Inspiration & Tips

Tipy na dárek pro maminku ke Dni matek

úterý, května 01, 2018

P3211770u3
Máma je jen jedna a milujeme ji. Vztah, který je tak silný a je těžké ho vyjádřit ve zkratce pár slovy. Starostlivá, podporující žena, která tvoří srdce rodiny a chce pro ni vždy jen to nejlepší. S láskou se o nás starala, vychovávala nás a pomůže, kdykoli to potřebujeme.

Za tu všechnu lásku, kterou nám maminka celý život dává, ji to můžeme tento den trochu zpestřit a vykouzlit jí úsměv na tváři nějakým milým dárečkem. Kdo víc si to zaslouží, než právě ona. Ať už kytička nebo jakákoliv jiná drobnost, nezapomeňte ji říct, jak moc ji máte rádi! Pokud nemáte ještě vymyšlený dárek, dnes mám pro Vás menší tipy.

Dárek do kosmetické taštičky
Máte už vymyšlený dárek pro Vaši maminku? A co třeba vychytávky vašich maminek, které mají ukryté ve své kosmetické taštičce? Existuje něco, co vás vaše maminka naučila a na co doteď ve vaší kosmetické rutině nedáte dopustit? Vzpomínáte na něco, co Vás maminka v péči a líčení naučila?
Já jsem do kosmetické taštičky vybrala pár produktů, které by ji měly jaro zpříjemnit. S jarem nastává čas, vyměnit silnější parfém za svěžejší, květinové vůně. Vybrala jsem vůni od Marca Jacobse Daisy Dream a vůni od DKNY Nectar Love. Od DKNY mám sama oblíbené zelené jablíčko. Na další vůně se můžete podívat na Notino, který sestavil Top 20 ikonických jarních vůní a novinek pro letošní jaro. Dále jsem do taštičky přihodila maminky oblíbený make-up od Clinique. Pokud si netroufáte koupit mamce make-up, jednoduše ji pořiďte ten, který používá a víte, že ji dochází.
Notino

DKNY Nectar Love | Marc Jacobs Daisy Dream | Make-up Clinique Anti-Blemish Solutions - Notino.cz
Svíčka
Svíčka dokáže navodit příjemnou vůni a často nám připomíná různá období. Na jaře si vybíráme svíčky s vůní ovoce a květin a v zimě saháme po vůni skořice a vanilky. Mě zaujalo krásné balení svíček YANKEE CANDLE Mother’s Day. V balení je pět svíček s příjemnými jarními vůněmi.
Šperk
Miluji šperky asi jako každá žena. Pokud víte, co má maminka ráda a co ráda nosí, zkuste ji vybrat nějaký šperk. V jednoduchosti je krása a určitě nic nezkazíte decentním náramkem nebo náhrdelníkem. Krásné šperky nabízí klenotnictví Eppi. Sami si můžete prohlédnout mé dva kousky, které od nich mám. Perlové náušnice, které zůstávají nadčasové a elegantní. Šperk se symbolem matky a dítěte, který vyjádří, jak moc si své maminky vážíte. Balíček navíc dostanete krásně zabalený a ještě v něm najdete milé překvápko! 
P4042148u
Kniha
Čte Vaše maminka ráda? Tak ji zkuste pořídit nějakou pěknou knížku, u které si příjemně odpočine. Pokud maminku baví zahradničení nebo vaření, kupte ji nějakou pěknou kuchařku. Až příště přijedete na návštěvu, třeba Vám podle ní něco dobrého uvaří.

Symbolický dárek
Vyjádřete své pocity symbolickým dárkem. Některé kousky jednoduše vyjádří beze slov všechny Vaše pocity. Máte nějakou společnou fotku s Vaší maminkou, kterou jste nedávno vyfotili? Jednoduše ji nechte zarámovat do nějakého pěkného rámečku. 
Bellarose
Porcelánový hrnek | Čajová konvička | Figurka Willow Tree - Bellarose

Květiny
Moje maminka miluje květiny a má ráda i ty v květináči, které i déle vydrží. Letos můžete zkusit být více originální a nechat ji udělat třeba ovocnou kytičku. Ovocné kytičky nabízí např. e-shop Frutiko.
Frutiko
Čokoláda
Úsměv na tváři vykouzlíte mamince i nějakou sladkostí. Originální nápady na balení jsem našla na stránkách Chocolissimo. Čokoládu jsem bohužel neochutnala, tak nemůžu posoudit, ale nápad se mi moc líbí!

Chocolissimo

A nezapomeňte! I milá slova „Mám Tě ráda mami“ zahřejí u srdce! 
Nestojí to nic a je to prostě nejvíc! Hlavně si na svoji maminku vzpomeňte!

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Tak mňa najviac zaujali tie kytičky ovocné. Ani som nevedela, že niekto niečo také naozaj vyrába. Ďakujem za tip!

    Klaudia Duranova / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  2. Posledních pár let na den matek trošku zapomínám. Mamka má totiž 15.5 nározky, takže vždycky dostane velký souhrnný dárek najednou, ale letos ji plánuju koupit takovou tu obří kytici v krabici :) když ji jednou viděla u mě doma, pořád o ní básnila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé typy. :) Já to vidím na kytičku, čokoládu, úsměv a mám tě ráda :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Ty hrníčky z Bellarose jsou krásný, tam mají vždycky všechno taak pěkný a peněženka pláče... :-)))
    verrygusto

    OdpovědětVymazat
  5. Vidím, že sviečky zaujali nás obe, inak ta lahodná kytica je tiež úžasná. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!