Home&Decor

Designový nábytek v interiéru

úterý, prosince 15, 2020

 

Krásný den moji milí čtenáři,

Dnes bych tento článek ráda věnovala interiéru a zaměřila bych se v něm na designový nábytek. Ideální nábytek by měl být vzdušný, nadčasový a originální. Designový nábytek se dá dobře nakombinovat i s tím sériovým, který Vás přinejlepším nemusí tak nadchnout, protože ho má kde, kdo.

Rozhodnout se zařídit si domácnost pouze tím nejkvalitnějším nábytkem, který vyhovuje moderním trendům, a splňuje kvalitní požadavky, vyžaduje peníze. Já zastávám názor, že levnější se dá krásně zkombinovat s tím dražším. To platí i u dekorací. Určitě mi dáte za pravdu, že super dekorace se dají nakoupit v Pepco a mnohdy je zkombinujete s designovými kousky.

Ne každý si poradí se zařízením domácnosti. Od toho tu jsou pak designéři, kteří jednotlivé kousky nábytku nakombinují a přizpůsobí dispozicím místnosti. Důležité je se rozhodnout, jaký styl se Vám líbí. Zda upřednostňujete nadčasový moderní nábytek nebo jednoduchý, čistý interiér, ve kterém vynikne každý kus nábytku.

Krásný a kvalitní nábytek nabízí 
interiors-obchod.czNajdete tu to nejlepší z českého a zahraničního designového nábytku. Potřebujete zařídit dětský pokoj, ložnici nebo kancelář? Tak jste tu správně. Firma se navíc věnuje i kompletnímu zařizování interiérů, takže pokud tápete, jak nábytek dispozičně uspořádat nebo si nevíte rady, zkuste se na ně obrátit.

My máme z jejich nabídky kvalitní židli od německé značky Flötotto, která vyniká svým minimalistickým stylem. Hodí se do každé moderní domácnosti. Já ji mám v plánu umístit ke kosmetickému koutku v ložnici. Židle byla navrhnuta tak, aby šetřila zdraví a pomáhala k soustředění.

Při objednání musíte však počítat s tím, že výrobky nebudete mít doma do druhého dne. Každý výrobek je vlastnoručně vyráběný až po jejich objednání jejich truhláři v Čechách, či partnery v Německu. Nemusíte se tedy bát, že by Vámi objednaný nábytek ležel půl roku zaprášený na skladě. Tak to u nich vážně nefunguje, ale věřím, že jako zákazník oceníte kvalitu a kvalitní servis až před Vaše dveře.

Máte ve Vašem interiéru nějaký designový kousek? 




You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!