny.

Kdo by neměl jaro rád. Radost z jarního vzduchu, kytičky kvetou, ptáčci zbývají.. S jarem je spjato i nošení lehčích vůní. A pokud jste na ty květinkové, tuto vůni byste si mohly zamilovat. 

Cerruti je francouzská značka a je synonymem pro výjimečnou kvalitu a nepřekonatelný luxus. Toaletní voda „Cerruti 1881 pour Femme“ byla uvedena na trh už v roce 1995 a zamilovalo si ji už tisíce žen po celém světě. Vůně Cerruti bývají označovány jako parfémy s duší a oslavou životní energie. 

Cerruti je plná romantiky, jemnosti a něhy. Právem se stala jednou z nejprodávanějších vůní vůbec, protože je tak jedinečná. Není divu, když ji u Vás okolí přijme hned první den s nadšením. U mě to bylo zrovna tak, jelikož mě s ní zaujala moje kolegyňka a já se prostě musela zeptat, čím to tak krásně voní. No, a hned jsem dala tip na dárek pro mě. Dostala jsem ji od manžela k svátku a je to můj první parfém od této značky. Jemná pudrová vůně, která voní čistotou. Pohrává si s květinovými tóny, pudrem a kapkou krémového mýdla. Vzhledem k tomu, že se ve vůni mísí svěží vůně, je na letní dny jako stvořená. Pro mě bude ideální ve kterémkoliv jiném ročním období, protože si s ní navodím letní náladu. Vůně je nasládlá, ale ne typicky sladká, je mírně kořeněná, ale není pronikavá. Často mi připomíná jemnost vypraného prádla, ovoněného aviváží. Nemusíte se bát nějaké přeslazenosti, takové vůně já sama nemusím. Navíc tuhle vůni odlehčují dřevité tóny.

Je stvořena přesně pro nás, které máme rádi jemné, svěží parfémy obsahující zajímavé podtóny květinového složení. Vzhledem k tomu, že základ tvoří podmanivá vanilka, ambra a pižmo, tak je pro mě jako stvořená. Svrchní tóny vás okouzlí něžnou květinovou kombinací jasmínu, frézie, kosatce, konvalinky, růže a okvětních plátků fialek. Srdce vůně zaplavují další květiny a vy můžete ucítit narcis nebo pomerančový květ. Vůní rovněž rozvijí heřmánek okořeněný špetkou koriandru. 
V průměru vydrží více jak půl dne a má krásný kulatý flakon, laděný do pudrově růžové barvy, který bude ozdobou Vaší poličky. Co Vás určitě potěší, bude cena. To největší balení stojí okolo 500 Kč. Notino nabízí tři velikosti a to 100 ml, 50 ml a 30 ml. Nyní je dokonce v akci!

Když zavřu oči, připadám si, jako když ležím na zelené louce a kolem mě vane větřík s takou tou příjemnou, luxusní „čistoprádlovou“ vůní. Budí na mě dojem začínajícího jara, kdy Vás první paprsky sluníčka šimrají po tváři.

Takhle vůně si nenechá ujít žádnou příležitost a je ideální na běžné denní nošení. Po její aplikaci si budete připadat, jako když Vás na kůži pohladilo jemné hedvábí. Tahle vůně Vás nudit nebude a rozhodně nečekejte, že by Vám po pár použitích lezla na nervy. Vůně krásně vynikne, i když ji nastříkáte do vlasů. 

Znáte ji? Co na ní říkáte?
Jaké vůně upřednostňuje na jaře Vy?

Notino

You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!