shopping guides

Výprodej a slevy! Slevová mánie se blíží ke konci...

pátek, ledna 19, 2018

Období nejvýhodnějších nákupů je v plném proudu a slevy ve vybraných obchodech dosáhly opravdu zajímavých cen. Ať už Vám zůstaly nějaké ty peníze od Ježíka nebo utratíte něco ze své výplaty, lákavého zboží je spoustu nejen v kamenných obchodech, ale stále i na e-shopech. Pokud jste pod stromečkem nenašli vysněnou kabelku nebo jen potřebujete oživit šatník, pak vyrazte právě teď.

Já se vždycky nemůžu dočkat, až se v obchodech objeví červené nápisy. Nicméně musím říct, že kousky, které se mi opravdu líbí si raději koupím hned, protože se stává, že se dřív vyprodají. To se stává hodně v Zaře (zde raději neriskuji ,) Jinak se musím pochlubit, že jsem pár kousků ulovila ve slevě už začátkem ledna. Dokonce jsem v Zaře našla ve slevě kabelku, kterou jsem si chtěla koupit už v Barceloně. Pak jsem si řekla, že ještě počkám a podívám se na slevy později. Rovněž začátkem ledna měl Marks&Spencer super výprodej na vánoční zboží. Možná Vám přijdu jako blázen, ale já jsem tam ty stužky za 29,90 z původních 219 Kč nechat nemohla (pokud mě sledujete na Instagramu, určitě jste viděli ve stories ,)

Jasně, výprodeje startují hned po Vánocích, ale slevy stále sílí a já většinou čekám do poloviny ledna. Tento týden jsem se vydala dvakrát do Prahy (úterý, čtvrtek). Jednou jsem tam jela vyloženě na nákupy a po druhé jsem měla sraz s kamarádkou. V úterý jsem si pro sebe nekoupila nic, jen jednu čepičku v Mohitu a nakoupila jsem spíš nějaké ty mimi věci. Ve čtvrtek jsem jela ráno rovnou na Chodov, kde jsem měla sraz s kamarádkou. Než dorazila, tak jsem měla do 12 hodin čas a procházela se po centru. Tyto tři hodinky byly úspěšné, protože jsem si odnesla pár kousků ze Zary, džíny a peněženku ze Stradivariusu a pár kousků z h&mka. Odpoledne jsem si ještě v Zaře na Andělu vyzvedla balíček, který ukrývá tenisky, které jsem si objednala on-line, až budeme chodit na jaře na ty procházky :)

Vyhazovat peníze nebo si pořídit opravdu jen to, co opravdu potřebujete? Nenechte se zlákat a pečlivě vybírejte. I mě se líbilo více kousků, ale i přesto jsem se rozhodla, že je tam nechám. Oblečení je radost a já v zimním výprodeji lovím kousky, které se už budou dát nosit na jaře. 

Dnes mám pro Vás tip na pár kousků, které ve výprodejích zaujaly mě a pár fotek toho, co jsem tento týden pořídila já. 

Tip! Pokud ještě nemáte plán na víkend, tak zajděte prozkoumat, co poslední výprodejové dny nabízejí.

Kousky, které mě zaujaly a stále je naleznete i v kamenných obchodech...
Výprodej

Nějaké ty moje úlovky ze Zary...
P1190507u

Mimi věci jsem nakoupila hodně v Marks&Spencer. Řekla bych, že největší výběr měli na Černém mostě a pak na Václaváku. C&A i h&m nabízejí také mimi kousky za super cenu. Určitě mrkněte. Nezklamal ani Reserved, kde jsem ulovila moc pěknou jarní mikinku a Zara, kde jsem nemohla nechat sadu dvou pyžámek s jednorožcem.
P1190505uP1190503u
P1190501uP1190500u

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Já jsem vyrazila na slevy hned po Vánocích a byla jsem celkem dost zklamaná, za celý den jsem si koupila jen jeden svetr :D Tvoje nakoupené kousky se mi moc líbí, máš skvělý vkus :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Interesting post dear! thanks for sharing xx

    OdpovědětVymazat
  3. Tá červená crossbody kabelka je krásna. Veľmi sa mi páčia veci, ktoré si si kúpila. Ja som cez výpredaje nakupovala najmä cez internet, nakoľko v kamenných obchodoch nemali kúsky, ktoré som chcela.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné kousky, opravdu!!!! Nemůžu vybrat jeden, který mě zaujal nejvíce, líbí se mi všechny i na malou princezničku :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem ulovila ten růžový pletený svetr už před Vánoci, chudák je ve slevě docela dlouho :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  6. Všetky veci sú nádherné! Zľavovej mánií som neodolala ani ja a tiež som si musela kúpiť nejaké nové kúsky do šatníka :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné kousky jsi ulovila. :) Tento rok jdou výprodeje úplně mimo mě, nemám na ně čas a v podstatě bych ani oblečení neměla kam dát :-D teď nakupuji minimálně.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. oh ja sa tento rok slevám vyhýbam, lebo by som si určite nakúpila zase milión blbostí, ktoré nepotrebujem :/ ale navnadila si ma

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
  9. Ty šaty s Minnie jsou nádherné, kdyby je měly i pro tříleté slečny, tak bych je koupila pro svou dceru :) I v Zaře mají hezké věci pro děti ve slevách..


    veronikaisa.com

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!