Outfit

Džíny. Jaké rifle padnou Vám?

čtvrtek, ledna 24, 2019

U mě jsou džíny stálicí v šatníku. Na dva roky jsem si od nich dala pauzu a upřednostnila nošení pouze šatů a sukní, zejména kvůli svým špekům, ale jak jsem zhubla, znovu jsem jim přišla na chuť. Dají se nosit kamkoliv a skoro se vším. Navíc když někam pospíchám, je pro mě nejjednodušší na sebe natáhnout nějaké džíny a k nim tričko nebo košili. Hodně mě baví je nosit s oversized svetry. V dnešní době se dají v kolekcích sehnat džíny v různých střizích i délkách. Můžete si jednoduše vybrat podle svých představ. 

Skinny a slimky se stále drží na vrcholu. O čem je řeč? No přeci o upnutém střihu s možností vybrat si délku nohavice nebo i výšku pasu. Výšku pasu bychom měli volit podle postavy. Já jsem třeba neměla ráda bokovky, protože když jsem byla tlustá, tak mi z nich vylejzalo břicho. Skinny mi celkem sedí v Zaře nebo z kolekcí Stradivarius. V létě mám oblíbené svoje bílé od Levis. Taky mě hodně baví džíny s výšivkama.
PC300381u
P3101370uP3101377u
P5141538uP5141546u
Boyfriend džíny aneb kalhoty v pánském střihu. Boyfriendy padnou štíhlé postě nebo dlouhonožkám. Chce to vyzkoušet, aby Vám nevytvořili zbytečně krátké nohy nebo široké boky. Tenhle styl kalhot můžu. Já se v nich cítím dobře, ale taky mi ne vždy všechny padnou.
P4082189uP4082229u
P5264226u
P9290057u
Mom jeans jsou džíny volného střihu se zúženými nohavicemi a vyšším pasem. Je to takový pohodlný střih, většinou z pevnější džínoviny. Tyhle džíny mě například nesednou vůbec, alespoň já se v nich necítím.

Zvonáče. Pro mě tenhle comeback je naprosto nepředstavitelný. Ke mě prostě tenhle typ kalhot nejde a já bych si je na sebe prostě nevzala.

Ripped džíny. Joo, tenhle typ kalhot taky není úplně pro každého. Trend roztrhaných kalhot, díry na kolenou, stehnech, ale i po celé délce nohavic. Nejlepší na tom je, že za takové džíny utratíte klidně litr. Můj táta to byl schopný komentovat cituji"ty nemáš prachy na pořádný džíny, že si musíš kupovat s těma dírama". Kamarádce třeba babička řekla, že ji ty díry zašije :D
P3262302uP3262270u
Já jsem si pořídila do jarního šatníku dvoje nové džíny, tak se těším, až je vytáhnu.

Co Vy? Jaký typ džín nosíte nejradši?


You Might Also Like

7 komentářů

  1. Já mám pocit, že mi nesedí žádné džíny.. :D takže u mě spíše vedou legíny, sukně a šaty :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se moc líbí boyfriendy, ale připadám si v nich trochu jako v pytli, takže pokaždé jen skončím u vyzkoušení v kabince a stejně si koupím nějaké skinny :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Vybírání riflí je pro mě peklo. Neexistuje objednávání přes různé e-shopy. Vždy si před koupí musím džíny zkusit. Jednou jsem si je objednala a hned vracela. Nejvíce mě padnou džíny ze Zary :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Ach ty babičky a jejich zašívání děr v riflích:D. Já mám nejradši slimky a musí být dost pružné:D. Díry, korálky, výšivky, všechno beru:-).

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  7. Mom jeans jsou srdcovka :) Aktuálně jsem si ale dala motivaci, že když nové džíny tak menší :D:D Tak snad se toho dočkám :))

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!