Home&Decor

Kähler - oblíbená skandinávská značka v interiéru

středa, června 09, 2021

Severská značka Kähler patří mezi jedny z nejstarších skandinávských značek. Tradiční výroba keramiky je starší více jak 170 let (to už je skoro legenda) a ne nadarmo je považována i za lídra dánské keramiky. Jejich nádherné vázy a kuchyňské doplňky jsou synonymem kvality a nadčasového designu, který pozvedne Váš interiér zase o kus výše. Třešničkou na dortu je, že všechny produkty jsou ručně vyráběny s tou největší pečlivostí, takže se dá říct, co kus, to originál. 

Kdo mě sleduje na Instagramu, tak představu o našem bydlení má, protože se svými sledujícími sdílím inspirace právě z našeho domu. Jsem spíše minimalista a v doplňcích jsem si oblíbila nadčasovost.Já sama preferuji kombinaci dražších doplňků s těmi levnější. Za srdce mě ale chytlo hned několik skandinávských značek a jednou z nich je právě značka Kähler. Miluji třeba jejich
svícny. U nás doma si našlo místo několik domečkových svícnů, jejichž vzhled je večer zjemněn světlem skrz vyřezávaná okénka.

Letos uvedla na trh i novou kolekci, tzv. "Poppy Collection". Jednoduchá bílá barva, jednoduchý tvar a nadčasový design zdobí lehký akvarelový vzor vlčích máků. Typické pro tuto kolekci je i jemné rýhování. Kolekce je dílem designérky Rikke Jacobsen a myslím, že se jí velmi povedla. Já jsem si do sbírky pořídila vázu Poppy ve velikosti 13 cm. Váza je dostupná i ve velikosti 21 cm, ale tu už mám klasickou bílou.  Stolní nádobí určitě také stojí za shlédnutí. Já jsem si pořídila hrneček a talíř na servírování zákusků. V nabídce jsou i vázy, miska, čajová konvice a různé talíře. 

Znáte značku Kähler? Také už jste si pořídili nějaký ten nadčasový kousek do Vašeho domova?


You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!