Home&Decor

Noví pomocníci v kuchyni. Vaříme s Delimano

úterý, srpna 27, 2019

Dnes mám pro Vás tip na naše nové pomocníky, které jsme mohli otestovat. Delimano nabízí skvělé nepostradatelné vybavení do kuchyně, ale i skvělé vychytávky. 

U nás mají smažená jídla stopku. Je skvělé, co jsem přešla na zdravé stravování, tak i můj manžel se naučil jíst zdravě a už smažená jídla nevyhledává. Co si budem povídat, mnoho lidí má v oblibě chuť smažených jídel, prostě to chutná. Obsahují však mnoho kalorií a nasycených tuků, takže jejich konzumace má negativní vliv na Vaše zdraví a celkovou hmotnost.  Co mě moc těší je, že jsem dostala možnost otestovat tuto skvělou fritézu, která připravuji pokrmy zdravěji. Místo smažení v horkém oleji, používá horký vzduch.
Kapacita nádoby je 2,5 litru, což je takový ideální rozměr pro přípravu oblíbených křupavých dobrot. S touto velikostí připravíte zhruba 700 g hranolek a 500 g řízků či kuřecích prsíček najednou. Ideální příprava chutného jídla pro celou rodinu. Teplota je nastavitelná v rozmezí 80-200°C, takže si ji můžete snadno změnit i hlídat.  My jsme si oblíbili batátové hranolky a nudličky z mrkve. Taková zdravá verze přílohy k masu a mrkvička jako chutná svačinka. Fritéza má dokonce zabudovaný časovač, který můžete nastavit v intervalu 5-30 minut, abyste předešli nežádoucímu připalování jídla a dosáhli tak perfektního výsledku.

Vždycky jsem se snažila připravit zdravou verzi hranolek v troubě, ale to prostě není ono. Hranolky jsou takové měkké, navlhlé. Přijde mi to spíš jak opečený brambor, aniž by to křupalo.
Horkovzdušná fritéza Delimano připraví křupavé dobroty zdravějším způsobem a to s využitím horkého vzduchu místo oleje. Jídlo si tedy připravíte s menším množstvím kalorií a tuk, kterému byste se při tradičním smažení na oleji nevyhnuli.

Ve fritéze nemusíte připravovat jen hranolky. Je skvělý na slané i sladké pochoutky. Delimano má dokonce menší kuchařku, kde se můžete inspirovat různými recepty.
Snadno se používá a je zcela bezpečná. Ovládá se pomocí 2 tlačítek. Mezi její výhody lze zařadit:
* rukojeť není nikdy horká
* součástky lze mít v myčce
* objem 2,5 l a nepřilnavý vnitřní povrch
* nastavitelná teplota a časovač

Na fritézu je momentálně sleva 34%. S kódam „RADKA200“ získáte navíc dalších 200 Kč slevu. 

Pokud máte rádi zeleninové pokrmy a saláty, tak mám pro Vás super tip na Spiralizér Brava. Já jsem přešla na zdravá jídla zhruba před 3 roky a smažené věci se na našem stole už téměř nenajdou. Snažím se vařit zdravá a chutná jídla, která mi nejen ušetří čas, ale budou i snadná na přípravu. Ač se to možná bude zdát moc, denní příjem zeleniny by měl být půl kila. 
Teď už ale k věci. Spiralizér Brava Vám ušetří nejen čas, ale připraví Vám zdravější a na oko skvěle vypadající jídlo. Spirály můžete použít na přípravu chutných salátů, těstovin se zeleninou a dalších vynikajících restovaných pokrmů. Já jsem si ho hodně oblíbila na cuketové špagetky, které si můžete připravit v raw verzi nebo je spaříte horkou vodou. Já jsem ráda, že zelenina v naší lednici zabírá velký kus místa. Chutná mně, manželovi i naší Terezce.

Krásné spirály ovoce a zeleniny i skvěle zaujmou pozornost dětí. Pokud děti zeleninu moc nemusí, tak právě lákavé spirálky jsou skvělým způsobem, jak děti přesvědčit, aby si ovoce a zeleninu oblíbily. Zdravé stravovací návyky jsou důležité a čím dříve je vytvoříme, tím lépe.
Jeho použití je velmi snadné. Snadno ho přichytíte ke kuchyňské lince pomocí přísavek, aby při používání neklouzal. Pak stačí vložit oblíbený kus zeleniny nebo ovoce, zatočit rukojetí a nudličky jsou na světě. Každým otočením rukojetí vytvoříte z ovoce a zeleniny jemné nebo hrubé nudličky či proužky. Dá se celý rozebrat, takže je super skladný.

Spiralizér má 3 různé čepele, s nimiž vytvoříte lákavé tvary
* hrubou spirálovou čepel můžete použít na přípravu těstovin linguini z cukety či papriky
* jemnou spirálovou čepel můžete použít na přípravu tenoučkých zeleninových nudliček
* čepel na krájení proužků můžete použít na krájení brambor na křupavé hranolky nebo nakrájení kapusty, mrkve či cibule bez jediné slzy a bez rizika pořezání
Čepele jsou mimořádně ostré, vyrobené z nerezové ocele. Spiralizér je vybavený speciálním odkládacím prostorem pro dvě čepele, které právě nepoužíváte, takže zůstanou ostré a vždy dobře chráněné. Jeho údržba je snadná, snadno se rozebírá a omývá  a je vhodný i do myčky. 

Spiralizér Vám zpestří i speciální příležitosti, např. oslavy, kdy díky němu můžete oživit chlebíčky  nebo jednohubky.

Je vhodný pro:
každého, kdo chce zlepšit své stravovací návyky
každého, kdo rád ve své kuchyni vytváří kulinářské chuťovky
každého, kdo hledá jednoduché řešení na přípravu rychlých a zdravých pokrmů
každého rodiče, který chce, aby si jeho děti oblíbily zeleninová a ovocná jídla
každého, kdo chce připravovat zdravá jídla plná vitamínů a minerálů 

Pokud Vás spiralizér zaujal, tak s kódem "RADKA50" na něj můžete uplatnit 50% slevu, tudíž ho pořídíte za krásných 449 Kč.
Článek vznikl ve spolupráci s Delimano.cz. Děkuji!

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Wonderful baby!! She's so cute!
    Read my last post!
    Mariateresa Scotti
    https://fashionsecretsofaprettygirl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Ten spiralizér by sa mi veľmi hodil. :) A máš super pomocníčku!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!