Beauty

Tři králové mojí kosmetické taštičky

neděle, ledna 06, 2019

Krásný den Vám přeji !
Jak už můžete vyčíst z nadpisu článku, tak dnes jsem si pro Vás připravila moje nejoblíbenější produkty za minulý rok 2018. Doufám, že se v dnešním článku trochu inspirujete a podělíte se semnou o to, s čím jste byli spokojeni minulý rok právě Vy! Inspirace totiž není nikdy dost!

V poslední době se snažím dopřát své pleti kvalitnější kosmetiku. Minulý rok jsem poprvé zkusila sáhnout po značkách jako je Estée Lauder nebo Chanel a z výsledku jsem byla opravdu nadšená. Aktuálně spolu s tužkou na obočí od značky Artdeco patří mezi tři krále mé kosmetické taštičky.
Estée Lauder Double Wear Foundation SPF 10 (odstín Fresco a Desert Beige – tyto dva odstíny mi opravdu sedí) se pro mě stál králem mezi make-upy. Nejdřív jsem si pořídila odstín Fresco, a když jsem zjistila, jak je perfektní, byla jsem si na prodejně otestovat i jiné odstíny a nakonec jsem si vybrala ještě odstín Desert Beige, který mi sedí více během zimy. Je to jeden z make-upů, který opravdu dokáže udělat takovou tu „photoshopovou“ pleť. Získal si mě také svoji neskutečnou výdrží, která je opravdu dobrá a z tváře mizí rovnoměrně a přirozeně. Je to vlastně můj druhý dražší make-up a ve srovnání s MAC nebo Clinique je to opravdu topka. Používám ho spíše na významnější události, než na běžné denní nošení. Každý si nechce plýtvat dražší make-up jen tak ,-) Pokud si chcete být jistá, že Váš make-up bude vypadat perfektně i za dalších 10 hodin, tak s tímhle neuděláte jednoznačně chybu. Make-up drží perfektně i bez báze, ale já většinou makeup ještě zapudrovávám.

Co u něj dále oceňuji je i balení. Make-up je ve skleněné lahvičce a pomocí štětečku si na tvář nanesete přesně tolik make-upu, kolik potřebujete. Aplikace je tedy snadná a jeho textura je příjemně lehká, středně tekutá a dobře se zapracovává do pleti.  Krytí je určitě vysoké, ale celkový finish vypadá moc pěkně. Já třeba ten make-up ani na tváři necítím, i přesto, že má vyšší krytí. Docela by mě zajímalo, jak to mají ostatní ženy, které také sáhly po tomto kousku.

Vloni jsem si pořídila kompaktní pudr od Chanelu. Kompaktní pudr má zafixovat make-up, ale měl by dodat pleti i hebký finiš. Dříve jsem měla pleť mastnější a potřebovala jsem pleť spíš zmatnit. Teď už ho používám spíše pro celkovou fixaci make-upu.
Pudr od Chanelu vytváří přirozený vzhled pleti a dodává ji sametový nádech. Make-up zafixuje opravdu skvěle a pleť navíc osvěží a krásně projasní. Pudr je uložen do elegantní kazetky, která je opatřena zrcátkem s aplikační houbičkou. Kazetka je ještě navíc v semišovém obalu.   

V péči o pleť jsem si oblíbila platýnkové masky od značky KORIKA, které jsem vloni vyzkoušela poprvé. Byla to vůbec moje první zkušenost s platýnkovou maskou.

Korika nabízí tři řady plátýnkových masek, které jsou zaměřeny na různé typy pleti. Masky jsou obohacené např. o aktivní uhlí, jíl, 24karátové zlato, šnečí extrakt, výtažky z hedvábí, levandule, liči, aloe ver nebo vodu z ledovce či bambucké máslo. Na Notino seženete tři dostupné kolece:
Kolekce StarBeauty je prémiová kolekce, kterou ocení především ženy, které chtějí vyzkoušet vzácné ingredience, revitalizovat a rozjasnit svou pleť. V této řadě najdete např. masku s obsahem 24karátového zlata.
Řada NaturBeauty zahrnuje různé druhy masek, jejichž hlavním benefitem jsou hlavně přírodní extrakty a voda z ledovce.
Masky z kolekce SciBeauty odráží současné trendy v asijské kosmetice a nabízí masky nejen na obličej, ale i na ruce, nohy a dokonce i rty a zajišťují tak kompletní péči. Je to asi nejluxusnější řada, kterou Korika nabízí.

Další produkt v péči o pleť, který si získal můj obdiv je Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster. Booster je skoro jako živá voda pro pleť a jeho detailnější recenzi z mé strany si můžete přečíst zde.
Notino
Také jsem si oblíbila produkty od značky Bioderma.
Bioderma Sébium Gel Moussant čisticí gel pro mastnou a smíšenou pleť
Tento gel je určený pro důkladné a zároveň šetrné čistění smíšené a mastné pleti. Od té doby, co tento gel používám, má pleť není mastná. Gel neobsahuje mýdlo a látky, které by dráždily pokožku, což mohu potvrdit, protože moje pleť ho snáší velmi dobře. S tímto gelem pleť skvěle vyčistíte a zbavíte ji ucpaných pórů a přebytečného mazu. Já tento gel používám ráno a večer na navlhčenou tvář. Pomocí čistící houbičky ho napěním na obličeji a poté ho důkladně opláchnu vodou.

Bioderma Sébium H2O micelární voda pro mastnou a smíšenou pleť
Celá řada Sébium je určena k péči o mastnou pleť se sklony k akné. Komplex Fluidactiv pomáhá redukovat nadbytečný maz, zmenšovat póry a zabraňuje jejich ucpávání. Já tuto vodičku používám při odličování. Vždy jsem měla mastnější pleť a chtěla jsem nějaký produkt, který by mi s tímto problémem pomohl. Zároveň jsem hledala něco, co by mi pleť zbytečně nevysušilo. Tato micelárka zbaví pleť všech nečistot a zároveň ji zanechá svěží a příjemně ji provoní. Při jejím používání nepociťují žádné pálení nebo štípání. 

Suchý šampon se vždy hodí mít po ruce a to nemluvím o nás maminách, které ho na mateřské jednoznačně upotřebí. Já jsem prostě měla ty dny, kdy jsem si nestačila umýt hlavu a tento suchý šampon mě nikdy nezklamal. Zkoušela jsem i jiné značky, ale vždy jsem se vrátila ke značce Batiste. Je to skvělý pomocník, který vlasy snadno a rychle zkrášlí během pár minut. Zbaví vlasy přebytečné mastnoty bez použití vody, zanechává je svěží a krásně je provoní. Navíc mě překvapilo, jak dokáže ze zplihlých vlasů udělat nadýchanější hřívu. Kolikrát po něm vlasy vypadají lépe, než po klasickém umytí. Je lepší ho aplikovat z větší vzdálenosti cca 30 cm a pak ho jemně vmasírovat do vlasů. Když si ho budete aplikovat z kratší vzdálenosti, mohlo by se Vám stát, že Vám zanechá bílou stopu.  
A v poslední řadě tu také musím zmínit šampon proti padá vlasů od Vichy - Vichy Dercos Energising posilující šampon proti padání vlasů, který mi zachránil vlasy po porodu. Celý článek si můžete přečíst zde.
Notino
Co Vy a Vaši oblíbenci za rok 2018?

Článek vznikl ve spolupráci s Notino. Děkuji!

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Ty jo, ty fotky jsou boží! ♥
    Všichni ten double wear tak chválí ty jo.. Možná už je na čase ho taky vyzkoušet, až mi teď můj makeup dojde :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Samé kosmetické značky se kterými nemám absolutně žádnou zkušenost. Nicméně by mě lakaly dražší značky typu Chanel například.

    Somethibgbykate

    OdpovědětVymazat
  3. To sérum od Vichy bych ráda vyzkoušela. Líbí se mi i Bioderma a Batiste taky patří mezi mé oblíbence.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím se sérem od Vichy a se suchým šamponem od Batiste :))

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!