Inspiration & Tips

Originální dárky plné krásných vzpomínek

středa, října 27, 2021

Originální a jedinečný dárek pro Vaše blízké, které potěší nejen jejich oko, ale i srdce. Jejich výroba Vám zabere trošku času, ale výsledek bude stát za to. Já každoročně připravuji pro rodiče k Vánocům fotoknížku či vytvářím nástěnný kalendář z vlastních fotografií, který sklízí také velký úspěch.

Fotokalendářem si připomenete ty nejhezčí momenty, které jste během roku zažily. Jeho tvorba je o něco jednoduší, protože u nástěnného kalendáře vybíráte většinou 12 fotek. Záleží, jaký motiv si pro jeho tvorbu zvolíte. Rovněž si můžete zvolit rozměr a to buď na výšku nebo na šířku, malý A4 nebo velký A3. Tiskařík 
nabízí opravdu krásné motivy, které si můžete sami upravovat. Do kalendáře si můžete poznamenat narozeniny, výročí a jiná důležitá data. K jednotlivým dnům v roce si můžete připsat i svůj vlastní text. Já se vždy snažím situovat vybranou fotku pro daný měsíc. Pro zimní měsíce, vybírám fotky s nádechem zimy, pro jarní měsíce se snažím vybrat něco veselého.

Můžete si nechat zhotovit i stolní kalendář. Zde si zvolíte, zda budete chtít kalendář týdenní nebo čtrnáctidenní. Já jsem zvolila čtrnáctidenní kalendář, který obsahuje 28 fotek a je velmi přehledný. Fotka se nachází uprostřed a vlevo/vpravo jsou jednotlivé týdny. Kalendáře můžete vybírat ze 13 motivů. Mně se moc líbil motiv Hexagon, který jsem při jeho tvorbě zvolila.

Fotokniha už je trošku větší oříšek. Pokud si s ní chcete trošku pohrát a „nenaházet“ fotky do knížky automaticky, musíte si na ní vymezit trošku času. Já si vždycky říkám, že už v průběhu roku si budu selektovat fotky do složky a o to pak budu mít méně práce a bude jednodušší knížku vytvořit. Ono totiž co si budeme povídat, nejvíce času Vám zabere právě výběr všech fotek.

Fotoknihu si můžete vytvořit k jakékoliv události.
Narození miminka, svatba, dovolená, Vánoce, rodinná fotoknížka a oblíbené jsou fotoknížky s vnoučaty, ty vždycky potěší prarodiče. Fotoknížka je mimo jiné i super způsob, jak návštěvě ukázat třeba fotky z dovolené, aniž byste museli zapínat počítač a přehrabovat se třeba v nevytříděných fotkách. To pak nikoho nebaví. Já většinou nechávám dělat knihu v klasické pevné vazbě. Počet stran si můžete zvolit sami. Od toho se Vám pak odvíjí výsledná cena.         
         

You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!