DIY

DIY: Velikonoční stolování a nápady za pár korun

neděle, dubna 07, 2019

Nevím, jak to máte Vy, ale já už se od ledna těším na jaro. První sluneční paprsky jsou jak pohlazení na duši. Teď už jsou dny příjemnější, protože ráno dříve vychází sluníčko a večer zachází o něco později. Dnes bych Vám chtěla předat něco z mého velikonočního tvoření. Doufám, že se Vám to bude líbit a vylepšíte si Velikonoce semnou. Velikonoce jsou každý rok jindy a jsou závislé na tom, kdy nastane neděle po prvním jarním úplňku, který přijde po rovnodennosti. Pro mě symbolizují příchod jara.
Svátky jara by se měly oslavit s plnou parádou a neměl by Vám chybět prostřený stůl, který můžete oživit oblíbenými větvičkami „kočiček“, které dodají domovu svěží atmosféru a originálními dekoracemi. K Velikonocům patří i věnec, který si můžete zavěsit na dveře, nad okno nebo s ním vyzdobit stůl. Dá se použít na spoustu způsobů. 
Pestrou nabídku velikonočních komponentů, ze kterých jsem tvořila i já, seženete v e-shopu Stoklasa.

Na výrobu věnce jsem použila proutěný věnec, umělé květy, větvičky eukalyptu, dekorativní vajíčka a větvičky. Jednotlivé prvky jsem na věnec naaranžovala a připevnila postupně tavnou pistolí.

Na výrobu originální dekorace, kterou zvládnete levou zadní do 10 minut, Vám postačí karton od vajíček. Z kartonu odstřihnete vrchní část a spodní část naaranžujete podle libosti. Já jsem použila vymyté skořápky vajec, do kterých jsem umístila bílou svíčku, umělé květy, lístky, větvičky, dekorativní vajíčka, ptáčka a umělé sukulenty. Zdobit můžete dle libosti a fantazie. 
Článek vznikl ve spolupráci s e-shopem Stoklasa. Děkuji!

You Might Also Like

3 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!