Beauty

Vitamíny pro Vaši pleť. Řada Vitamin C Ester od Perricone MD

pondělí, listopadu 09, 2020

Nedávno jsem Vám tu představovala americkou značku pěstící a dekorativní kosmetiky Perricone MD, která si mě naprosto získala a seženete ji na Notino. Nadšení mě totiž neopustilo a stále zkouším jejich nové produkty. Zkoušení nových produktů mě baví, ale stále jsem spíš taková „konzerva“.  Kdo by nemiloval luxusní péči o pleť? Tentokrát bych Vám tu představila dva produkty z řady Vitamin C Ester. I během podzimu a zimy je třeba dodat pleti potřebnou péči a s řadou Vitamin C Ester bude Vaše pleť svěží a projasněná stejně jako v létě. 

Patentovaný ester vitamínu C je vhodný pro všechny typy pleti, kterým poskytne výrazné projasnění a vyhlazení s absolutním minimem podráždění, na rozdíl od tradiční formy vitamínu C.

Perricone MD Vitamin C Ester čistící gel
Najít ten správný čistící gel může být oříšek. Pro mě je velmi důležité, jít spát s perfektně vyčištěnou pletí a k tomu je třeba ji i důkladně odlíčit. Mimo odličovacích mlék, micelárních vod se nabízí i čistící gely, které dokážou důkladně zbavit všech nečistot.

Čistící gel z řady Vitamin C ester, odstraňuje nečistoty, zvládne i make-up a zanechává pleť na první pohled zářivější, hladší a čistější. Jeho nevysušující receptura čistí pokožku, aniž by ji zbavovala přirozené mastnoty. To na něm oceňuji nejvíc. Nevysušuje mi pleť. U většiny čistících gelů jsem s tím mívala problém. Pocit vysušené a stažené pleti nesnáším.
 K pleti je velmi šetrný, jemný a velmi dobře čistí pleť. Gel je trochu do hnědo-oranžova zbarvený a má příjemnou citrusovou vůni. Používám ho společně s čistícím kartáčkem Foreo, který seženete na Notino. Napěním čtvrt dlaně přípravku a jemně vmasíruju do navlhčené pleti. Pleť dále masíruju s Foreo. Poté důkladně opláchnu teplou vodou. Na noc dál používám buď hydratační masku se zpevňujícím účinkem, nebo hydratační krém.

Perricone MD Vitamin C Ester hydratační rozjasňující krém
Stres, nedostatek spánku, změny počasí, to vše se na naší pleti podepisuje. Během podzimu a zimy je třeba dopřát pleti vitaminovou bombu. Vitamin C je důležitou součástí stravy, ale je také důležitou součástí rutiny v péči o pleť. S pletí totiž dokáže hotové zázraky.

Další perfektní produkt od Perricone MD je  právě hydratační rozjasňující krém s vitamin C ester, který je perfektním pomocníkem pro rozjasnění pleti. Poskytuje celodenní ochranu pleti před vlivy vnějšího prostředí. Krém má lehkou, narůžovělou a našlehanou texturu, díky které se do pleti krásně a rychle vstřebá a zanechá ji rozzářenou. Obsahuje minerální ochranu před slunečním zářením. Už po prvním měsíci používání jsem zaznamenala hladší a plnější pleť. Vypadá jasněji, má zdravý lesk a je hydratovaná. 

Pokud jste ve fázi hledání pleťové kosmetiky, Perricone MD stojí za vyzkoušení. Je to sice větší investice, ale vyplatí se. Já za něj dám ruku do ohně.

Složení:
Ester vitamínu C: Silnější, vysoce stabilní a méně abrazivní forma vitamínu C. Podporuje vzhled pleti bohaté na kolagen, viditelně ji vyhlazuje, rozjasňuje a minimalizuje diskolorace. Narozdíl od tradičního vitamínu C je rozpustná v tucích a jednoduše vstřebatelná pro maximalizaci antioxidačních účinků.
Alfa lipoová kyselina: Redukuje vzhled vrásek a zvětšených pórů. Je rozpustná v tucích i ve vodě, a tudíž je velmi dobře vstřebatelná.
Minerální sluneční ochrana: Minerály rozmělněné na velmi jemný prach, který se chová jako zrcadlo a odráží UVA (stárnutí pleti) i UVB (spálení) záření. Jsou méně dráždivé než tradiční chemické filtry.

Používáte produkty, které obsahuji Vitamin C?




You Might Also Like

2 komentářů

  1. Produkty vyzerajú skvelo. Ešte som neskúšala produkt s vitamínom C, ale rada by som už niečo vyskúšala.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!