Baby

Vylaďte si pokojíček s pěnovým kobercem aneb hraní na zemi je zábava

úterý, listopadu 27, 2018

PB273904
Když nastalo období, kdy Terezka začala lézt a hrát si na zemi, začala jsem se dívat po nějaké podložce, na které by si mohla hrát a byla chráněna před případným prochladnutím. Nejdřív jsem ji na podlahu dala takovou silnější deku, jenže ji to na tom klouzalo. Jako nejlepší varianta mi připadala pořídit pěnové puzzle. Nechtěla jsem nic křiklavého, ale chtěla jsem něco, co by dotvořilo holčičí pokojíček (momentálně hrací koutek) a nebylo to jako pěst na oko. Vybírala jsem opravdu dlouho, až jsem náhodou narazila na designovou podložku Princess, která je dostupná na e-shopu penovehracky. Jedná se o český výrobek, čemuž přisuzuji velké plus.

Vybrala jsem si koberec Princess v šedo-bílé barvě, který je netradiční, stylový, nabízí decentní design a díky kvalitnímu pěnovému materiálu zajistí ochranu proti studené podlaze a prochladnutí. Měkký povrch, ochrání dítě před tvrdšími pády, případně je utlumí. Podložka je měkká, lehká a příjemná na dotyk. Dá se snadno i celá přenést, aniž by se dílky od sebe oddělily. Drží opravdu dobře.
PB273857
PB273862PB273870
Pěnovou podložku poskládáte levou zadní. Zabere Vám to opravdu chviličku. Jednotlivé díly do sebe zapadají jako puzzle. Díly přiložíte zámky k sobě a jemně přitlačíte. Materiál je opravdu kvalitní a zámky puzzle do sebe dobře zapadají a drží. Děti si tak můžou pohodlně hrát na měkoučkém pěnovém koberci. Pokud dítě podložku upatlá nebo se ušpiní, omyjete ji snadno houbičkou s jarem. Vylen je jedinečný v tom, že nesaje vodu a plave na vodě. Vyrábí se z něj i pěnová zvířátka do vany.

Koberec Princess si můžete vybrat s růžovými, světle modrými nebo šedými okraji. Základní verze podložky Princess je o velikosti 1510 x 1070 mm. Tato velikost mi přijde opravdu velká, dostačující. Vyrábí se ve Žďáře nad Sázavou podle evropských norem z českého materiálu VYLEN o síle 10 mm a je zdravotně nezávadný. Materiál je pravidelně testován a certifikován. Výhodou materiálu je, že je síťovaný, což oproti jiným pěnovým materiálům zvyšuje jeho životnost a odolnost. Rozměr podložky si můžete vytvořit přímo na míru, když si dokoupíte jednotlivé puzzlíky. Můžete si tak nastavit koberec do velikosti, kterou budete potřebovat. Podložka má dva povrchy. Z jedné strany jsou puntíky a z té druhé strany je textura, kterou můžete vidět na fotkách. Myslím, že je asi jedno, na jakou stranu si podložku otočíte. Mě se ty dekory líbí oba dva. 
Pěnové koberce skvěle dotvoří pokojíček každého dítěte. Ať už si vyberete s motivem korunky, pacičky nebo zvolíte tvar kočky, medvěda, pandy nebo zajíce.

K balíčku jsme ještě našly tematický dáreček a to sadu lepících sněhových vloček a hvězdiček k vánočnímu tvoření. Tato podložka může být i skvělý tip na dárek pro někoho, kdo má malé dítě.

Jak se Vám líbí?
PB273875
PB273879
PB273897 PB273931
PB273934
PB273961
Tento článek vznikl ve spolupráci s e-shopem Pěnové hračky. Děkujeme!

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Kobereček je perfektní :) Taky pak něco takového pořídíme, ale zatím je čas :) A zajíčka máme taky! :))

    BLOG Život s kojencem

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá moc hezky. Líbí se mi, že není typicky růžový, jak už to u věcí pro dívky bývá.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!