Beauty

Kouzelné Vánoce s vánočními balíčky

úterý, prosince 11, 2018

Rádi obdarováváte své blízké, ale v tom předvánočním šílenství Vám došla inspirace nebo prostě nechcete chodit do těch přeplněných center?

Nejsnazší cestou je objednat dárky přes internet. Vydat se na nákup dárků osobně také není špatné, jen to chce se vydat včas, abyste nemuseli absolvovat ty davy lidí. Vánoční nákupy si můžete zpříjemnit třeba svařákem nebo vánoční edicí kávy.

Dnes jsem si pro Vás připravila pár tipů na Vánoční dárky. Dárky, které nás holky potěší vždycky. Milujeme vůně a úžasných parfémů, sprchových gelů, krémů a líčidel není nikdy dost. Pány určitě také potěší, když pod stromečkem najdou svůj oblíbený parfém.

Pokud hledáte univerzální dárek, se kterým máte šanci zazářit, vyberte nějaký pěkný dárkový beauty balíček. Každý rok jsou před Vánoci dostupné nádherné dárkové kazety. Široký výběr kazet seženete na notino.cz. Nakoupila jsem zde nějaké dárkové kazety skoro pro celou rodinu.
Notino
Dárková sada pro motorkáře od Bohemia Gits & Cosmetics
Tahle sada mi přišla naprosto vtipná a vzala jsem ji tátovi. Sada je od značky Bohemia Gift & Cosmetcics. Značka jako taková představuje originální produkty od českého výrobce, které mají dlouholetou tradici. Od této značky jsou dostupné sprchové gely, šampony, pěny do koupele a ručně vyráběná mýdla obsahující čisté bylinné a ovocné výtažky. V této kazetě si můžete všimnout originálního mýdla ve tvaru lebky. Oceníte i dekorativní obaly produktů, které vypadají nejen skvěle, ale i reprezentativně. Kosmetika je dostupná pro muže, ženy, ale i pro děti. Všichni si určitě od této značky vybavíte tradiční pivní lázně.

Dárková sada od L’Oréal Paris
L’Oréal Paris se zaměřuje nejen na vlasovou kosmetiku, ale i na pečující a dekorativní kosmetiku. Tuhle sadu jsem vzala mamce a je určena na barvené vlasy. Obsahuje jednak šampon, který má prodlužovat životnost barvy, prohloubit její intenzitu a zároveň vlasy vyživit, ale i balzám s ochrannou péčí.

Dove kosmetická sada
Vůně od značky Dove někdo miluje a někdo je nemusí. Tato sada obsahuje Dove Invisible Care Floral Touch antiperspirant proti bílým skvrnám bez alkoholu a Dove Silk Glow vyživující sprchový gel pro jemnou a hladkou pokožku. Sada byla za zvýhodněnou cenu 99 Kč.
Notino
Manželovi jsem vybrala dárkovou kazetu od značky Hugo Boss, konkrétně dárkovou kazetu Hugo Boss Boss Orange Man. Přiznávám, že jsem vůni koupila na slepo a dala na recenze. Musím říct, že vůně je boží. Samozřejmě, že na svém chlapovi nechcete čuchat něco, co se Vám bude protivit. Jsem zvědavá, jak se mu bude vůně líbit, ale myslím, že tato vůně se stane jeho favoritem. Základ vůně tvoří dřevo a vanilka. Je to taková svěží, kořeněná vůně. Jsem zvědavá, jaká bude její výdrž. Jaký parfém má v oblibě Váš partner?
Notino
Kosmetická sada L’Oréal Paris Men Expert Hydra Sensitive
Možná mi uznáte za pravdu, ale dárek pro muže by mě být praktický. Dobrý vánoční dárek pro Vašeho partnera může být i sada L’Oréal Paris Men Expert Hydra Sensitive. Najde v ní vodu po holení Hydra Sensitive 100 ml a posilujicí šampon Elseve Arginine. Takový super základ výbavy každého muže. 
Notino
Velkou roli ve vánoční atmosféře hrají vánoční vůně. Převažuje vůně cukroví, skořice, jehličí, ale i oblíbené svíčky nebo aromalampy. Já svíčky zapaluji ráda. Pomohou naladit tu pravou sváteční atmosféru.

Byla jsem překvapena, jaké se nabízí krásné balíčky svíček od značky Yankee Candle. Svíčky jsou skvělým tipem na dárek a potěší snad každého. Oblíbené jsou speciální vánoční edice. Já jsem vybrala dvě sady. První sada obsahuje 12 svíček a druhá čtyři v oblíbených vánočních/zimních vůní. Celá tato kolekce svíček provoní domov nádhernou vůni a vytvoří tak kouzelnou atmosféru. Jakou vůni svíček od Yankee Candle máte nejradši?
Notino
NotinoNotino

Co Vy a nákup voňavých vánočních dárků pro Vaše blízké? Už máte nakoupeno?


Článek vznikl ve spolupráci s Notino. Děkuji!

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě teda ze všeho nejvíce zaujal ten polštářek s jelenem :-) a co se věcí týče, tak sada svíček.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!