shopping guides

Letní radosti

pátek, července 13, 2018

Máte rádi léto? Já ho miluju! Je takových možností, co se během léta dá dělat a také je to období, kdy můžete někam vycestovat nebo odstartovat svěží letní rána na zahrádce se skvělou snídaní. Bavte se! Kdy jindy se můžete pořádně vyblbnout, než v létě? Odstartovalo období open-air koncertů, festivalů, letního kina, pikniků, trhů, ale i období slev. Zmrzlináři mají žně a vy máte šanci ochutnat nové příchutě. 

Jak si letošní léto máte v plánu užít Vy? Ať už se rozhodnete uspořádat piknik s kamarády nebo jít s kámoškou do města okouknout výprodeje, užívejte si ho naplno!
letni radosti
volánové bílé šaty, denim džíska s výšivkou - otto-shop | Vichy Mineral Booster, Gucci Bloom Acqua di FIori, Macadamia Natural Oil šampon - notino.cz  | džíny, šortky - Mango | Olympus Pen EP-L9 - Olympus obchod | šedé šaty s výšivkou, černá kabelka - Zara | Bamboo kabelka - AliExpress  

Neutrální tóny v šatníku
Bílá, béžová a přírodní odstíny hnědé frčí.  A co je skvělé, že sluší téměř každému. Skvěle se kombinují a hodí se nejen do práce, ale třeba i na procházku. Bílé šaty můžete doplnit ratanovou kabelkou, které jsem si naprosto zamilovala. Krásné kousky se dají sehnat za pár korun na AliExpress. Co říkáte na tento trend?

Denim od hlavy až k patě
Denim, nesmrtelný kousek a není divu. Dokonce i letní kolekce Dior je založena na denimu a modré barvě. Neuděláte chybu, když budete kombinovat více odstínů modré. Co takhle stylová džíska s propracovanou výšivkou a střapci vzadu? Tuhle krásku značky Tom Tailor seženete na otto-shop.cz.

Hrajte si a bavte se! Nezapomeňte své zážitky zaznamenávat. Já už třetím rokem fotím na Olympus Pen a přemýšlím, že si pořídím novější typ.

Žhavé letní beauty nezbytnosti
Prozářená pleť, hydratovaná pleť, zářivý úsměv, nalakované nehty zářivými barvičkami, které budou ladit s opálenou pokožkou a svěží vůně.  I v létě je třeba o pleť pečovat. Letní nákupy na Notino Vám ulehčí výběr v letních nezbytnostech. Já jsem pro Vás vybrala 5 produktů, se kterými si můžete léto zpříjemnit.

Posilující a vyplňující Hyaluron Booster minerál Vichy. Každodenní dávka síly pro Vaši pleť. Je to, jako byste dali své pleti napít. Booster má lehkou gelovitou texturu. Obsahuje mineralizují termální vodu, kyselinu hylurovou a další aktivní látky.

V létě se nosí spíše lehké vůně. Pokud jste spíš na ty květinové, zkuste pivoňky nebo jasmín. Pokud máte rádi svěží vůně, sáhněte spíše po citrusových tónech. V horku je lepší vůni aplikovat spíše na oblečení než přímo na kůži. Neuděláte chybu, když ji nastříkáte i do vlasů.  Já jsem vybrala vůní Gucci Bloom Acqua di Fiori. Svěží květinová vůně pro romantickou ženu. Vůně se otevírá jiskřivou kombinací galbanových listů a poupat černého rybízu. Po chvíli se projeví srdce ze svůdného jasmínu, tuberózy a čínského zimolezu s drobnými růžovými květy. Celková kompozice stojí na základu z pižma a santalového dřeva, díky nimž je vůně velmi ženská a svůdná.

Macadamia Natural Oil Endless Summer šampon pro vlasy namáhané chlórem, sluncem a slanou vodou regeneruje vlasy namáhané sluncem a usnadňuje jejich úpravu. Šampon je speciálně navržen pro péči o sluncem namáhané vlasy. Jemně je myje a zanechá je měkké a lesklé.

Navíc teď si můžete užít Black Friday a prozkoumat největší slevy v roce na oblíbené produkty a značky.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Ty kraťásky jsou nádherné!! Když se na ně déle a déle koukám, tak mám fakt chuť si je koupit. No určitě o nich popřemýšlím :-) Jinak novinka od Vichy je skvělá!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Sérum od Vichy už musím vyskúšať! Moja pleť také veci veľmi ľúbi!
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!