Home&Decor

Zaostřeno na úklid

pondělí, listopadu 04, 2019

Drobky z pečiva, z dětského oblečení… tohle zná asi každá máma, stejně tak každá domácnost se potýká s drobnými nečistotami, které se objevují denně bez ohledu na to, jak důkladně jste uklidili pár dní zpět.

Asi každá ženská si to uklízení chce zpříjemnit a co nejvíc ulehčit. Plusem je, když ještě ušetříte nějaký ten čas. Skloubit totiž péči o rodinu, práci a ještě pravidelnou péči o domácnost není nic snadného.  Mě se naskytla možnost otestovat vychytávku v podobě tyčového vysavače od značky Leifheit. Konkrétně se jedná o model  Regulus PowerVac 2v1.
S tyčovým vysavačem je to vůbec moje první zkušenost a musím říct, že je to opravdu praktický pomocník. Díky akumulátoru nemusí být při vysávání zapojen do elektřiny a nemusím za sebou tahat kabel, do kterého se občas i sama zapletu a také mě to už nebavilo, vytahovat velký vysavač kvůli každodennímu drobnému úklidu. Vysavač se dobíjí v nabíjecí stanici a doba nabíjení je zhruba 4 hodinky. Vydrží vysávat až 40 minut. 
Tato doba závisí na režimu, který pro vysávání zvolíte.  Po vyjmutí ze stanice můžete zvolit ze dvou režimů vysávání. První je ECO režim s extra dlouho výdrží pro vysávání velkých nenáročných ploch. Druhý je TURBO režim s extra sací silou pro vysání těžkých nečistot, koberců a jiných náročnějších povrchů. Díky jemným kolečkům a ochranně rohů je vhodný i na citlivé podlahy jako jsou parketové, dřevěné, laminátové či vinylové. Navíc můžete vysávat i v místech, kde zásuvka třeba vůbec není. Vysavač je skladný a tudíž může stát v klidu v rohu kuchyně, aniž by někomu překážel. Skládací rukojeť umožňuje ho složit do menšího tvaru a případně ho uskladnit ve skříni.
U tohoto vysavače nepotřebujete žádné sáčky. Ušetří Vám to nejen nějakou tu kačku v peněžence a taky budete zas o krok blíž v šetrnosti k naší planetě. Nečistoty se totiž chytají do nádoby, kterou pak jednoduše vysypete do koše. Čištění vysavače je velmi hygienické a nenáročné. Micro-filtr je omyvatelný vodou a v balení byl jeden náhradní.

Vysavač se dá pořídit za 3.790 Kč, ale za cenu jednoho produktu získáte jak tyčový vysavač, tak i ruční vysavač s četným příslušenstvím. Regulus totiž kombinuje hned dvě zařízení v jednom. Stačí Vám jednoduše vy cvaknout vrchní část a máte ruční vysavač. S tím hravě zvládnete vysát drobečky v kuchyni, zvířecí chlupy, ale i poklidit auto.
S Regulusem se dostanete i na těžko přístupná místa a to díky bohatému příslušenství. Štěrbinovou hubicí se dostanete do malých škvír za nábytkem.

Vysavač je detailně propracován a nechybí mu ani LED osvětlení na sací hubici, které Vám posvítí i na ty nejmenší nečistoty a prach.

Pomocí tyčového vysavače vysajete podlahy, ruční vysavač zase snadno odstraní prach z nábytku, ale i sedací soupravy. Interiér svého auta už také vysajete pohodlně před domem. Je méně hlučný než klasické vysavače. Jinak tady vidíte, že ta naše Terezka musí být prostě všude. Viděla krabici a už se přiřítila.
Pokud by se Vám vysavač líbil nebo značku Leifheit máte rádi, tak s kódem "radkaleifheit" získáte na oficiálním e-shopu 20% slevu. Kód je nutné zadávat malými písmeny. 
Platí do 30.11.2019.

Co je obsahem balení?
tyčový a ruční vysavač
nabíjecí stanice
dlouhá úzká sací hubice k ručnímu vysavači
hubice 2v1 (na nábytek a čalounění) k ručnímu vysavači

Parametry tyčového vysavače Leifheit Regulus PowerVac 2v1:
technologie: cyklonová (bezsáčková)
baterie: odolná, vyměnitelná 20V lithium-iontová baterie (minimální výboj, bez paměťového efektu)
krátký čas nabíjení: cca 3,5 hodiny
extra dlouhý čas pro použití: až 40 minut nepřetržitého vysávání v Eko režimu
objem nádrže na nečistoty: 0,45 l
celková hmotnost: cca 2,8 kg (bez příslušenství)
hmotnost ručního vysavače: cca 1,3 kg

Článek vznikl ve spolupráci s Leifheit. Děkuji!

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Vysávač bez sáčkov je presne niečo pre mňa. :))

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. it looks absolutely great!
    HAPPY WEEK
    xoxo
    https://stylishpatterns.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je hodně dobrý, přítelova máma to už nějaký pátek má a je strašně spokojená. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!