Baby

Kosmetika Johnson´s Baby Bedtime pro příjemné usínání

pondělí, března 23, 2020

Krásný den moji milí čtenáři,
Dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na produkty z dětské řady Johnson´s Baby Bedtime.
Koupání je prostě zábava, je to aktivita, kterou děti zbožňují a to už od miminka. Děťátko se pobaví a krásně uklidní. Navíc pobyt v teplé vodě je pro ně velmi příjemný. Okamžiky ve vaně si navíc můžete ještě zpříjemnit krásnou vůní. Dostal se mi do ruky ten nejjemnější uspávací balíček Johnson´s Bedtime, který z večerního rituálu vykouzlí neskutečně příjemné rozmazlování.  Značku Johnson´s určitě znáte. Je dostupná v řadě drogerií, ale i na webu.

My momentálně testujeme zklidňující mycí gel, tělové mléko, šampon na vlásky a olejíček.  S šamponem na vlásky máme dlouhodobou zkušenost. Poprvé nám ho koupila babička, když bylo Terezce asi pět měsíců. U celé této řady Vás překvapí její krásná, dětská vůně.  Pojďme se teď podívat na jednotlivé produkty zvlášť.

Johnson´s Baby Bedtime mycí gel pro dobré spaní pro dětskou pokožku
Mycí gel jemně myje dětskou pokožku a poskytuje jí potřebnou výživu. U tohoto mycího gelu mě nadchlo pumpičkové dávkování, což je super a pokud máte malé miminko, usnadní Vám to koupání mnohem víc, než klasický uzávěr, protože ho snadno aplikujete na ruku. Mycí gel má příjemnou vůni a dobře myje pokožku. Jeho větší balení Vám vystačí na delší dobu, což za tu cenu také hodnotím jako velké plus. Po týdenním používání se na pokožce neprojevila žádná alergická reakce. K tomuto gelu doporučuji zároveň používat tělové mléko, které dodá pokožce potřebnou hydrataci.
Johnson's Baby Care dětské tělové mléko pro dobré spaní
Tělové mléko je vhodné jako doplněk po samotné koupeli. Mléko příjemně voní, skvěle hydratuje pokožku a po aplikaci se rychle vstřebá do pokožky. Pokožka je po něm příjemně vláčná a hebká. Velké plus je, že nezanechává nepříjemný mastný film. Mléko má bílou barvu a jeho konzistence je lehoučká, krémovo-gelovitá, a díky tomu se krásně roztírá. Doslova klouže po pokožce. Vůně mi je moc příjemná, dětská, nevtíravá a občas se s mlékem namažu i já. Mléko obsahuje esenci NATURALCALM a podporuje klidný spánek.

Johnson's Baby Bedtime olej pro dobré spaní
Chtěli byste svému děťátku dopřát relaxační masáž a podpořit jeho usínání? Tak zkuste sáhnout po olejíčku pro dobré spaní Johnson´s Bedtime, který má speciálně vyvinuté složení, k citlivé dětské pokožce. Olejíček dopřává dětské pokožce intenzivní hydrataci a regenerační péči. Zabraňuje vysušování pokožky a hodí se i pro citlivou až alergickou pokožku. Je ideální pro dětskou masáž, která Vaše miminko krásně uvolní a bude se mu lépe spinkat. Olej pokožku zároveň chrání a nedráždí ji. Obsahuje unikátní patentované směsi esencí NATURALCALM, které zklidní a uvolní Vaše děťátko. Za menší minus považuji uzavírání, které je pro mě celkem nepraktické, ale chápu, že je to udělané nejspíš z bezpečnostního důvodu. Tento olejíček testujeme krátce, ale mohu říct, že se u Terezky neprojevila žádná nežádoucí reakce či osypání.
Johnson's Baby Wash and Bath pečující šampon pro děti
S tímto šamponem máme zkušenost už od pátého měsíce. Důkladně myje dětské vlásky a zanechává je hebké a voňavé. Je vhodný pro každodenní použití a nevysušuje pokožku hlavy děťátka. Šampon se v malém množství nanáší na vlásky, poté se napění a důkladně opláchne. S tímto šamponem nikdy nebyl žádný problém a seženete ho třeba v Teta drogerii.
Zkuste svému děťátku dopřát zklidňující teplou koupel, jemnou masáž a voňavou chvíli klidu před spinkáním a uvidíte, že miminka od 6 měsíců budou po těchto třech krocích s produkty z řady Bedtime spinkat jako andílci. Nezapomeňte jim do postýlky dát jejich oblíbenou hračku či usínáčka. Co je víc, než pohled na Vašeho spícího drobečka?

Na závěr snad jen nutno podotknout, že každému děťátku může sedět něco jiného a je třeba to vyzkoušet. Myslím, že řada Johnson´s Baby Bedtime najde oblibu u řady maminek. 


Tento článek vznikl ve spolupráci s Johnson´s Baby. Děkuji!

You Might Also Like

0 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!