Home&Decor

Třetí měsíc s kávovarem Philips Latte Go

pondělí, února 10, 2020

Krásný den,
Dnes bych tu s Vámi rozebrala téma káva a rovnou Vám tu představila náš kávovar, který používáme už třetí měsíc. Bez dobré kávy si pomalu už to ráno ani neumím představit. Když mi to ráno nezpříjemní už nic jiného, tak káva určitě ano. Teď už si jen vybrat tu, která Vám bude chutnat. Já nejčastěji kupuji kávová zrna v Chibo.
Do naší nové kuchyně jsem si přála kávovar a jak jsem sama zjistila, tak vybrat si kávovar je pěkný oříšek. Prošlo mi pod rukou pět kávovarů různých značek, tak můžu říct, že mám opravdu s čím srovnávat. Při výběru kávovaru si určitě položíte otázku „Který kávovar je nejlepší?“ V první řadě byste se při výběru měli zamyslet nad tím, zda chcete kávovar na kapsle, pákový kávovar nebo automatický. Já v tomhle měla jasno. Chtěla jsem kávovar, který umele čerstvá zrna a připraví lahodný šálek kávy. Pak byste se měli zamyslet nad cenou, kterou chcete do přístroje investovat. A to nejen při jeho pořízení, ale i  při jeho provozu.
V dnešní době nemusí kvalitní kávovar stát desítky tisíc korun a kvalitní zrnka sežene půl kilovku už od 250 Kč. Teď myslím už zrna, která jsou chuťově dobrá a kolikrát jsou na různé značky akce.
Já jsem si přála plně automatický kávovar se snadnou obsluhou a čištěním. Kávovar Philips Latte Go splnil všechna má očekávání. Automatické kávovary jsou perfektní pro ty z Vás, kteří si rádi dopřeji i více šálků denně. Stačí stisknout jedno tlačítko a kávovar se postará o namletí čerstvé kávy, jeho celkovou přípravu a jak říkám já, ještě po sobě uklidí.
Automatické kávovary jsou oproti pákovým nebo kapslovým přístrojům obecně dražší, ale pořád se dá pořídit pěkný automatický kávovar za slušné peníze. Příkladem je tento model od značky Philips. Jeho cenová hranice začíná na 13 tisících.
V práci jsme měli automatický kávovar a u toho mi absolutně nevyhovovalo, že při přípravě mléčného nápoje (latte, cappucino) mléko procházelo přes průhlednou hadičku, která šla hrozně špatně čistit a později zežloutla. Vůbec to nevypadalo na pohled hezky.

Kávovary řady Philips Latte Go mají nejrychlejší systém čištění na mléko. Toto chytré řešení mě velmi nadchlo. Celé mléčné řešení Latte Go má pouze 2 díly. Nenajdete v něm žádné trubičky ani jiné skryté části kvůli kterým může být čištění okruhu mléka leckdy pořádný oříšek. LatteGo po použití jednoduše rozložíte a propláchnete pod tekoucí vodou. Nezabere vám to více než 15 sekund. Vše rychle, snadno a se zajištěním maximální hygieny. Můžete ho dát také do myčky.
Kávovar se při každé přípravě kávy automaticky propláchne. Průplach se spustí při každém zapnutí a vypnutí přístroje. Patentovaný vodní filtr AquaClean se postará o perfektní kvalitu vody, takže přístroj nemusíte odvápňovat při pravidelné obměně filtrů až do 5 000 šálků*.Celou spařovací jednotku sami v pohodlí domova snadno vyjmete a jednoduše opláchnete vodou. Nemusíte shánět žádný servis nebo přístroj nikam vozit.
Kávovar Vám připraví 3 různé kávové speciality stisknutím jednoho tlačítka.  
Extrémně odolný keramický mlýnek zachovává plné aroma, nepřehřívá se a zachová chuť kávových zrn. Připravíte si oblíbenou černou kávu, Espresso nebo Cappucino s hustou jemnou pěnou.
Kávovar má intuitivní dotykové ovládání, díky kterému snadno upravíte sílu kávy a množství vody. Jednoduše řečeno, doladíte si každý šálek podle své chuti.
Jakou kávu máte nejradši Vy? A máte doma kávovar?


You Might Also Like

1 komentářů

  1. Toto by bolo niečo pre rodičov, tí zrovna rozmýšľajú nad novým kávovarom. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!