Inspiration & Tips

V zajetí barev jara

středa, dubna 25, 2018

Příval pozitivní energie získáte jednoduše díky barvičkám, kterými oživíte nejen šatník, ale i Váš domov. První sluneční paprsky nás přiměly vytáhnout pestřejší barvičky, ale také schovat těžší zimní parfémy a pořídit si svěží a lehké vůně. Rána jsou hned veselejší a začít příjemné ráno můžete díky snídani, kterou si naservírujete do stylové mističky. K nedělní kávě si můžete upéct muffiny a těsto nalít do květinových košíčků, díky kterým se pečení stane hned zábavnější, a členové rodiny budou nadšeni.

Pastelové barvy jsou jedním z hlavních trendů jara a objevují se i na kožených bundičkách. V kombinaci s rozevlátými šaty získáte mladistvý a romantický look. Jaro sebou přináší i sezónu nových bot. Jaké botky si letos zamilujete Vy? Rovněž je třeba myslet na make-up a poohlédnout se po trendech v jarním líčení. Na nezbytností letošního jara, se můžete inspirovat třeba na  Notino, který si pro Vás připravil 20 Top make-up nezbytnosti letošního jara.

S těmito kousky se rychle dostanete do jarní nálady
jarni nakupy
Talíř, miska, papírové košíčky - Butlers | Povlak na polštář -  h&m |  Parfém - Yves Rocher |  Bílé džíny, džíny s perličkami, biker bundička, Crossbody bag  - Pullandbear |  Make-up Estee Lauder - Notino |  Rtěnka - Yves Saint Laurent - Notino |  Mikina - Gant | 10  Tenisky - Deichmann | Světlé růžové květinové šaty - Zoot |  Sifonové šatičky - Lindex | Růžové proužkované šatičky - Next 

On-line nákupy se stávají stále populárnější. Informace máte dostupné na jednom místě a někdy dostanete i dárek za první nákup případně za registraci. Já sama jsem si je v poslední době oblíbila a to nejen u oblečení. Co byste říkali na to, že za Váš nákup můžete získat nějakou tu korunku zpět? Díky Tipli to jde.

Možná ho ještě neznáte, možná o něm slyšíte poprvé. Tipli je cashbackový portál, který Vám vrátí zpět část peněz, které utratíte za svůj nákup na internetu. K tomu všemu Vám stačí pouhá registrace! Cashback vlastně propojuje 3 strany a to zákazníka, e-shop a cashback portál.
V současné době je v tomto cashbackovém systému zapojeno více než 450 obchodů a registrováno přes 390 000 uživatelů. Můžete tedy vybírat ze stovek internetových obchodů, kde získáte určité % z ceny nákupu zpět. Určitě si tu najdete své oblíbence. Jsou mezi nimi české i zahraniční eshopy. Výše vybrané kousky jsou dostupné v obchodech, které jsou zapojené do cashbackového systému Tipli. Najdete tu eshopy jako je Notino, Pull&Bear, Zoot, Next, Gant, Yves Rocher, Butlers a spoustu dalších obchodů, které jsou tříděny i do jednotlivých kategorií jako je móda, krása a zdraví, služby, elektro aj. Sama jsem vybrala ty, které používám a kde nakupuji.

Vše na jednom místě! Akce, slevy, kupóny a novinky. Navíc zde najdete i letáky a návody na to, jak nakupovat výhodně.

Stačí pouhých pár vteřin, abyste získali odměnu z Vašeho nákupu zpět!
Vytvořte si zdarma účet na Tipli. Bez uživatelského účtu není možné navázat spojení s dotyčným obchodem, zaznamenat Váš nákup a případnou odměnu za Váš nákup. Registraci zvládnete za minutku a pak už si můžete užívat všech východ, které Tipli nabízí. Postačí Vám e-mailová adresa a heslo. Také se můžete přihlásit přes svůj facebookový účet. Registrace je zcela zdarma!
Vyberte si obchod, ve kterém chcete nakoupit. Kompletní seznam obchodů naleznete zde. Obchody můžete vyhledávat přímo na hlavní stránce, kde jsou zobrazeny jednak ty nejoblíbenější, ale i nově přidané. Také můžete vyhledávat podle kategorií nebo použít vyhledávací roletku, kam napíšete název svého oblíbeného obchodu. 

Najděte si svůj oblíbený obchod a nakupujte jako obvykle. Stačí se pouze prokliknout do obchodu pomocí oranžového tlačítka „Získat X % nákupu zpět“ a dále si vyberete a objednáte zboží obvyklým způsobem. Nákup nijak neprotahujte. Objednávka by měla být dokončena nejlépe do 20 minut od přesměrování.

Jakmile v obchodě nakoupíte, obchodník informuje Tipli o Vašem nákupu a Vy tak získáte z ceny Vašeho nákupu část peněz zpět. Odměna z nákupu je přispána na Váš účet obyvkle do 48 hodin. Aktuální stav vždy najdete ve své profilu v sekci „Odměny a výhody“. Obchody, které jsou do cashbackového systému zapojeni mají stanovena svá %, která z nákupu vrací. Peníze rovnou na Váš účet.        

Využíváte cashbackový systém? Jaké barvičky zaplavily Váš šatník a co si hodláte pořídit?


Ps- Nezapomeňte sledovat můj Instagram, protože jsme si pro Vás společně s Tipli připravili skvělou soutěž, kterou  brzy zveřejníme!


Článek vznikl ve spolupráci s Tipli. Děkuji!

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Tipli.cz taky používám a jsem spokojená. Střídám ho s plnou penezenkou :) jinak Mě letos chytla úplná květinová mánie - kupuju si teď všechno s květinovym vzorem :D

    OdpovědětVymazat
  2. Absolutně miluji ten křivák, jinak na tyhle barvičky moc nejsem. Super článek :)
    Ejnets on the road

    OdpovědětVymazat
  3. Též miluju světle růžovou ♥ Taková moje "stabilní"barvička spolu s baby blue :))

    OdpovědětVymazat
  4. Na prvej fotke je krásna inšpirácia. :-) Tipli stránka je fajn. :)

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!