Beauty

Perricone MD Luxusní péče z USA

pátek, září 11, 2020

Americká značka Perrcone MD nabízí luxusní péči o pleť, kterou používají i zahraniční hvězdy jako je třeba Gwyneth Paltrow, Uma Thurman nebo vévodkyně Meghan. Mimo kompletní řady účinných přípravků péče o pleť, nabízí i dekorativní kosmetiku. Na Notino najdete vše potřebné od Perricone MD právě pro krásu vnější, tedy pro vaši pleť.

Produkty jsou bohaté na antioxidanty a živiny, které naše tělo přirozeně vytváří. Protože je tělo rozpozná jako své vlastní, výsledky jsou zaručeny. Nejde přitom o to, problémy zakrývat, ale dlouhodobě pleti prospět.

„V Perricone MD věří v důležitost spojení krásy zvenku i zevnitř, a právě tento holistický přístup se prolíná v celé filozofii značky. Jak říká sám zakladatel Dr. Perricone, nezbytné je pečovat nejen o pleť, ale o své tělo celkově, protože se obě tyto cesty vzájemně velmi ovlivňují. Na Notinu pak najdete vše potřebné od Perricone MD právě pro krásu vnější, tedy pro vaši pleť.“

Teď bych Vám představila pár produktů, které už nějaký ten pátek používám. Vzhledem k tomu, že mě trápí i rozšířené póry, tak bych si do budoucna přála vyzkoušet intenzivní tonikum pro minimalizaci pórů Perricone MD. 

Perricone MD High Potency Classics  tónující hydratační krém pro zpevnění pleti SPF 30
Ptáte se, jak na hydratovanou a rozjasněnou pleť? Zkuste krém z řady High Potency Classics. Kremík je lehoučký, krásně pleť vyhlazuje, vypíná a zanechává pokožku svěží a zářivou. Je vhodný pro všechny typy pleti a obsahuje SPF 30, tudíž chrání pokožku i před sluncem. Krém má tužší, takovou rosolovitou konzistenci, není bezbarvý, lehce tónuje, ale řekla bych, že se přizpůsobí všem odstínům pleti. Nečekejte žádné krytí, spíš jemné sjednocení pleti. Nicméně můžu říct, že po delším používání této značky si můžete začít užívat i „no make-up days.

Perricone MD Multi Action Overnight intenzivní hydratační maska se zpevňujícím účinkem
Ještě než ulehnete do postele, vyčištěte pořádně svoji pleť a naneste pečující masku. Během spánku totiž dochází k nejvyšší činnosti pokožky. Večerní péče má zesílený regenerační a vyživující účinek. Já jsem si zamilovala masku Perricone MD Multi Action Overnight. Už po probuzení si všimnete pozitivních výsledků. Pleť je na dotyk krásně hebká, projasněná a zpevněná.

Dřív byly pro mě tyto masky velkou neznámou, ale našla jsem si u nich velkou oblibu. Masku nanáším večer na vyčištěnou pleť a jemným pohybem směrem nahoru ji do pleti vmasíruji, až se úplně vstřebá. Poskytuje pleti potřebnou hydrataci, výživu i zklidnění, zatímco vy během spánku doplňujete energii. Vzhledem k tomu, že masku už používám druhý měsíc, můžu říct, že jsem skutečně zaznamenala pevnější pleť a menší sklony k vysušování.

Vlastnosti:
zpevňuje pleť během spánku
vyhlazuje jemné linky a vrásky
obnovuje pružnost pleti
podporuje přirozené regenerační procesy pleti
přináší pleti pocit zklidnění
dodává pleti svěžest a intenzivní hydrataci
zanechává pleť příjemně jemnou na dotek

Složení:
kyselina alfa-lipoová – snižuje výskyt vrásek a zvětšených pórů
látka DMAE – pozvedává ochablou pleť, chrání před vysoušením
kokosový olej – dodává pleti vitamin E, hloubkově hydratuje a rozjasňuje

Perricone MD No Makeup Instant Blur podkladová báze proti nedokonalostem pleti
Dokonalý make-up už nemusí být záležitostí jen zkušených vizážistů. Zvládnout ho můžete i doma, pokud máte k tomu správné produkty. Pokud chcete, aby Vám líčení dlouho vydrželo, potřebujete podkladovou bázi. A že tahle od Periccone MD je naprosto top, Vám asi říkat nemusím. Pleť krásně sjednotí, zmatní, dokonale vyhladí a připraví ji na nanesení make-upu. Její bezbarvá textura se přizpůsobí odstínu pleti a vytvoří na ní jemný film, který pokožku vyhladí. Vyhovuje mi také v tom, že zjednodušuje celkovou aplikaci a roztírání make-upu. Na pleť ji aplikujete pomocí houbičky a rovnoměrně rozetřete po celé pleti.

Perricone MD No Makeup Foundation Hydratační krémový make-up
Make-up má praktické balení s pumpičkou, což je velké plus co se týče hygieny. Co musím trochu vytknout, tak je právě pumpička, která je tužší a je potřeba s ní zacházet velmi opatrně, jinak budete zbytečně plýtvat produktem, což by byla velká škoda.

Make-up se snadno nanáší i zapracovává. Já k nanášení nejčastěji používám houbičku. Konzistenci má spíše řidší. Po nanesení make-up přirozeně splyne s pletí a navíc pleť hydratuje.  To jsem si původně myslela, že ten odstín bude o dost tmavší, protože v samotné lahvičce tak působí a možná bych příště volila i světlejší odstín. Mám odstín Beige a nedoporučila bych ho pro brunetky se světlou pletí. Pro bledulky bude nejvhodnější odstín Porcelain. Make-up obsahuje SPF20 a chrání tak v létě i v zimě pleť před vznikem nevzhledných pigmentových skvrn.  Make-up vydrží bez problému celý den. Já ho vždy zafixuji.

Značka je na českém trhu relativně krátce, ale musím říct, že mě svými výsledky velmi překvapila.
 


You Might Also Like

1 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!