Inspiration & Tips

Ahoj, Tati
Tip na dárek pro novopečené tatínky

pátek, května 25, 2018

P2140094u
Dnes jsem se s Vámi rozhodla podělit o tuhle super knížku, kterou jsem darovala manželovi k Vánocům, protože i jeho čekala velká životní změna. Ahoj, tati je příručka, která bude skvělým dárkem pro vašeho partnera. Muži většinou nemají rádi čtení (alespoň ten můj), ale tahle knížka je pojata v chlapském stylu, je vtipná a obsahuje i bohaté ilustrace. Snaží se odpovědět budoucím odpovědět na různé otázky. Jak porozumět těhotné partnerce? Jak se připravit na porod? Jak se připravit na roli táty?. Obsahuje všechno, co nový táta potřebuje vědět.

Rodičovství je náročná dovednost a každou jednou dospěje k rozhodnutí založit si rodinu. Ještě před porodem jsme si nedokázali představit, jaké to vlastně bude a jak to budeme zvládat. No a světe div se, ale i tatínek potřebujete nějakou tu přípravu, aby věděl, co ho čeká, nebo proč na ty naše drahé polovičky jsme některé dny v těhotenství náladové. Nebudeme si nalhávat, ale my ženy mateřskou lásku máme vrozenou. 
P2140096u
Můj manžel měl na přečtení dva měsíce. Na to, že vůbec nečte, tak to zvládl i on s úsměvem na tváři. Knížka by měla pomoct připravit tatínka na situace, které mohou nastat v těhotenství, ale zejména z něj udělat dokonalého a pyšného tatínka, který se o Vás s láskou bude starat navzdory všem starostem, které ten malý drobeček přináší. Knížka je rozdělena do devíti kapitol, kde se muži dočtou vše základní o početí, jednotlivých fázích těhotenství, péči o miminko a výchově dítěte. Je tu i kapitola nazvaná „Nejsme šťastná rodina“ která se týká rozvodu. Tu jsme přeskočili.
P2140100u
Díky této knížce, se Vám bude partner snažit porozumět, což určitě uvítáte. U nás to tak bylo, alespoň já jsem to tak cítila a docela jsme se u čtení i nasmáli. První kapitolu manžel rovnou přeskočil se slovy: „Co to je za blbost? Já jsem přeci připraven být tátou“ :D Další kapitoly jely. Jednou přišel z práce a přinesl mi 90% čokoládu od Lindt. Dočetl totiž další kapitolu a údajně se dozvěděl, že po vysokoprocentní hořké čokoládě bude šťastná maminka, ale i miminko. Tak jsem se tedy pustila do testování čokolády. Musím říct, že ta 90-tka mi moc nechutnala. Njn, asi nejsem zvyklá si kupovat takovou kvalitu. V knížce se budoucí tatínkové dozví i vhodné sexuální polohy v těhotenství (to je určitě zaujme), jak mohou být své partnerce užiteční doma, ale i u porodu. Najdou tu i seznam věcí určených do porodnice, na které se mě můj manžel ptal několikrát a na základě toho si i zabalil.

V závěru kniha obsahuje test, po jehož splnění se tatínkové dozví, jak jsou na novou roli připraveni. 
P2140101u
Tahle knížka bavila i mě, jako maminku. A věřte, že smíchu si u této knížky opravdu užijete.P2140103u
Knížku jsem kupovala v knihy Dobrovský na Andělu - Ahoj, tati
P2140104u P2140105uP2140098u

You Might Also Like

2 komentářů

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!