Home&Decor

Jak si vytvořit útulný koutek k odpočinku

úterý, března 03, 2020


Určitě to znáte. Přijdete z práce a chtěli byste si na chvíli odpočinout nebo jen tak vydechnout. Ono je to v tom dnešním uspěchaném světě důležité, aby si člověk dal trošku pauzu, vydechl. Občas se lenošit prostě má. Uděláte si na odpočinek čas? Kde odpočíváte nejčastěji? My jsme náš interiér vybavili ušákem. Je to snad to nejpohodlnější křeslo, co znám. A nemusíte se bát, hodí se i do moderních interiérů.

Ušák má vysoké opěry a je příjemně šetrný k zádům. Hodí se pro sezení bez věkového omezení. Budete si v něm libovat Vy, ale třeba i Vaše babička, která díky vysoké sedací ploše nebude mít problém při usedání či zvedání. Křeslo vybízí k odpolednímu odpočinku s šálkem lahodné kávy nebo se v něm můžete jen tak zachumlat. Naše oblíbená aktivita je i společné prohlížení knížek.

Než si takové křeslo pořídíte, měli byste se zamyslet nad tím, kam ho umístíte. Měli byste mu dopřát trochu prostoru. Hodí se do většího obývacího pokoje jako doplněk k sedačce nebo jej oceníte i v relaxační zóně.  Samotný koutek pak můžete doplnit lampou, která se bude hodit při čtení. My jsme ho nejdřív měli v ložnici, ale nakonec jsme ho přesunuli do obýváku, protože jsme uznali, že by to byla škoda ho tam nemít, když tam máme tak pěkný výhled. Ušák bývá velmi oblíbený i v dětském pokoji. Využívají ho hodně maminky při relaxaci či kojení s miminkem.
Pokud nefandíte přímo ušákovi, můžete si vybrat křeslo jiné. Beliani jich nabízí nespočet. Při výběru se ale vždy zamyslete nad tím, pro jaké účely ho budete využívat. My chtěli křeslo k relaxaci, ale i ke každodennímu užívání. Při výběru Vás mohou napadnout otázky typu: Co je vlastně moderní? Nábytek byste měli vybírat s rozmyslem, nábytek není kabelka či šaty, které po sezóně vyměníte. Měl by Vám nějaký ten rok sloužit. My jsme v našem interiéru vsadili na barvy jako je bílá, šedá, dřevité tóny. Všechny tyto barvy se dají vždy oživit dekoracemi. Barvy a materiál hrají při výběru opravdu velkou roli. Pokud Vás baví barvy, tak bych je dávala na něco, co bez velkých výdajů a problémů můžete vyměnit.

Beliani slevový kód
sleva 15%
"radulinkabeliani15"






You Might Also Like

4 komentářů

  1. Až se přestěhuju, tak budu mít přesně takovej koutek s ušákem. Nic si nepřeju víc <3 Takovej ten MŮJ koutek :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  2. To je skvelé! Niečo také by som určite rada mala vo svojom bývaníčku. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá to skvelo, milujem kombináciu šedej a bielej <3

    OdpovědětVymazat
  4. Mať väčší byt, tak veru takýto kútik tiež mám. Snáď raz :-)

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!