shopping guides

Cestovní horečka

pondělí, června 18, 2018

Notino
Olympus PEN E-PL9 - Olympus | Popruh Funky Town - Olympus | Nivea cestovní balení pro ženy - Notino.cz 
 Vzorované šifonové šaty - H&M | Espadrilky Aldo - Eobuv

Léto je tu a s ním přichází i čas dovolených a odpočinku. Tak kampak se letos chystáte? Sluníčko, moře, voda, pláž, památky, barevné uličky, ruch města… Určitě na Váš čeká spousta krásných destinací, které stojí za to vidět! Na dovolenou se těšíme celý rok. Není divu, protože dovolená je od slova užít si zasloužený odpočinek a já jsem to většinou měla tak, že jakmile jsem nasedla do letadla, moje hlava automaticky přepnula na „dovolenkový mód“. Vy sami rozhodujete, kde, s kým a jak budete trávit dovolenou, a taky určitě řešíte obsah Vašeho zavazadla.

Nevím jak Vy, ale balení zavazadla byla pro mě vždy systematická činnost, kdy jsem si už pár dní dopředu sepsala seznam, na co nesmím zapomenout. Často se mi také stávalo, že čtvrtinu mého zavazadla zabraly kosmetické produkty. Poslední dva roky jsem nad tím vyzrála a pořizuju si cestovní balení kosmetikyŠirový výběr cestovních balení seženete na NotinoUšetří Vám nejen místo, ale i nějaký ten gram na váze, což je super, protože nějaké to místečko se bude určitě hodit na nějaké pěkné suvenýry.

Já jsem si oblíbila kosmetickou sadu Clinique 3 Steps. Sada obsahuje tekuté čistící mýdlo na smíšenou a mastnou pleť, exfoliační vodu na smíšenou a mastnou pleť a hydratační gel. To všechno v roztomilém mini balení.
Pokud chcete levnější verzi, tak můžete sáhnout po sadě od značky Nivea. Já mám Niveu moc ráda a líbí se mi její „typická“ vůně. Tato sada nabízí hodně muziky za málo peněz. Sprchový gel, šampon, lak na vlasy, antiperspirant, krém na tvář a osvěžující ubrousky. Na vlasy se Vám bude hodit cestovní sada od Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect. V sadě najdete šampon, kondicioner a třpitivý olej pro vlasy namáhané sluncem. Ať už se chystáte k moři, rybníku nebo objevovat památky, určitě si nezapomeňte přibalit opalovací krém. Ochrání Vás před spálením a tělo i obličej před vráskami. Opalovací krémy, oleje nebo spreje by měli patřit mezi povinnou výbavu na dovolenou. Na obličej můžete sáhnout po vodě odolném pleťovém krému na opalování od Dermacolu. Poskytne pleti dokonalou ochranu před slunečním zářením, ale rovněž ochrání pokožku rtů a zabrání jejich vyšušení. Pokud nemáte rádi roztírání krému, můžete sáhnout po opalovací mlze. Bioderma Photoderm opalovací mlha ve spreji zaručí rovnoměrnou aplikaci po celém těle. Vzhledem k tomu, že přípravek není třeba dál roztírat, je oblíbený u celé rodiny včetně mužů.

Pokud se chystáte na typickou válečku k moři, přibalte si nějakou pěknou knížku. Elektronická čtečka knih Vám ušetří opět nějaký ten gram, než typická kniha v pevné vazbě. Ať už se budete objevovat památky nebo se koupat v moři, nezapomeňte si přibalit foťák :)

Co Vy a balení zavazadel? Jak se s tím vypořádáváte? Co ve Vašem zavazadle nebude letos chybět?Notino
Marc Jacobs Daisy Dream Twinkle - Notino.cz Bikinové kalhotky - H&M | Bikinová podprsenka - H&M 
 Kniha "Za Zavřenými dveřmi" - Martinus | Garnier Skin Cleansing - Notino.cz | Kulatá kabelka z rafie - Mango 
 Čelenka - Reserved  | Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect - Notino.cz
Notino
Gucci Bloom Acqua di Fiori - Notino.cz  | Vyšívaná džínová bunda - H&M  | Midi šaty s kostkou - Mango  
 Estée Lauder Double Wear - Notino.cz  | Kabelka Pinko Love - Eobuv  | Clinique 3 Steps - Notino.cz 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Super inspirativní článek :-) miluji potisk květin. Já zatím nevím, kam to bude za pražícím sluncem. Nevím, jestli nyní v létě a nebo si dovolenou za velkou louží nechám na podzim, kdy u nás toho sluníčka již moc nebude :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi pekný článok, krásne fotky a skvelé tipy na kozmetiku. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně napsáno, já se chystám za měsíc na dovolenou do Turecka, takže se už těším na balení :D.

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  4. Ja sa chystám zatiaľ len do Paríža a domov na Slovensko. Aj keď som mala také nápady, že pôjdem niekde k moru, tak toľko dovolenky z práce nedostanem :( :D Tak to nechám radšej na neskôr :) Inak krásne spravené koláže :)

    Klaudia Duranova / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!