Beauty

Yves Saint Laurent Black Opium

středa, ledna 22, 2020

Krásný den moji milí čtenáři,
Dnes bych Vám tu představila jeden z mých oblíbených parfémů a to Black Opium od značky Yves Saint Laurent, kterou seženete na notino.cz

Proč právě teď? Tato vůně je výrazná a vhodná především do zimních měsíců a proto ji tak s oblibou ráda nosím právě v zimě. Vůně se hodí pro běžné nošení, ale opravdu v přiměřeném množství, nesmíte to s ní přehnat, ale rozhodně nezklame při slavnostní příležitosti. Na rande jako stvořená.

Yves Saint Lauren Black Opium už mě tenkrát zaujalo svým originálním flakonem. Tady je do dokonalosti dotažený nejen obal, ale i vůně samotná. Nevim jak Vy, ale při výběru vůně, když nevíte, kterou si máte přesně koupit, koukáte i po flakonech. Já to tak aspoň mám. Uhlově černý flakon s metalickými odlesky působí na první dojem luxusně, až dráždivě. Při uchopení do dlaně ucítíte jeho hrubší strukturu. Proto bych i čekala, že vůně bude drsnější, hrubá, ale ba naopak, je to vůně sladká, ženská, elegantní a jemná.
Parfém byl uveden na trh v roce 2014 a od té doby sklízí úspěch u mnoha žen. Má jedinečnou vůni a zájem o něj je stále velký. Ve složení dominuje hruška, květ pomerančovníku a špetka růžového pepře, která tvoří hlavu parfému. Skoro to zní jak složení dezertu, nemyslíte? A dali byste si k němu kávu? Můžete, protože dále v sobě ukrývá kávu, jasmín, cedrové dřevo, pačuli a vanilkový lusk. Pačuli, jasmín a káva? To prostě muselo klapnout! Výdrž je skvělá a věřím, že se v téhle smyslné kombinaci vůní najde nejedna další žena.
Co ucítíte, když si dáte první dávku Opia?
Určitě Vás omámí příjemná a nasládla vůně, která Vás lehce zašimrá v nose. Není to nic agresivního. Jeho nenásilný start Vás velmi překvapí a závěr bude velkolepý. Po necelé hodince ovocný nádech přidaných prvků ubere na síle a vyniknou naopak jeho květinové a dřevité tóny a ty já miluju.
Black Opium ve mně probouzí příjemné pocity a to přesně od parfému očekávám. Vsadím se, že se i Vám zaryje hluboko pod kůži, protože ne nadarmo patří mezi TOP 10 dámských parfémů. Řekla bych, že takhle vůně je i trošku takový tahák na chlapy. Za mě kousek, který nesmí na poličce parfému chybět. Je to parfém vytvořený pro nás sladouše :)

„Ovocné hruškové tóny jsou v úvodu vůně smíchané s květem pomerančovníku a okořeněné růžovým pepřem. Intenzivní kávové srdce je podbarveno jasmínovými akordy a základu parfémované vody dominuje hřejivá vanilka.„

Příběh vůně
Yves Saint Laurent Black Opium je vůně inspirovaná hudbou. Její vonná kompozice představuje tajemné vyjádření vnitřních potřeb, smyslnosti a nespoutaného přístupu ke každodennímu životu. Parfémovaná voda byla uvedena na trh v roce 2014.
Yves Saint Laurent Black Opium je ukryta v tmavém neprůhledném flakonu se třpytkami v rockovém stylu. Planoucí ženskost reprezentuje kroužek uprostřed této zcela unikátní a nepřehlédnutelné vůně.
Článek vznikl ve spolupráci s Notino. Děkuji!
  

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Wonderful photos and interesting post dear!
    Have a lovely day! Dilek 

    OdpovědětVymazat
  2. Tato voní nádherně, já ji ve své sbírce sice nemám, ale očichávala jsem ji stále kamarádce.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Já ji ještě neměla, ale má úžasný flakonek :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!