Inspiration & Tips

Chytré hodinky Amazfit

pátek, června 11, 2021

Chytré hodinky v poslední době zažívají velký boom. Můžeme je považovat za doplněk k chytrému telefonu, s nímž jsou propojeny pomocí Bluetooth a poté vám mohou oznamovat notifikace o příchozích zprávách, můžete s nimi spravovat kalendář, přehrávat hudbu a sledovat svůj zdravotní stav či sportovní výkon. Já musím říct, že jsem kouzlo chytrých hodinek objevila teprve nedávno a musím uznat, že mi celkem usnadňují život. Mají spoustu užitečných funkcí. Jak si ale vybrat ty nejlepší? Já vlastním konkrétně hodínky Amazfit GTS 2 Desert Gold, které jsou nejen stylovým doplňkem, ale i perfektním pomocníkem k lepšímu přístupu k životu. Zdravý životní styl je totiž něco, co děláte pro sebe a ne pro druhé.

Chytré hodinky Amazfit mají praktické hranaté provedení.
Jsou k dispozici v několika barvách. Mají 1,43" dotykový TFT displej s ochranným 2,5D sklíčkem s ochrannou vrstvou proti zanechávání otisků prstů. Stylový vzhled hodinek doplňuje pohodlný silikonový řemínek, který je navržen pro celodenní nošení a má dostatečný rozsah dírek. Systém uchycení pásků je také perfektní a je kompatibilní s běžnými pásky na hodinky.

Hodinky mají celou řadu funkcí.
K dispozici je několik sportovních režimů, změří tep i spálené kalorie, zaznamenají počet ušlých kilometrů, zobrazují notifikace o příchozích zprávách, mají GPS, lze s nimi ovládat přehrávání hudby a využívat spoustu dalších funkcí. Dokáží změřit kvalitu vašeho spánku, hladinu stresu a okysličení krve. Dokáží sledovat i vaši kondici podle hodnoty PAI, která se vypočítá pomocí speciálního algoritmu s využitím analýzy dat o vaší srdeční frekvenci, době cvičení a dalších komplexních zdravotních informací. Výsledkem je tzv. PAI skóre, které poskytuje přehledné zhodnocení aktuálního fyzického stavu a vy budete vědět, jak na tom jste.

U hodinek Amazfit si můžete dokonale sladit vzhled s vaším stylem výběrem z jednoho z 50 propracovaných grafických ciferníků s možností nahrání vlastního podkladového obrázku.

Součástí balení
je i nabíječka, která je řešena magneticky a hodinky je schopna dobít za 2 hodinky. Hodinky jsou napájeny dobíjecí baterií s kapacitou 225 mAH, která má poskytnout výdrž až 9 dní a musím potvrdit, že baterka opravdu drží.

Praktická je i funkce
„hledání telefonu“. Nevím, jak Vám, ale mě se občas stává, že nevím, kam jsem ho položila. Takhle ho můžu díky hodinkám snadno najít.

Hledáte-li hodinky, které vám nabídnou spoustu funkcí za příznivou cenu a zároveň budou skvělým doplňkem na vaší ruce, mrkněte na chytré hodinky od
Amazfit. Poměr ceny a výkonu je opravdu perfektní. 

Teď si navíc můžete užít letní akci a hodinky si zakoupit s 15% slevou s kódem "leto15".


You Might Also Like

3 komentářů

  1. Pěkné sis vybrala, já bych jedny také potřebovala :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Priznám sa, že mňa smart hodinky nelákajú, ale určite to musí byť bomba pre niekoho, kto ich poriadne využije. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerajú skvelo! :) Ja som skôr na klasiku, no ako čoraz viac vidím už aj rôzne prevedenia remienkov takýchto hodiniek a dajú sa urobiť na hocijaký štýl bez toho, aby vyzerali športovo, už som málinko nad nimi tiež začala uvažovať :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!