Beauty

Inspirace na adventní kalendáře a Nivea adventní kalendář z loňského roku

čtvrtek, listopadu 08, 2018

P2130044u
Myslíte, že adventní kalendáře mohou potěšit pouze děti? Pletete se. Adventní kalendáře se stávají stále více populární a na trhu jich je nepřeberné množství. Seženete od základních čokoládových, ale i se zdravými dobrůtkami, s čaji nebo kalendáře plné kosmetiky nebo hraček.

Já už třetím rokem dostávám adventní kalendář od manžela. Jako první jsem měla kalendář od značky Make-up Revolution – na článek se můžete podívat zde, jako druhý jsem rozbalovala kalendář od značky Balea (recenze zde), který každoročně s novým balením seženete v D&M, ale řekla bych, že jsou rychle pryč, tak pokud přemýšlíte o koupi, neváhejte dlouho. Vloni jsem dostala kalendář od značky Nivea a jeho letošní verzi seženete na e-shopu NotinoKalendář mi vždy udělal radost a zpříjemnil mi čekání na Ježíška. Ani letos tedy nezůstala Nivea pozadu a uvedla na trh nový kalendář. Obsah letošního kalendáře je velmi podobný tomu loňskému, jen má jiné balení. Dárečky jsou ukryté v jednotlivých krabičkách.
Letošní Nivea adventní kalendář nabízí opět super miniaturky kosmetiky a opět je zpestřen např. o houbičku na make-up, gumičku do vlasů, kartáčkem nebo papírovými jmenovkami. Vzhledem k tomu, že jsou produkty dost podobné, můžete si ho porovnat s loňským kalendářem. Nivea se stala součástí života mnoha generací. Účinně vyživuje pleť a pokožku a díky své sametově jemné textuře a specifické vůni je pro mnohé krásnou připomínkou dětství. Už moje mamka používala klasický krém, který současný kalendář také ukrývá. Jaký dáreček by Vás potěšil nejvíc? 

Loňský Nivea kalendář byl v krásném modro-růžovém balení. Klasicky 24 okének, které po otevření ukrývaly nějaký dáreček.  Kalendář byl potáhnutý ještě obalem, na kterém z druhé strany bylo uvedeno, co v kalendáři najdete za produkty. Manžel to samozřejmě sundal, abych nevěděla, co tam je a byla každý den překvapená.
P2130029u
Miniaturky produktů jsou obecně super na cestování. Mě se hodily třeba i do porodnice. Kalendář nabízel zejména miniaturky kosmetiky, ale ukrýval i čistící kartáček na pleť, zrcátko, papírové ozdoby, záložku do knihy dokonce i relaxační omalovánky do kapsy. Papírové ozdoby mě v kalendáři nepotěšily vůbec. Bylo jim věnováno celkem 5 políček, což mi přijde úplně zbytečný a navíc si myslím, že většina z nás by tyto papírové ozdoby nepoužila. Navíc cena kalendáře se pohybovala okolo 799 Kč, což není úplně nízká cena např. ve srovnání s kalendářem od značky Balea, který většinou byl nabitý super produkty. Pár produktů bylo v kalendáři určeno i pro muže a to konkrétně sprchový gel a Nivea Men Cream. Produkty, které určitě potěší Vaši drahou polovičku.
Já mám ráda sprchové gely od Nivei. Mají celkově jemné složení, vůně je decentní a vyhovují mé pokožce. Za vyzkoušení stojí určitě i pleťové masky, které se dají koupit i samostatně. Ty mi ostatně zmizely z kalendáře jako první. Mini deodorant a lak na vlasy snadno upotřebíte v kabelce. 
P2130033u
PC030402uPC030380u
PC030393u
Pokud máte chuť, náladu a zejména čas, můžete si nějaký kalendář vyrobit doma sami. To jsem také jednou zkoušela. Na můj nápad se můžete podívat zde.

Letos kalendář kupovat nebudeme, jelikož jsme s kamarádkou vyhráli adventní kalendář v soutěži s Douglas. Jupí! Také jsem dostala Bio kalendář s dobrůtkami od švagrové. Na ten se také těším. 

Inspirace na adventní kalendáře
The Ritual of Advent 2018 -  Rituals | Lovely Advent Calendar Make-up - Adventní kalendář - Douglas | Klasický adventní kalendář - Mixit 
 Adventní kalendář LEGO Friends - Goleto | SUGAR TRIP 24 DAYS OF BEAUTY ADVENT CALENDAR - NYXCosmetics 
 Adventní kalendář Yves Rocher | Disney Pohádkový adventní kalendář - Albatrosmedia

Plánujete si letos koupit nějaký adventní kalendář?

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Já už mám doma kalendář od Balei. Ten od Nivei je letos buď stejný nebo velmi podobný, protože mě teda vůbec nezaujal. A gratuluji k výhře. Taky by se mi taková výhra líbila. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Tomu se říká kreativita.
    Taky gratuluji :)

    FIT MADDIE

    OdpovědětVymazat
  3. Já ještě žádný neměla, doposud jsem jako student kupovala za penízky jen to nejnutnější a kalendář byl pro mě docela drahý, no třeba se to časem změní, ale na ten od Nivei jsem se dívala vloni a to i po svátcích, kdy byl za pár korun :D ta kosmetika by za to stála.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Ten se povedl :) Líbí se mi jak obsahově, tak i vzhledově.


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!