Beauty

Tip na jarní parfém Gucci Bamboo

pondělí, března 11, 2019

Krásný den Vám přeji! Dnes bude pěkně voňavý! Dnes jsem si řekla, že bych Vám mohla dát tip na vůni, která mi připomíná teplejší dny. Vybrala jsem vůni od značky Gucci. Svěží a příjemná vůně, která Vám zpestří jakoukoliv příležitost, taková je přesně Gucci Bamboo, o které bude dnes řeč. Je dokonalým doplňkem pro romantickou ženu, která má vytříbený vkus. Její lehké tóny Vám zpříjemní blížící se jarní dny.

Gucci Bamboo si Vás získá květem pomerančovníku a lilie, které pomalu sládnou, až ustoupí santalovému dřevu a vanilce. Na začátku je cítit jasná a šťavnatá vůně bergamotu, ale jen velmi lehce, není to taková ta typická citrusová vůně. Citrusové tóny postupně vedou k srdci vůně ylang-ylang a v závěru se dostaví silnější náznak dřevitých tónů a vanilky. Velmi zajímavá kompozice. Vůni je dost těžké specifikovat. Cítím v ní takový ten čistý nádech, což možná dělá ten pomerančový květ. Pokud nemáte rádi dřevité tóny, tak tento parfém pro Vás možná nebude ten pravý. Jsou vůně, které používáme s ohledem na náladu, roční období nebo danou příležitost. Toto je kousek, po kterém můžete sáhnout kdykoliv, jak na běžné nošení, tak i do práce, protože díky své jemné ženskosti není nijak vtíravý a určitě nebude kolegům na obtíž. U tohoto typu vůně bych řekla, že se hodí spíš pro mladší ženy cca do 40 let věku.

Gucci Bamboo krásný, elegantní a nadčasový flakón s růžovou barvou parfému. Sklo je vyřezáno jako drahocenný diamant a originální víčko představuje článek bambusu ve stříbrné barvě.
Menším mínusem je její výdrž. Ono se to těžko soudí, protože na každém se vůně rozleží jinak. Tato vůně se na mě prostě rychleji ztrácí a aplikaci musím během dne zopakovat, protože vůně zhruba po čtyřech hodinách vyprchá. Tuto vůní vnímám jako prima zpestření běžného dne, ale asi to nebude taková ta vůně, kterou si někdo zapamatuje, když kolem něj projdete.
Na Notino je tato vůně dostupná ve třech velikostech  – 30 ml, 50 ml nebo 75 ml. Dokonce si tu můžete zakoupit krásný dárkový set - Bamboo dárková sada, který obsahuje i tělové mléko. Navíc Vás potěší nádherná dárková krabička.

Gucci Bamboo (parfém) byl údajně vytvořen na počest ikonické „Bamboo Bag“. Kabelka, kvůli které i hvězdy stály ve frontě. Odlišovala se od podobných výrobků především pohodlnou, polokruhovou rukojetí z pravého bambusu. 

Složení parfému:
Parfémovaná voda se otevírá osvěžujícími notami bergamotu, které po chvíli ustupují exotickému květinovému srdci. Luxusní kytice z lilií, ylang-ylang a květů pomerančovníku podpoří sebevědomí a ženskost. Gurmánská vanilka, intenzivní santalové dřevo a ambrový akord v základu zajišťují vůni podmanivost a svůdnost.

Hlava: bergamot
Srdce: casablanská lilie, květ pomerančovníku, ylang-ylang
Základ: ambra, santalové dřevo, tahitská vanilka

Doprava zdarma od 150 Kč
V týdnu od 11. do 17. března máte šanci si užít dopravu zdarma na vybrané produkty již od 150 Kč. Byla by škoda toho nevyužít :)


Jaká je Vaše oblíbená jarní vůně?

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Popis vůně bývá vždy docela těžký. Podle popisu by mi možná parfém voněl. Vypadá velmi příjemně. Já mám oblíbenou Heat Rush od Beyonce.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. mě se teď podařilo parfémy celkem spotřebovat, takže se chystám na obhlídku nějakého toho jarního kousku. v zimě u mě vedla Lady Million Paco Rabane :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  3. musím si tento parfém nabudúce očuchať :P

    when pigs fly

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný :)) od značky Gucci bych hned něco brala :-) to je takový můj malý kosmetický/módní sen :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!