shopping guides

Sezóna plavek se blíží!

pondělí, dubna 23, 2018

P6192726U
O víkendu jsme si užili pořádný pařák! Co říkáte? Nezdají se Vám ty teploty až rekordní? Já jsem zvědavá, jaké bude letošní léto, aby to nedopadlo tak, že teď si užijeme pařáky a z léta nic nebude. Tohle teplo mě přivedlo na myšlenku, že je pomalu čas, vylovit ze skříně plavky, které se budou za chvíli hodit a případně se poohlédnout po nových.  Už máte nové plavky, šaty nebo trendy botky na léto? Možná Vám to tak nepřijde, ale sezóna plavek je skoro tu. Ať už se chystáte na dovolenou k moři, wellness víkend nebo plánujete jen obyčejnou opalovačku u bazénu, plavky se Vám vždy budou hodit. Jaký model plavek se Vám líbí tento rok? Jste team dvoudílné, jednodílné nebo bikiny?
Manzara
1 Plavky Bibi | 2 Plavky Seba černo bílé | 3 Bikiny Donata | 4 Bikiny Mandorla modré
Kupujete plavky i přes internet? Nebo raději upřednostňujete nákup přímo v obchodě? Krásný výběr plavek za rozumné ceny sežene na na stránkách ManzaraJá v nákupu přes internet problém nevidím, protože objednané zboží můžete snadno vrátit, když Vám daný kousek nesedne. Výběr plavek je určitě důležitý. Mně se hodně líbí jednodílné plavky. Již minulý rok zaznamenaly velký návrat. Dělají teď nádherné střihy, i když je pravda, že ne vždy jsou vhodné k opalování, ale hodí se pro všechny typy postav. Hrozně se mi líbí potisk květin a listů. Ať už se jedná o lekníny nebo palmové listy. Tenhle vzor frčel i minulý rok.  U dvoudílných plavek mám většinou problém s podprsenkou. Většinou mi nesedí klasické trojúhelníčkové bikiny, a proto upřednostňuji vyztuženou podprsenku se zapínáním. Také jsem spíše pro světlejší tóny a barvičky, které mi to léto více oživují a rovněž více vynikají k mým tmavým vlasům.

Přes plavky si jednoduše obléknete letní šaty, které budou ideální nejen na pláž, ale třeba i na rande. A věřte, že šatů není nikdy dost! Já jsem skoro sběratelka. Mám jich snad 80. V létě je nejsnadnější si nazout žabky nebo stylové pantofle, nicméně k šatům se budou hodit spíše nějaké sandálky, balerínky nebo dokonce i nějaké pěkné stylové tenisky. 
Když tak přemýšlím, minulý rok jsem nechala spodní díl plavek na pláži v Portugalsku. To mě doteď hodně mrzí! 

Jaká je Vaše představa ideálních plavek? Kde letos plánujete opalovačku?
Manzara
Moje favoritky jsou z kolekce plavek Patience


Manzara

Článek vznikl ve spolupráci s e-shopem Manzara. Děkuji!

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Mně se jednodílné líbí a zaznamenala jsem návrat, ale nevím, nějak se v nich úplně necítím, i když teda zrovna štíhlá nejsem. Navíc se ráda opálím. Jinak z těch plavek z tvého výběru jsou úžasné ty modré překřížené dvoudílné.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Ach, ešte mať takú ideálnu postavičku a kľudne by som nahá chodila 😂. Hah. Mne sa veľmi páčia tento rok celé plavky.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  3. Jezus, nestras :D ještě jsem stále nezhubla. A ty Teploty mi připadají šílene. Nejvíce mi vyhovuje, když je na tilko a svetřík jinak plavky kupuju zásadně v kamenném obchodě, protože mám hrozně zvláštní postavu a sehnat něco, co sedí, je nadlidský vykon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť jsi hubeňour prosimtě ,-) já kupuji jak na netu tak i v kamenném obchodě... podle nálady no :)

      Vymazat
  4. Já úplně prahnu po nějakých retro jednodílných :)
    Ejnets on the road

    OdpovědětVymazat
  5. mě se za poslední měsíce nejvíc zalíbili jednodílné plavky, ale postupně jsme začala ztrácet naději, že seženu takové, které by mi nedělaly čtyři zadky, nebo mi zase nebyly velké přes prsa. Nakonec se zadařilo úplně náhodou v Tescu, kam jsme si šla původně pro svačinu:))

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!