Home&Decor

Den v ložnici

úterý, března 24, 2020

Krásný den moji milí čtenáři,

vzhledem k nepříznivé situaci, které všichni čelíme, jsem si pro Vás připravila interiérový článek s názvem "Den v ložnici". Ono se to teď celkem hodí, když už nás pár dní omezuje karanténa. Teď máme možnost si více odpočinout nebo jen tak lenošit celý den. V ložnici stejně trávíme nejdůležitější čas ze všech. Je to místo pro odpočinek, klid a relaxaci.
Postel hraje v ložnici nejdůležitější roli. Měla by být prostorná a zároveň pohodlná, protože když se špatně vyspíte, pravděpodobně budete mít zkažený celý den nebo Vaše nálada bude na bodu mrazu. Samozřejmě vše musíte přizpůsobit prostoru. Do úplně malých ložnic se kolikrát vejde jen postel a najít místo pro skříň se může stát noční můrou. Já jsem ráda, že toto jsme řešit nemuseli, protože pro uskladnění oblečení a věcí jsme si v domě zrealizovali šatnu. Do šatny se vstupuje z ložnice a je oddělená posuvnými dveřmi.

Co se týče osvětlení, tak mi jsme v ložnici kombinovali více světel. Zvolili jsme jedno světlo nad postel, které má seřízené tlumené světlo. Dále máme v prostoru umístěná dvě světla a máme v plánu pořídit ještě lampičky.

Není tomu jinak, ale i v ložnici jsme kladli důraz na světlé tóny, protože světlé barvy opticky pokoj zvětší. Proto převažují převážně odstíny bílé a šedé.

Za mě určitě do ložnice nepatří televize, počítač, či jiné zařízení, které akorát ruší klidný spánek. V ložnici se určitě najde místo pro dekorace, obrázky a krásné povlečení. Do ložnice volte takové doplňky, které nebudou působit kýčovitě a které místnost rozveselí. 
S naší novou ložnicí se u mě projevila slabost pro nové povlečení a už třetí povlečení mám z kolekce Westwing Collection, které seženete na WestwingNow. Povlečení je kvalitní a materiál je opravdu příjemný. Seženete tu i nádherné doplňky a nábytek do celého bytu. Já jsem tu vybírala opravdu hodně. Doporučuji sledovat i jejich kampaně přímo na Westwing. Ty já sjíždím opravdu každý den :)

A nezapomeňte, že teď je ještě důležitější se doma cítit dobře a příjemně a to nejen v ložnici.





You Might Also Like

5 komentářů

  1. I'm so in love with this room! I really like each detail of the deco:)
    HAPPY WEEK
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Názov je veľmi originálny a je nádherná! <3

    OdpovědětVymazat
  3. Tie obliečky na druhej fotke sú perfektné. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Podobnou ložnici si představuji a to povlečení je perfektní :) třeba jednou...

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné to máte! Velmi sa mi páčia tie obrazy nad postelou a celkovo ide z tej izby taká prijemná atmosfera. No krása, fakt.

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!