Home&Decor

Provoněný domov
Aroma difuzér Sixtol

úterý, dubna 20, 2021

 

Krásný den moji milí čtenáři,
dnes mám pro Vás inspiraci na designový elektrický aroma difuzér Vulcan v dekoru bílé dřevo, který se stane skvělým doplňkem v každé domácnosti. Seženete ho na Torriacars za krásných 549 Kč.

Krásný interiérový doplněk, který si můžete zvolit v několika barvách. Jeho použití je velmi snadné. Sejmete kryt difuzéru, pomocí nádobky nalijete vodu nejvýše po rysku pomocí odměrky, do vody kápnete pár kapek oblíbeného esenciálního oleje, nasadíte zpět kryt na difuzér a zapojíte do zásuvky.

Stisknutím tlačítka MIST si zvolíte dobu provozu difuzéru (1H, 3H, 6H, ON nepřetržitý provoz). Delším podržením tlačítka MIST si určíte intenzitu páry. Vypnutí difuzéru učiníte 5x zmáčknutí tlačítka "MIST. Po vyprázdnění vody se difuzér automaticky vypne.

Tlačítkem LIGHT si můžete změnit barevné podsvícení difuzéru. Na výběr máte hned několik barviček, což je velké plus, nicméně difuzér může fungovat i bez podsvícení. 
Správný výběr esenciálního oleje dokáže zharmonizovat vaše smysly a navodit poklidnou relaxační atmosféru. Já Vám můžu doporučit Eucalyptus, santalové dřevo nebo čistou bavlnu. Existuje celá řada technik na využívání pozitivních účinků éterických olejů. Rozředění éterických olejů difuzérem je jedním z nejrychlejších, nejjednodušších a nejpříjemnějších způsobů, jak to udělat.

Difuzér doma přendávám podle nálady. Někdy ho máme v ložnici, někdy ho dám do chodby, aby nás krásná vůně přivítala při vstupu do domu. 

Používáte ve svém domově aroma difuzéry? Jaké jsou Vaše oblíbené esenciální oleje?



You Might Also Like

2 komentářů

  1. Tak tento difúzer vyzerá vážne krásne. Príde mi aj ako skvelá dekorácia. Presne takýto biely som hľadala. Moc ďakujem za tip, pôjdem sa naň pozrieť :)

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný difuzér, vypadá stylově a pěkně se vám hodí do interiéru.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!