Inspiration & Tips

Tipy na dárky pro partnera/partnerku

úterý, ledna 28, 2020


Krásný den!
Dnes jsem si pro Vás připravila článek na tipy na dárky pro Vašeho partnera / partnerku. Blíží se Valentýn, ale samozřejmě se těmito dárky můžete inspirovat a věnovat je dotyčnému při jakékoliv příležitosti. K Valentýnu, narozeninám, výročí nebo jen tak z lásky.

Neexistuje univerzální návod, díky kterému by se Vám podařilo vybrat ten dokonalý dárek, ale jsou tu jisté kroky, kterými toho můžete docílit.

Nikdy nezapomeňte na významné dny, jako jsou narozeniny, svátky, výročí a další důležité události. 
Všímejte si každého náznaku a napadne-li Vás námět na dárek v okamžiku, kdy není důvod k jeho koupi, určitě si ho poznamenejte. Později se to bude hodit.
Já třeba vždy bojovala s tím, že nemůžu vymyslet dárek pro manžela. Osvědčilo se mi zapsat námět na dárek do mobilu hned v okamžiku, kdy mě to v dané situaci napadlo, nebo manžel vyjádří své přání, že by se mu něco hodilo. Později se takové poznámky velmi hodí. Přeci jen výběr dárků pro nás ženské je velký, na rozdíl od dárků pro muže. 

Dárky nemusí být vždycky drahé. Důležitější je, aby byl vždy od srdce. Samozřejmě vždy potěší ještě víc, když si ho daná osoba přeje. Dáte ji tak najevo, že ji znáte, že znáte její záliby, potřeby a přání. A pro všechny nerozhodné, tu mám pro Vás pár tipů, které by ať už partnerku nebo partnera mohli potěšit.

Parfém
Parfém je taková klasika. Jen tedy pozor, pokud si u ženy netroufáte vybrat sami novou vůni, můžete se zkusit nenápadně zeptat, případně sáhnout na jistotu a pořídit své drahé polovičce parfém, který má oblíbený. Co vím ze své zkušenosti, sama dávám manželovi nenápadně tipy. A světe div se, on si všímá! S výběrem pánského parfému jsem ještě neudělala chybu. 
Doplňky do interiéru
Stalo se Vám už někdy, že Vám partnerka řekla, že se nezajímáte moc o domácnost? Ženy obecně milují dekorace a útulnost, kterou v domě vytvářejí. Zkuste ji pro jednou ukázat, že Vám na Vašem společném hnízdečku záleží a potěšit ji třeba nákupem voucheru do nějakého pěkného designového obchůdku. Nabízí se třeba e-shop Westwing nebo BellaRose, kde seženete nádherné doplňky. Já jsem naposledy ulovila set obrazů, který by mě jako dárek také potěšil.
Domácí Wellness
Spousta žen miluje wellnes a péči. Každá z nás se nechá ráda hýčkat, alespoň na chvilku. Své milované můžete zakoupit wellness víkend, ale abyste ušetřili nějakou tu kačku, můžete ji ho připravit i doma. Určitě ji potěší, že společně strávíte nějakou tu pěknou chvilku a ještě větší radost bude mít, že je to přichystané z lásky.

Erotická pomůcka / spodní prádlo
Mluvit o sexu může být pro mnohé tabu, nicméně je to téma, které přirozeně patří k životu. Myslím, že nemusíte mít žádné předsudky, co se týče darování erotické pomůcky. U chlapa určitě zabodujete, i kdyby to měly být jen pouta. Začít samozřejmě můžete nenápadně a s partnerem se o tom trošku pobavit. Pokud se tomu nebude bránit, budete sami vědět, že nic nebrání v pořizování dalších kousků. Pestrý výběr pomůcek nabízí třeba e-shop vibrátory. Najdete tu i pestrý výběr prádla. A nemusíte se bát, dodání zboží je v diskrétním balíčku. Já jsem třeba měla kamarádku, která pracovala v sexshopu a celkem jsem koukala, co tam všechno nastudovala :D hlavně to byla kamarádka, do které bych to nikdy neřekla. 
A pokud by Vás toto téma vyloženě zajímalo, tak se můžete podívat na jejich článek „Jak vybrat erotický dárek pro pár“. Věřím, že tento článek Vám třeba usnadní výběr.

Víkend v Evropě
Miluje Vaše partnerka / partner cestování? A co takhle se poohlédnout po nějaké letence a vyrazit za hranice republiky. V pátek si zabalíte kufry a v neděli jste doma. Nasbíráte další zážitky, o kterých budete moc mluvit ještě následující měsíc.  Já osobně bych volila třeba Paříž. Romantické poznávání Paříže, města zamilovaných musí nadchnout každého. Není špatná ani Budapešť nebo Londýn. Ubytování si zarezervujete jednoduše třeba na Booking.

Lahvinka Prosecca
Slavíte výročí, úspěch a nebo si jen tak chcete udělat hezký společný večer? Já třeba nemám ráda klasické šampaňské, ale prosecco u mě vždy zaboduje. Některé lahve nejen že skvěle chutnají, ale mají i hezký design. Jinak u žen asi sáhněte spíš po sladší verzi, pokud vyloženě nevyhledává „extra dry“.


Doufám, že jste si mé tipy užily. Klidně mi se hoďte i nějaké Vaše tipy!

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Přítelovi jsem k Vánocům dávala parfém a měl opravdu radost :) a k narozkám mu plánuju dát nějaký výlet po Evropě nebo Wellness pobyt, super tipy :)

    One Loving Girl

    OdpovědětVymazat
  2. Pro ženu si myslím, že je všechno ok, ale neznám chlapa, který by byl nadšený dekorací do domu. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!