Outfit

Nový rok, nová kapitola

středa, ledna 03, 2018

PB260384u
PB260388u
DETAILS
coat - Reserved, waistcoat - Zaful,  shirt - Zaful, mama skinny jeans - h&m, bag - Karl Lagerfeld (US Shopping), shoes - Baťawatch - Daniel Wellington

Krásný den Vám Všem!
V první řadě bych Vám chtěla s prvním letošním článkem popřát vše nejlepší do Nového roku. Hlavně hodně zdravíčka a ať Vám vše vychází podle Vašich představ. Pro mě to bude rok velmi silný na emoční prožitky. Jednak se nám má v únoru narodit naše malá princezna, ale také nás pravděpodobně čeká stěhování do nového domečku. Takže vzhůru novému dobrodružství, ale trochu jiného směru.

Možná si také dáváte nová předsevzetí. Je to pro Vás nový začátek a chcete začít lépe a jinak. Asi každý z nás má takové myšlenky. Co takhle letos změnit úhel pohledu a zeptat se sebe sama „Co chcete například nového zažít? Co nového se chcete naučit nebo jaká nová místa chcete poznat?“

Být maminka!
Já budu máma! Jsem také žena a manželka skvělého muže, dcera úžasné mamky a kamarádka mých BFF (Best Friends Forever). Novým úkolem bude vytvořit balanci a zvládnutí všech těchto rolí. Největší problém asi bude v perfekcionismu (který je mou slabou stránkou) a to být perfektní za každou cenu a rozhodně nechci, aby se mi to vymstilo. Budu muset polevit od perfektně uklizené domácnosti a všech těch "tip ťop kravin". Budu se muset smířit s tím, že budu žít mezi nějakými těmi drobečky a rozházenými hračkami. A ne nadarmo se prý říká: „Šťastné dítě, bordel v bytě“.

Být maminka – možná to bude nejlepší práce, jakou jsem kdy měla? Uvidíme…
PB260375u
Ať už se rozhodnete zahájit nový rok jakkoliv, tak stylový look se Vám bude určitě hodit. Počasí je poslední dobou celkem dost proměnlivé. Ručička teploměru si s námi pěkně hraje. Jeden den je v plusu a druhý den v mínusu. Ať už venku pořádně přituhuje, či nikoliv, tak právě teď je ta pravá chvíle sáhnout po teplém kabátu nebo bundě. Fanklub béžových kabátů se pořádně rozrostl a i já jsem vsadila na světle béžový kabát z Reserved. Horší je, že když ručička teploměru sahá pod nulu, tak mi je v kabátě zima a jednoduše ho měním za teplou bundu. Letos jsem dokonce začala upřednostňovat péřovou bundu a dokonce jsem si dvě takové teplejší pořídila.
Kouzlit se stylem může být v těhotenství trošku oříšek. Nabídka těhotenského oblečení v Čechách je celkem mizerná. Pokud Vám Vaše postava stále přeje, můžete stále nosit Vaše oblíbené kousky, stejně tak, jako já. Zkusit můžete také klasické kolekce, jen vyzkoušet větší velikost. Já jsem si pořídila asi troje mama jeans v h&m. U jednoho kousku jsem udělala chybu, protože jedny ty džíny jsou mi stále v 33tt těhotenství velké. Stále obléknu většinu svých normálních džínů, ale není to tak pohodlné, protože ten knoflíček mi tlačí na močový měchýř. Tudíž si je beru jen tehdy, kdy vím, že je budu mít na sobě max 1-2 hodinky, jinak raději sáhnu po mama jeans s pohodlným pasem :)
PB260372u
PB260367uPB260383u
PB260386uPB260376u
PB260389u
**EN**
Beautiful day to you all!
First of all, I would like to wish you all the best and Happy New Year! Especially to be healthy and let everything come what would you like to have or wish. It will be a very strong year for emotional experiences for me. We are expecting our little princess who should be born in February and probably we are going to move to our new house. Let´s go for a new adventure.
You may also be giving a new year resolutions. It´s a new beginning for you and you would like to start better and different. Probably every one of us has such thoughts. What about to change this point of view and ask yourself little bit different: "What do you want to experience? What do you want to learn or what new places do you want to see? "
Being a mum!
I'll be Mom! I am also the wife and wife of a great man, the daughter of a wonderful mom and a friend of my BFF. A new challenge will be to balance and master all of these roles. The biggest problem I will probably see in my perfectionism. To be perfect at all and I definitely don´t want to be discouraged with it. I will have to relieve myself from a perfectly tidy household. I'll have to make up my mind with living some sort of crumbs and toys. It's not funny to say, "Happy baby, mess in the house."
Being Mummy - Maybe it will be the best job I've ever had? We'll see ...
PB260392u
PB260398u
PB260395uPB260405u
PB260397u
PB260406u

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Moc ti to sluší! :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, amazing outfit, so lovely combination!
    U look fantastic. This coat is perfect, must have!
    Happy New Year 2018!♥
    My blog: http://thestoryofagothic.blogspot.rs/
    New post is here, visit me! Malefica ♥

    OdpovědětVymazat
  3. krásny článok, tak ako aj krásny outfit a celá ty :) veľká gratulácia, že sa staneš mamou <3
    prajem veľa úspechov a krásnych zážitkov n novom roku 2018 <3

    OdpovědětVymazat
  4. Krásny článok. Musím sa priznať že by som vôbec nepovedala že čakáš dieťatko. Vyzeráš super! Myslím si že ideš príkladom všetkým budúcim mamičkám že aj v tehotenstve sa dá vyzerať super!
    Aj tebe šťastný nový rok:))
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovědětVymazat
  5. Opäť nádherný outfit! Ihneď mi padla do oka tá predĺžená vestička, veľmi sa mi páči, mala by som si ju konečne už kúpiť aj ja :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherný outfit ! Tá blúzka je úplne nádherná. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, So nice. You look so pretty. I love to buy lehenga salwar suits to look like you. Thank you so much for sharing with us.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc, moc pěkný outfit! Tip na luxusní pánské kabáty : https://taxido.cz/31-luxusni-panske-kabaty/panske-kabaty

    OdpovědětVymazat

Thank you so much for your comments ♥

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Odebírejte blog e-mailem ♥



Chcete být informováni o novém příspěvku?
Zadejte zde Váš email a potvrďte.



DEKUJI ♥ THANK YOU

Děkuji Vám za čas, který jste věnovali k návštěvě mého blogu.
Vaše podpora a přátelství, pro mě znamená víc, než si myslíte!

Všem Vám přeji krásný den!
-------------------------------------------------------------------
Thank you for taking the time to explore the blog.
Your support and friendship mean more to me than you may know!

Have a good day!