Inspiration & Tips

Inspirace na voňavé vánoční dárky za tři stovky

středa, prosince 09, 2020

Ho, ho, ho. Sháníte dáreček pro svoji polovičku, který Vám nevytrhne peněženku, nebo prostě nemáte dostatek peněz? Tak to tu jste dnes správně. Připravila jsem si pro Vás inspiraci na voňavé vánoční dárečky, které seženete na Notino. Online z pohodlí domova, abyste předešli nákupnímu šílenství. Navíc teď na Notino probíhá akce 10% na ty nejkrásnější vánoční dárky a vy je tak můžete nakoupit s 10% slevou. Stačí se podívat do kategorie Christmas market.

Tenhle wishlist dárků jsem si dovolila rozdělit do tří kategorií, aby to bylo přehlednější a mohli jste se podívat na to, co Vás konkrétně zajímá.

Možná se voňavé dárky mohou zdát trochu okoukané, ale nikdy nezůstanou ležet v koutě, pokud vyberete správně.

Kosmetika a voňavé dárečky pro ženy
Asi byste si řekli, co asi tak za tři stovky ženě pořídím?
Jasné, drogérková kazeta asi nebude mít takový úspěch, ale já jsem pro Vás vybrala kosmetické balíčky, které mají atraktivní vzhled, a přesto těch pár kaček stojí. Za tři stovky koupíte třeba i krásnou paletku na líčení nebo pěknou svíčku do bytu. V zimních měsících potěšíte ženu i produkty, které povzbuzují pokožku a dodávají ji potřebnou hydrataci. Takovou péči Vám může nabídnout Weleda, která v mém kosmetickém šuplíku hraje nezastupitelnou roli. Přírodní a kvalitní kosmetika potěší každou ženu. Čestné místo má třeba i dvojice krémů SKIN Food či zimní set, který má moc krásné balení.

Voňavé vánoční dárky pro muže
Co kupovat mužům? Tuhle otázku si klade asi každá z nás. Nevím jak vy, ale pokud nevím co, tak dárková kazeta nebo parfém to vždy zachrání. Já jsem vybrala pár voňavých produktů, které Vám nezrujnují peněženku a přesto potěší.

 
Playboy VIP toaletní voda pro muže * Adidas Originals Born Original toaletní voda pro muže  Originální kosmetické kazety od Bohemia Gifts & Cosmetics * Ziaja Men dárková sada

Voňavé vánoční dárky pro děti
Dětičky určitě potěší voňavá sada s vůní oblíbené postavičky nebo ze sprchový gelů.


EP Line Frozen toaletní voda pro děti * Disney Cars toaletní voda pro děti * The Smurfs Brainy dárková sada pro děti Šmoulové * Vivian Gray My Sweeties Lucy dárková sada * Vivian Gray My Sweeties Melody dětská kosmetika Weleda * Regina Gingerbread kosmetická sada



You Might Also Like

2 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!